AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.854
Istaknut mali prs kad pije kavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koju pruža pravi muškarac.Meni je interesantnije ono sto je Lule rekao, da je za opstanak otmenosti, potrebna sigurnost i zastita koju pruza porodica.
Maniri dadamu svakako čine maniri, kultura, umjerenost, obrazovanje i financijska neovisnost i sve to kao prirođene osobine bez neke lazne slike
Sve emancipovane savremene žene imaju jako tužan kraj.tacno, emancipovana samostalna zena ne moze biti dama. ona mora da bude rapaljka kako bi opstala prognana iz svog prirodnog habitata
Apsolutno si u pravu.Maniri, vaspitanje i ponašanje u društvu, stil oblačenja i način izražavanja su po meni neki od kriterijuma da žena bude dama.
I bitno je da ne psuje i da ne priča o svojoj intimi, bar po meni.
Šta TI misliš,podrazumevaš..Kakvi su maniri u pitanju, koje vaspitanje podrazumevas, na kakvo ponasanje u drustvu mislis, kakav stil oblacenja podrazumevas
i koji nacin izrazavanja obelezavaju damu po tvom kriterijumu ?
damu definisu maniriŠta definiše ženu kao damu? Koji su to kriterijumu koji ženu izdvajaju od ostalih žena i ona postaje dama? Kada je žena dama a kada to nije?
Ovo me vise asocira na isprazno i besmisleno gubljenje zivotnog vremenaDama se radja.Upravo radim kod jedne dame.One nista nemogu same.Imaju 3 vrste solja za kafu.A za svako pice ima odredjena casa.Imaju 2 minimum kucne pomocnice .......
Tačno tako.Ali takvih zena dama je vrlo malo.Bitno je i da ne voli da se svađa i raspravlja, da ima ležeran i smiren životni stav.![]()