Šta definiše ženu kao damu? Koji su to kriterijumu koji ženu izdvajaju od ostalih žena i ona postaje dama? Kada je žena dama a kada to nije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo nesto na moj racun?Bitno je i da ne voli da se svađa i raspravlja, da ima ležeran i smiren životni stav.
Zašto misliš da u selu zena ne može sa bude dama?Ne bih da kvarim temu, ali neko reče da je u današnje vreme ovo jedan od kriterijuma
Pogledajte prilog 1355387
Nije zaista, baš suprotnoJel ovo nesto na moj racun?
Zašto TI misliš da JA to mislim ?Zašto misliš da u selu zena ne može sa bude dama?
Ovo je pogresan prilog...Ne bih da kvarim temu, ali neko reče da je u današnje vreme ovo jedan od kriterijuma
Pogledajte prilog 1355387
Meliote, drag si stvarno ali slabo ti ide to oko procenjivanja.@običnaaa možda sam se loše izrazio, ti se baš damski ponašaš.
Maniri, vaspitanje i ponašanje u društvu, stil oblačenja i način izražavanja su po meni neki od kriterijuma da žena bude dama.
I bitno je da ne psuje i da ne priča o svojoj intimi, bar po meni.
Kakvi su maniri u pitanju, koje vaspitanje podrazumevas, na kakvo ponasanje u drustvu mislis, kakav stil oblacenja podrazumevasManiri, vaspitanje i ponašanje u društvu, stil oblačenja i način izražavanja su po meni neki od kriterijuma da žena bude dama.
I bitno je da ne psuje i da ne priča o svojoj intimi, bar po meni.
Mozda zbog slike ?Zašto TI misliš da JA to mislim ?
Sad ja ispadoh stručnjak za dame, ali hajde.Kakvi su maniri u pitanju, koje vaspitanje podrazumevas, na kakvo ponasanje u drustvu mislis, kakav stil oblacenja podrazumevas
i koji nacin izrazavanja obelezavaju damu po tvom kriterijumu ?
Mislim da mešaš ovaj današnji džet set i nobles sa kulturnim svetom, ali slažem se da postoje ljudu koji kao drže neki nivo a u stvari su foliranti. Prvi utisak zaista zna da prevari.Biti dama danas znači biti opasno isfolirana.
Znam ih par...to nikad ne može biti iskreni prijatelj.
Posebno, te prave dame.
Zanosiš se bajkama.
To vise ne postoji.Šta definiše ženu kao damu? Koji su to kriterijumu koji ženu izdvajaju od ostalih žena i ona postaje dama? Kada je žena dama a kada to nije?
Uvek mi je komplikovano objašnjavati humor. Uostalom , ako nije shvaćen kao humor, onda to i nije, pa je stvarno moja greška.Mozda zbog slike ?
Ne mešam. Tačno znam šta pišem.Mislim da mešaš ovaj današnji džet set i nobles sa kulturnim svetom
Glavu dajem da ne poznajes prave dame...Biti dama danas znači biti opasno isfolirana.
Znam ih par...to nikad ne može biti iskreni prijatelj.
Posebno, te prave dame.
Zanosiš se bajkama.
Da. I ja sam ovo primetila.Ne mešam. Tačno znam šta pišem.
Žena može da bude i ostane dama u tom smislu u kojem ti pričaš jedino ako ima jaku porodičnu zaleđinu i naleti na muškarca koji će da je "štiti" da bi ona nastavila da bude fina.
Možda sam konzervativan, ali žena koja psuje i otvoreno priča o seksu i o svojoj intimi za mene nikada ne može biti dama. Možda grešim ali to je moje mišljenje.Maniri ništa ne govore o čeveku, sve se to nauči.