86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.337
Даму красе одмереност и питкост.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta da ti kažem...Jok, deluje mi smelo i simpatično.
Даме и господа су по мени категорије које често доделим људима када видим да нису простациŠta definiše ženu kao damu? Koji su to kriterijumu koji ženu izdvajaju od ostalih žena i ona postaje dama? Kada je žena dama a kada to nije?
Mada gospoda znaju neretko da budu i snobovi.Даме и господа
Е ту делимо господу и снобове. То заборавих, ал битно је башMada gospoda znaju neretko da budu i snobovi.
Да не схватите двојако ово усиљено, они неусељено држе до етике у коју и сами верују и зато је поштујуЕ ту делимо господу и снобове. То заборавих, ал битно је баш
Значи како имамо екстрем са једне стране, простака, тако и са друге стране је сноб
А дама и господин су савршен спој нормалног и неусиљеног већ природно лепог понашања. Кад кажем лепог понашања, мислим да су добри и за себе и за околину, и држе до својих принципа
Можда је то и најбоља дефиниција. Кад кажеш за неког да је господин, тај је често одмерен и савршено поштује оно у шта верује, у овом случају, нека морална и етичка правила
Даму красе одмереност и питкост.
Jel postoji takva?Isto se ponaša i kada je sama i kad je sa svetinom.
ne žvaće glasno ne smeje se glasno, ne psuje glasno ne hrče glasno ne prdi glasno...
sve radi tiho i sa merom.
Teško.Dama srce slama.
Ti si onda spavao sa damom?Gospođa je konzervativna, a dama je, Ša znam, manje?
Dame su bolje u krevetu, da zaključimo.
Kad onda? LolTi si onda spavao sa damom?
impresionira okolinu svoju manirimaŠta definiše ženu kao damu? Koji su to kriterijumu koji ženu izdvajaju od ostalih žena i ona postaje dama? Kada je žena dama a kada to nije?
Šta definiše ženu kao damu? Koji su to kriterijumu koji ženu izdvajaju od ostalih žena i ona postaje dama? Kada je žena dama a kada to nije?
Јаој, Фрејо, јел Рушка? Личи опис.
sigurna sam da postoji.Jel postoji takva?
Pa ono, na dvoru, ove žene prinčeva, možda. Moraš da prođeš kroz školu manira, to se uči...sigurna sam da postoji.
Žena može da bude i ostane dama u tom smislu u kojem ti pričaš jedino ako ima jaku porodičnu zaleđinu i naleti na muškarca koji će da je "štiti" da bi ona nastavila da bude fina.
sa nekim osobinama se rodiš, neke se naučePa ono, na dvoru, ove žene prinčeva, možda. Moraš da prođeš kroz školu manira, to se uči...
Šta definiše ženu kao damu? Koji su to kriterijumu koji ženu izdvajaju od ostalih žena i ona postaje dama? Kada je žena dama a kada to nije?
eto da sam rečit i načitan ovako bi nekako i ja opisao damudamu svakako čine maniri, kultura, umjerenost, obrazovanje i financijska neovisnost i sve to kao prirođene osobine bez neke lazne slike