summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
samo me interesuje kako kod emosa odredjujete ko je kog pola? jel isto k'o kod kuchica na selu, gledate pod rep ili???
Haha, možda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo me interesuje kako kod emosa odredjujete ko je kog pola? jel isto k'o kod kuchica na selu, gledate pod rep ili???

jedno je kad mi se npr er max i suskavci ne svidjaju, a drugo je kad se neko ponasa ko retard i time se qrci...
klin klinom..emo plinom

),hoce da se ubiju,al cim malo dublje zaviris,vidis da tako puno seru govna na pogresan otvor
.Posto ste verovatno vecina ovoga culi,preskacem veci deo planiranog teksta
???Prosto,sa njima je lako manipulisati.Posto se pojavljuje sve veci broj njih(mislim na prave),posle odredjenog vremena,bilo bi dovoljno lako da se sa njima izmanipulise.Mogu postaviti neki zakon,povecanje poreza,al ne bi se bunili.Samo bi radili dovoljno,placali,i na kraju se zavukli u neko cose 

Sad?
Ja vec pola sata setam bez gaca

Davno owo stavljeno,ali se swi gubite emo je skraceno od emonationaly hardcore ili emocore-podzanra panka...to je muzika a ne depresivni ljudi kao sto su slusaoci roka
rokeri,tako su i slusaoci emocore-a emosi!To neke depresivne budale napaljene na emo izgled hoce da privuku paznju...zato se ne gubite jer neznate o cemu govorite!!!!!
emo arent retards emo is a music!!!!
Sledi reputation 

konacno posle 30 strana i ova tema da postane zabavna![]()
emo arent retards emo is a music!!!!