sta je to lepo u vezi sto u shemi ne postoji ?

• Začetnik teme Začetnik teme peach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peach:
Pera_Zdera:
Raselka:
Kad mi se izlazi,gleda film,prica,smeje,place,kad zelim ispricati sta mi se danas desilo lepo ili ruzno,kad mi se pravi klopa a mrzi me sama,kad mi se mazi i sapuce na jastuku,kad mi se bilo sta radi...to mogu sa deckom sa kojim sa u vezi i koga volim...za razliku od onog drugog sa kojim mozes samo jedno...i posle...praznina :?
Sto ne mozes to sve u semi...bezveze.
pa ne moze! ako mu prica sta je radila,izlaze ili prave klopu zajedno i place mu onda ga smara! :lol:
Upravo tako...zna se sta se sa kim radi :D

peach:
Pera_Zdera:
Raselka:
Kad mi se izlazi,gleda film,prica,smeje,place,kad zelim ispricati sta mi se danas desilo lepo ili ruzno,kad mi se pravi klopa a mrzi me sama,kad mi se mazi i sapuce na jastuku,kad mi se bilo sta radi...to mogu sa deckom sa kojim sa u vezi i koga volim...za razliku od onog drugog sa kojim mozes samo jedno...i posle...praznina :?
Sto ne mozes to sve u semi...bezveze.
pa ne moze! ako mu prica sta je radila,izlaze ili prave klopu zajedno i place mu onda ga smara! :lol:
to je najgora varijanta, imam nekada i taj osecaj da me sve smara! najradije bi iskocila iz ove koze, ali.... :?

Srdj@n:
rozi:
Pera_Zdera:
sta je to lepo u vezi sto u shemi ne postoji ? :arrow:

Samo da vratim na temu. "Sve" nije odgovor.

ja sam u vezi 6 godina, i veruj mi, koliko god volim osobu sa kojom sam, ne znam sta da odgovorim? ponekad mislim da mi je bilo lepse dok sam bila sama sa tim tvojim ,nazovi, shemama!

Neki imaju sheme i dok su u vezi...
pa ne mozes sa sigurnoscu da sedis na dve stolice, osim ako nemas veliku straznjicu, ili obraz kao djon! :)

Pera_Zdera:
rozi:
Pera_Zdera:
Pa moraju valjda nesto pricati i raditi i u semi.
Ili je za vas bilo sta da rade - veza.
covece, danas nema savrsene veze! kako god okrenes, uvek dodje do smaranja :cry:
Ja bi bas voleo da naidjem na jednu sa kojom nece biti tog smaranja, koje sam dozive vec x puta...uvek isto.
i kad je nadjes, opet ce joj nest smetati. zato treba imati siroke poglede na svet :lol: :lol: :lol:

rozi:
Pera_Zdera:
rozi:
Pera_Zdera:
covece, danas nema savrsene veze! kako god okrenes, uvek dodje do smaranja :cry:
Ja bi bas voleo da naidjem na jednu sa kojom nece biti tog smaranja, koje sam dozive vec x puta...uvek isto.
i kad je nadjes, opet ce joj nest smetati. zato treba imati siroke poglede na svet :lol: :lol: :lol:
kad nekog volis ili te bar stvarno zanima-moze da prica najzesce gluposti,nista od toga ne smara! a kad ga ne volis i najpametnija prica ti zvuci bulls*itasto i ne zelis da slusas... :wink:

rozi:
Pera_Zdera:
rozi:
Pera_Zdera:
Hmm...jeste...velike mudrosti ovde ima.

Pera_Zdera:
rozi:
Pera_Zdera:
rozi:
Pera_Zdera:
Hmm...jeste...velike mudrosti ovde ima.
sto siri pogled-da ti ne promaknu neke nove smaracice! :lol:

Pera_Zdera:
Naravno da ne mislim da se u shemi nista ne radi (sem jednog) i ne prica, cak stavise nekad shema moze biti vrlo uspesna u tome. Medjutim, nema te bliskosti i npr. razgovora sutradan nakon susreta, sve je sad i trenutno i ko zna kad i da li ce se uopste ponoviti. Ostaje onaj bljutav osecaj...
A kad kazem veza onda mislim na jedan normalan odnos izmedju dvoje ljudi koji se vole, imaju dobru komunikaciju, sex i sve sto im omogucava da ostvare tu vezu.

Back