Šta je stvarno zapravo EMO?!

Ko si ti da procenjujes cija je emocija jaca,a cija slabija? Molim te objasni mi kako se to meri, sad ces jos da me ubedis da ja manje volim svoju devojku,nego sto neki emo voli svoju, ili da je on vise tuzan kad mu neko ode,nego ja.....daj molim te,ostalima kazes da su se nalupali gluposti,a ti se rekao najvecu koju sam procitao na ovom forumu :( ( osim mozda da je Diff hipik, ali dobro )
Ako cemo tako, ne moze da se dokaze ni samo postojanje emocija ;)

QUOTE=ANARHO_SISTEM;6199852]Znači ja sam onda emovka, a slušam rock.Ja sam mislila na one emovce što baš upadaju u oči.Mislila sam da je ovde o njima reč.Ne ljudi su extra, samo ja sam hiperaktivna osoba tako da mi neke stvari baš i ne stoje.Treba hrabrosti onako nešto obući posebno zbog reakcije okoline.:DZnam iz iskustva kako je to kada obučeš nešto, a one guskice kojima je samo Grand stile pravi počnu da prigovaraju.Aj na to ni ne reagujem, ali kada profesori stanu ko poslednji maloumnici, e to je stvarno žešće.Očekivao bi čovek da su pismeni (čast izuzecima).[/QUOTE]

Xe, xe i ja slusam rock, pa sam emo...:-o:lol:
Ti si takva
Srecna i vesela...
NEKO nije....

A ti Madonna_Girl (draga sekice:roll:) mozes samo da mi ga suck! .!.

@tema:
Ne volim emovce... Ali znam jednu EMO devojku (Tu Alexovu drugaricu) i mogu da kazem da je skroz OK. I ima pink kosu. Ali njoj to BAS slatko stoji.

Mhm , bas joj je super i meni se svidja :lol: ...

sa 15 godina sam imao pink cirokanu.....

imam negde i sliku.sav skockan sa cirokancetom.i imao sa strane onako pramence kao chika iz eksplojteda

smrt za emovce ce biti tada kada ih zavolio i rasirimo nase ruke da nam pohrle u zagrljaj.u tom trenutku ce se osecati voljenima i nece seci svoje nezne rucice i plakati gorkim suzicama.nego ce ceo svet biti jedna bisexualna masina u kojoj ce ko da onanise a ko da orgija i bice kul....

Falio mi ovaj diff ... :lol: ...

8) :-o :o

QUOTE=ANARHO_SISTEM;6199852]Znači ja sam onda emovka, a slušam rock.Ja sam mislila na one emovce što baš upadaju u oči.Mislila sam da je ovde o njima reč.Ne ljudi su extra, samo ja sam hiperaktivna osoba tako da mi neke stvari baš i ne stoje.Treba hrabrosti onako nešto obući posebno zbog reakcije okoline.:DZnam iz iskustva kako je to kada obučeš nešto, a one guskice kojima je samo Grand stile pravi počnu da prigovaraju.Aj na to ni ne reagujem, ali kada profesori stanu ko poslednji maloumnici, e to je stvarno žešće.Očekivao bi čovek da su pismeni (čast izuzecima).

Xe, xe i ja slusam rock, pa sam emo...:-o:lol:
Ti si takva
Srecna i vesela...
NEKO nije....

A ti Madonna_Girl (draga sekice:roll:) mozes samo da mi ga suck!
.!.[/QUOTE]

:lol::lol::lol:
Valentina:lol::lol::lol:
Ovaj, Ivane, pa jeste sweet:mrgreen:

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol:Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/

Ovako....Emo stil je meni drugi svet! Volim gotik stilove, ali emo...NE :roll: .
Ne moram da mrzim one ljude koje se oblace u emo stilu, mozda ima
nekih...mada prosto sumnjam. Inace....ne volim ih, i kraj price.

ovde je kao fora tragati za razlogom da se izrezu vene, i ako je moguce naci ga? Kao: "dobro je rezat vene, a jos bolje kad imas i neki razlog zasto to radis, pa aj sad 2-3 dana da trazim razlog, pa ako ga ne nadjem to sto ga nemam ce biti dovoljan razlog da..."?

LOL

Um....:-|
Nije kao fora tragati za bilo cim...:|
Mis'im stvarno ima gloopih ljudi na svetu o.O
......

Hahaha.. Koliko glupih postova.. Ovo bih sve obrisala ffs .. Ali hajde da krenem polako :)

Ja sam ta "chuvena" emo drugarica o kojima su immph, Sonja i Alex prichali.. Eh sad, nije na meni da procenim kako mi koja boja kose stoji lol to tju preskochiti (: Vetj uopshteno da postujem neshto, jer sam videla gomilu gluposti, koje ne krase ovaj topic, vetj ga, shta vishe, mnogo kvare.. Okej, slusham i ja metal, hc, rock .. alternative punk .. Ali najvishe emo :) Ae sad od samog pochetka da krenem..

Zashto bi nekoga bilo briga kako se ja oblachim ?
Zashto bi nekoga bilo briga da ja sechem vene ?
Zashto bi neko mario ako bih se ja ofarbala u zeleno, roze, plavo ?

Zashto jednostavno ovaj svet ne mozhe da se drzhi svojih poslova i briga ?

strava i uzas,ofarbati se u tako ogavnu boju!sta emo napravi od coveka!al dobro mozda valja ne znam

Ok ti si jednostavno da ti kazhem glupa. Zashto je roze boja ogavna? Shta tebe briga shto sam se ja tako ofarbala? Zashto osudjujesh choveka PO OBLACHENJU i IZGLEDU, a ne po njegovim osobinama i vrlinama [kao i manama ofc ;)] ?

Da, uzas je... Ali zato nije uzas staviti silikone i imati celulitno dupe... Kao Cecili... Mislim...

@tema:
Ne volim emovce... Ali znam jednu EMO devojku (Tu Alexovu drugaricu) i mogu da kazem da je skroz OK. I ima pink kosu. Ali njoj to BAS slatko stoji.

HAHAHAHAHA ;D Oh u got her ;) btw thx :$

ljudi, ima li emosa u Srbiji uopšte? ja ne viđeh nijednog.

U mom gradu samo 3 osobe .. I u nas svi pilje kao u ikone kada prolazimo negde .. :) Extra feeling, znate? :D

ako si ciljala na th onda stvarno....................ti uzivaj

I da je ciljala zashto bi to bio tvoj problem? Pobogu, tek ti je 13 - 14 a ponashash se kao da ti je 60! Prava baba koja nema shta drugo da radi sem da ogovara u tura nos gde joj nije mesto !

Oke mrzi me sad da sve citiram, dosadilo mi je ..

Ima previshe postova :D

Samo zhelim da kazhem da ponekada mi vishe prija da budem s*****na i depresivna i jednostavno je tako.. Ja tu nishta ne mogu :/ Ali nije na drugim ljudima da me [i ne samo mene vetj i ostale ljude] procenjuju po spoljashnjem izgledu..

I za kraj.. Daca-94 get a life please.. Vishe gluposti u zhivotu nisam prochitala ni na jednom 4umu.. A veruj mi, idem na mnogooooooo :)

Byee

Hahaha.. Koliko glupih postova.. Ovo bih sve obrisala ffs .. Ali hajde da krenem polako :)

Ja sam ta "chuvena" emo drugarica o kojima su immph, Sonja i Alex prichali.. Eh sad, nije na meni da procenim kako mi koja boja kose stoji lol to tju preskochiti (: Vetj uopshteno da postujem neshto, jer sam videla gomilu gluposti, koje ne krase ovaj topic, vetj ga, shta vishe, mnogo kvare.. Okej, slusham i ja metal, hc, rock .. alternative punk .. Ali najvishe emo :) Ae sad od samog pochetka da krenem..

Ok ti si jednostavno da ti kazhem glupa. Zashto je roze boja ogavna? Shta tebe briga shto sam se ja tako ofarbala? Zashto osudjujesh choveka PO OBLACHENJU i IZGLEDU, a ne po njegovim osobinama i vrlinama [kao i manama ofc ;)] ?

U mom gradu samo 3 osobe .. I u nas svi pilje kao u ikone kada prolazimo negde .. :) Extra feeling, znate? :D

I da je ciljala zashto bi to bio tvoj problem? Pobogu, tek ti je 13 - 14 a ponashash se kao da ti je 60! Prava baba koja nema shta drugo da radi sem da ogovara u tura nos gde joj nije mesto !

Samo zhelim da kazhem da ponekada mi vishe prija da budem s*****na i depresivna i jednostavno je tako.. Ja tu nishta ne mogu :/ Ali nije na drugim ljudima da me [i ne samo mene vetj i ostale ljude] procenjuju po spoljashnjem izgledu..

I za kraj.. Daca-94 get a life please.. Vishe gluposti u zhivotu nisam prochitala ni na jednom 4umu.. A veruj mi, idem na mnogooooooo :)

Byee
I couldn't agree more :D Bravo bitjjjjj ;)
Volim te, bre :heart:

Byee

Bitjjjjjjjjjjjjjjjjjj :D:D:D:D
Eh, da... Znaci, ovaj post ti je za 10:lol::lol:
Ovo niko ne bi bolje rekao:lol::lol:

Back