Šta je stvarno zapravo EMO?!

sto?da nisi neki hriscanski ratnik koji ce da spasava svet od klinaca koji na svom vratu nose ono sto zele?sto se mene tice,mogu i spomenike da vuku...

lepo ja kazem, neka veruje ko u shta hoce, neka veruje i u kvaku na vratima ako hoce, samo da mene ne smara sa prichama kako je moje verovanje glupo a njegovo nije i tome slichne stvari...i neka nosi shta god mu volja, ako hoce neka okachi marjana ristichevica oko vrata

Ima dobrih emo riba
emo-girl-1.jpg

meni se svidjaju emo frizure otkacene su a ja volim sve sto je otkaceno ...
ali moje vidjenje emo ljudi je sasvim drugacije od svih teorija ... ovako : za mene su emo ljudi svi oni koji su preterano emotivni sto ih odvlaci u depresiju ... i ljudi koje moze da povredi i najmanja sitnica ...

naravno, najnovija "umotvorina" nashih ljubljenih emosa je nedavno nastao, zove se CRAB-CORE, chlanovi benda dok sviraju moraju da zauzmu polozaj u kome liche na krabe (i ako meni vishe liche na nekog ko obavlja veliku nuzdu na chuchavcu)!! TAKE A LOOK

48337-1.gif
Pa i biolje da se zove ''Crap-Core'':lol::lol::lol:E,šta sve neće netalantovani i neinspirativni likovi uraditi da privuku pažnju i ubace malo para u džep:)Crko Rock'n'Roll:cool:
The Smiths su sve samo ne emo
Tačno.:cool:

Back