Šta je stvarno zapravo EMO?!

zashto korovci i punkosi zele da vide mrtve emose????? ovo danas nema veze sa ni sa hc-om ni sa punkom, ovo danas je slinavo-sluzava muzika za slinavo-sluzave tinejdzere koji misle da se ceo svet srushio na njih zato shto im mama nije dala pare za sladoled!!

Ja ne kažem da je današnji emo isti kao i punk! Sve se to danas malo izmenilo, ali realno ta muzika je samo nastala iz punka.

Aman bre hejteri sta ste ih toliko napali........Oni nikog ne diraju i zive u svom svetu.....i nisu nikakva pretnja.Ne kurche se,ne prozivaju nijednu grupu (ko sto se prozivanju pankeri i metalci i uvek su se mrzeli cak vise nego pankeri - grandovci ili metalci grandovci) Ja ne znam sta ste toliko zapeli za njih......Emosi povuceni u sebe,gledaju samo sebe nikog ne diraju i u nekom kutku placu.......Sta vas oni diraju.....Svako nek bude kakav hoce dok ne pocne da ugrozava tudji integritet i sistem vrednosti,veru itd

Poslednja izmena:
emo-fail.jpg

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol:Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/

ovoliko $ranja u jednoj patetichnoj izjavi koja sluzi za pokushaj odbrane tih sluzavih slinavaca ja nisam video, mora tebi da se da ona nagrada za BIGGEST CRAP EVER shto su u South Park-u davali Bono Vox-u

Back