Hahaha.. Koliko glupih postova.. Ovo bih sve obrisala ffs .. Ali hajde da krenem polako
Ja sam ta "chuvena" emo drugarica o kojima su immph, Sonja i Alex prichali.. Eh sad, nije na meni da procenim kako mi koja boja kose stoji lol to tju preskochiti (: Vetj uopshteno da postujem neshto, jer sam videla gomilu gluposti, koje ne krase ovaj topic, vetj ga, shta vishe, mnogo kvare.. Okej, slusham i ja metal, hc, rock .. alternative punk .. Ali najvishe emo

Ae sad od samog pochetka da krenem..
Zashto bi nekoga bilo briga kako se ja oblachim ?
Zashto bi nekoga bilo briga da ja sechem vene ?
Zashto bi neko mario ako bih se ja ofarbala u zeleno, roze, plavo ?
Zashto jednostavno ovaj svet ne mozhe da se drzhi svojih poslova i briga ?
Ok ti si jednostavno da ti kazhem glupa. Zashto je roze boja ogavna? Shta tebe briga shto sam se ja tako ofarbala? Zashto osudjujesh choveka PO OBLACHENJU i IZGLEDU, a ne po njegovim osobinama i vrlinama [kao i manama ofc

] ?
HAHAHAHAHA ;D Oh u got her

btw thx :$
U mom gradu samo 3 osobe .. I u nas svi pilje kao u ikone kada prolazimo negde ..

Extra feeling, znate?
I da je ciljala zashto bi to bio tvoj problem? Pobogu, tek ti je 13 - 14 a ponashash se kao da ti je 60! Prava baba koja nema shta drugo da radi sem da ogovara u tura nos gde joj nije mesto !
Oke mrzi me sad da sve citiram, dosadilo mi je ..
Ima previshe postova
Samo zhelim da kazhem da ponekada mi vishe prija da budem s*****na i depresivna i jednostavno je tako.. Ja tu nishta ne mogu :/ Ali nije na drugim ljudima da me [i ne samo mene vetj i ostale ljude] procenjuju po spoljashnjem izgledu..
I za kraj.. Daca-94 get a life please.. Vishe gluposti u zhivotu nisam prochitala ni na jednom 4umu.. A veruj mi, idem na mnogooooooo
Byee