Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
wild child
znaš da imam kasno paljenje
znaš da imam kasno paljenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Morao sam da surfujem po netu da vidim shta je to EMO??
To je bre vishe stanje svesti nego vrsta muzike,Shto znachi,ako ima pesme koje me pogadjaju i deraju u depresiju jer sam i ja emo???
A ja mislim da u teen godinama svi prodju tu emo fazu!!
Mozda samo lupam,ali ja sam to tako shvatio!!

pa muzika je sporedni faktor u emo pokretu,sto ne bi trebalo tako da bude...
da, svi prolaze kroz emo fazu, samo sto to neki ni pod nozem ne bi priznali
Pa ja mislim da nisi emo ako padnes u depresiju uz pesme Kemala Montena ili Sergeja Cetkovica, to mora biti emo - sa svojim jakim i grubim zvukom...
I ja sam donekle nova u svemu ovome... pola godine sam emo... mozda nisam dobro shvatila poentu, ali mi je dobro ovako...![]()
shta je jak i grub EMO zvuk?
ono sto imaju pank i metal, ipak je emo podvrsta panka...

imat net pa istrazite ako vas zanima... samo nemojte na forum b92, oni mnogo lazu... xD

Alo bre ta proseravanja klinki od 15 godina, i secenje vena, i one retardirane frizure i stajlinzi ili sta vec znam, celokupni izgled... i to su sve foliranti debilni. Isto kao kad mi neki retard sto pola godine svira gitaru kaze da je Metallica sranje metal band, i da su samo prva cetiri albuma dobra, a ostlao je komercijala. Naravno to je cuo od nekog ili procitao na internetu, debil. Ne volim takve ljude, folirante. Ja sam prvi metalac, a nemam dugu kosu, niti oblacim crne majce. Sta znaci tim emosima da budu kao uvek depresivni ovo ono, sa 13 godinica im ne valja zivot. Pa ***** ti materina videces sta je zivot kad krenes da radis, i sam zaradjujes za sebe, teraj se u tri lepe.. A i oni bendovi sto emosi verovatno slusaju tipa Bullet for my Valentine, i tako to su sranje. Sve u svemu volim normalne ljude. Nikakvog izdvajanja u drustvu ne volim, a mogu uda se druzim sa svima koji tu zasluzuju.
ja bih voleo neku elaboraciju na temu. Ako je emo podvrsta panka, voleo bih da mi pokazhesh kako to![]()

Da li ja mogu da budem emo a da ne secem vene i ne placem po ceo dan?! Ja sam samo osoba kojoj se svidela ta vrsta muzike, ona me smiruje i opusta... Emo stil ne furam ali mi se dja (posebno frizure sto nije tvoj slucaj).
Emosi ne zasluzuju da se druzis sa njima?
Da li ti uopste poznajes nekog emosa? - imam utisak da su tvoje reci iz kurira, b92 i sa wikipedie...
Poznajem jednog, i druzim se sa njim. Sad se malo unormalio, osisao se, mada mu je jos ofarbana kosa, kontam da ce nakon 2 sisanja da bude normalna...
nisam muzicki strucnjak niti sam do pre godinu dana uopste pratila te grane... mogu ti reci utisak koji ta muzika ostavlja na mene
a sto se panka tice, to je cinjenica, to kazu i emosi i hejteri... emo je nastao sredinom 80-ih,90-ih (kad vec), posto me istorija, godine, nabrajanja i te gluposti ne zanimaju... slusam sta mi se svidi, ni meni se ne svidja sva emo muzika, i bas te prvobitne bendove i ne pratim (ne svidjaju mi se)
i ne razumem smisao tvog pitanja? Sta zelis time da postignes? Da vidis da sama ne znam sta je i kako je nastao emo? Stil formiras prema sebi i svom misljenju a ne kako negde pise da to MORA svaki emos da ....(misli, slusa,se oblaci,ponasa)
post je malo zbrzam i nadam se da ces se snaci... poenta je da se to meni dopada, tebi ne, ne poznajem te i neces mi promeniti misljenje sto samo govori da ova diskusija nema smisla... Peace!![]()
ja ne napadam. Ja samo trazhim objashnjenje.
Inache, shto se tiche te priche o panku, mozhda potiche iz nekog savremenog tunjavog "panka", al ne vidim slichnost takozvane "emo" muzike sa Clashom, Ramonesima, Sex Pistolsima, Misfitsima, Dead Kennedys ili bilo kojim drugim osvedochenim pank bendom.
Poenta mog pitanja jeste bila da saznam shta je ta pojava EMO, posle toliko godina frljanja s tim izrazom, no chini mi se da ni sada necu dobiti odgovor. Neverovatno je kako sam bolja objashnjenja o ovome dobio od ljudi koje takve stvari ne zanimaju nego od onih koji zapravo furaju dotichan fazon, jer ko god da fura ovo ima specifichne karakterne crte, no necu o tome da ne ispadne da vredjam.
Bilo bi mnogo lepshe da kazhesh da volish da se oblachish i lakirash nokte u crno i da farbash kosu u ruzhichasto nego da sebi lepish tu EMO etiketu.
Btw, kako sam video, sama muzika s ovom etiketom je neki mnogo unakazheni derivat ili pop punka (paz molim te chorba chorbine chorbe), ili hardcorea.
peace.
Neko je u pravu ali vecina lupeta jer moja sestra je emocijalno bila veoma nestabilna i to se sve zavrsilo skokom sa treceg sprata samo zbog tog emo i njegovog stila zivota