PecinaBabaStojanka
Domaćin
- Poruka
- 4.848
Moglo bi ovo da se zalepi kao ''komična tema''...![]()
da...zasto su ljudi iskopleksirani gomilom dece?mora ime teme da se menja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moglo bi ovo da se zalepi kao ''komična tema''...![]()

Ime je samo po sebi komično...Neko naglašavanje...Ali,ispisano je toliko komičnih postova da bilo koji emo koji ovo čita makar i preko volje mora da navuče kez na lice...![]()

pa mozda je fora sto ih nema...pa ste se napljuvali nikoga...a i da ih ima,kome bi njihova pojava trebala da smeta?gomila nekih tunjavaca...kapiram da loptu ne bi mogli da sutnu...

Stvarno gde su ti Emosi da se brane.....Otkad svi zivi ih pljuju ne sme niko da se javi......A da ih svi hvale ovde odmah bi se njih 100 prijavilo.......He he

Ja ih nisam nikad pljuvao,samo indiferentno ih posmatrao i pokusao da ih objasnim preko psihologije tinejdzerskog perioda.....Meni vise brinu oni sto nose okrenuti krst![]()
sto?da nisi neki hriscanski ratnik koji ce da spasava svet od klinaca koji na svom vratu nose ono sto zele?sto se mene tice,mogu i spomenike da vuku...

Nego, jesu li ''The Smiths'' emo? Nešto ih poslednjih dana dosta slušam, pa, reko, ako ću zbog toga da završim u kadi punoj tople vode sa prerezanim venama, da ja to sasečem u korenu (Smitse, ne vene)... Hm?![]()
Pa i biolje da se zove ''Crap-Core''naravno, najnovija "umotvorina" nashih ljubljenih emosa je nedavno nastao, zove se CRAB-CORE, chlanovi benda dok sviraju moraju da zauzmu polozaj u kome liche na krabe (i ako meni vishe liche na nekog ko obavlja veliku nuzdu na chuchavcu)!! TAKE A LOOK
![]()

E,šta sve neće netalantovani i neinspirativni likovi uraditi da privuku pažnju i ubace malo para u džep
Crko Rock'n'Roll
Tačno.The Smiths su sve samo ne emo