Šta je stvarno zapravo EMO?!

Overu , idem na srecu da ne upadnem u zacarani krug postova sa tobom zato al cu ipak da kazem
Ne znas ti ni sta je pank, ni sta je "gothik zika" a taj stari pravi emo ni ne postoji pa samim tim ne znas ni to sta je ;S
Pank je bio pravac koji je roku dao karakteristican vizuelni identitet i agresivnost i povezao rok sa mladim ljudima tih 70ih i najranijih osamdesetih, klasican antiestablisment pravac.
Gotici nisu predmet mog interesovanja, pa necu ni da ih spominjem, al nemaju nikakve il skoro nikakve veze sa emo decom:/ i emo pravcem koji nije nista drugo nego proizvod muzicke i modne industrije da bi se od zelenih tinejdzera izvukle pare,posto su naivno nezreli u tom uzrastu i gutaju sve sto im se servira.

I kak'e veze ima Merlin Menson sa emovcima, on je vise "jaimamsatanistickikult" muzicki izrod
Prvo je nastao Rock,pa iz rocka punk koji je poseban muzicki pravac! *** nije sramota ne znati pa se necu naljutiti! Kud ces veceg emovca od MM? Jeste da je njegova muzika gothic metal,ali goticari imaju veze sa emovcima verovala ili ne! Mnogo je komplikovano za objasniti,ali svi se zavijaju u crno,tripuju se da su neshvaceni,vole da su u centru paznje,slusaju muziku baziranu na osecanjima,tripuju se da je zivot truo i da je ceo samo patnja,sve je mracno i sli gluposti. Emo je pre bio ok tj kad je nastao,e ovo danas nema veze sa prvobitnim Emo pokretom i ovo je klasican kic,komercijala i pozerstvo!Sacekaj Selenu ona ce ti sve lepo objasniti,ona je Emo!:);) Savet! ne drzi se samo vikipedije i tih definicija jer mnoge stvari pisu debili,mnoge teorije su osporavane i pobijane pa tako koristi malko mozak i razum a ne wikipediju!

e, citao sam o ovome... oni napisali kao da treba da idemo po ulici i da prepoznamo nekog ko je EMO, jer je to sekta ??:eek: Kolko su smesni emovci, mediji su jos smesniji... propagiranje ideje "cista Srbija" mi se smucilo, misim, da su emovci, sektasi, ******, Francuzi jedini otrov u venama Srbije, ziveli bi itekako bolje
i meni dodje x puta da se ubijem kad vidim gde zivim... misim bolje da to ja uradim nego da me prebiju na mrtvo njih 10orica ili usred dana dok pijuckam crni sok.
Vi stvarno mislite da je jedan tinejdzer odlucan da oduzme sebi zivot ako nema veoma cvrstih razloga ? To sto je vecina onih koji se karakterisu kao "emovci" razmazeno i sto kuka sto ima mama nije kupila lizu,ne moze biti povod za samoubistvo, moze biti pretnja za povod na samoubistvo :mrgreen: ta devojka je to uradila cisto radi pretnje i da malo privuce paznju na sebe.... a kao good cop dosao i spasio je u poslednjem trenutku ? da je dosao i za 3 sata opet bi je "spasio", ako ona vec ne bi odustala od tog pokusaja

Najpoznatije Emo lice Srbije i Balkana:

dpda4p.jpg

taj pederko nije emo samo fura taj stil..
inace postoji i dobra "emo" muzika, i kvalitetna "emo" muzika, ali emo deca su mal irketeni koji hoce da budu drugaciji od drugih i onda od svog zivota prave kretenizam..
oblace se ko idioJoti, placu oko svega i seku vene rdjavim ziletima..
da kao sto rece neko bas ti je zayeban zivot sa 13-15 godina..
ako se ja pita, to sve treba poubijati jer od toga normalan covek ne mzoe da postane..

Sta mozete da kazete o njima? Koliko je zaista opasno i da li su stvarno samoubice?

Sta je sa onim slucajem od pre neki dan kada je srpska policija sprecila samoubistvo emovkinje iz Srbije?

Poznajem neku osobu koja to slusa pa da li da se plasim za njenu bezbednost, da li bi trebalo da reagujem i kako?

Није опасно.
Шта ту има да буде опасно?
Ако је неко психички лабилан, убиће се био емо или не био.
Јесте, сад ће сви да причају о томе како су емовци опасни и причаће нам како треба да се чувамо од емоваца.А од керова нико неће да нас чува, шетају слободни и ништа им се не може:neutral:

Sta mozete da kazete o njima? Koliko je zaista opasno i da li su stvarno samoubice?

Sta je sa onim slucajem od pre neki dan kada je srpska policija sprecila samoubistvo emovkinje iz Srbije?

Poznajem neku osobu koja to slusa pa da li da se plasim za njenu bezbednost, da li bi trebalo da reagujem i kako?

bolje se palsi za sebe.msm zbog svog nacina razmisljanja....................
oke,njih 2 odlucili da se ubiju..........
i sta sad,odluce 2 metalca da se ubiju mi celu metal populaciju proglasimo za,nzm samoubice i tako to.ma daaaaj......
lm,svi pripadnici te grupacije(msm pravi pripadnici te grupe) jesu emotivni i depresivni,ali cilj njihovog okupljanja i tog chatovanja jeste da pruze jedni drugima podrsku........traze razumevanje i tako to..a suicidnih pojedinaca ima u svakoj grupaciji......................

cuo sam da su najopsniji ljudi koji imaju crvene majice,plave oci,smedju kosu...jako su suicidni...
svake godine gomila tinejdzera pokusa da se samoubije zbog bog zna kakvih razloga...sada se slucajno desili da je devojka"emo" i odma frka...svi ce pomreti...oni nose starke,crne majice...aaaaaa,uskoro ce da organizuju kolektivna samoubistva u skolama...treba da ih pobijemo...klasicna budalastina i popunjavaje novinskih listova od strane dokonih urednika...prolazna faza u odrastanju...ne postoje "emo" posle 17-18 godina...da u novinama napisu da su radnici sa gradilista bolesni svi bi im verovali...nose radnicke pantalone na tregere,rukavice,belu majicu,crne cipele...
i onda bi se neko pametan nasao i pitao da li su ti radnici jako opasni posto nedaleko od kuce je gradiliste...

Na ovo pitanje ne bih baš znala tačno da ti odgovorim, ali ako dobro poznaješ tu osobu koja sluša emo muziku i ako znaš da ona ne razmišlja o samoubistvu onda ne moraš da se brineš ;) A ovo što sam čula na vestima da su hteli da izvrše samoubistva, tu sam se potresla i iskreno veoma mi je žao što se to dogodilo :( I ja ono pomalo slušam emo, ali barem sam po karakteru vesela i ne vrzmaju mi se crne misli kroz glavu.
To što drugi pričaju da emose kao navodno treba umlatiti i pobiti, to je stvarno bolest.Šta, ako je neko depresivan da treba još biti ubijen i unakažen?Naravno da ne treba, tako im se samo tim batinjanjem još više zagorčava život...Takvima je mnogo bolje pomoći da se odreknu depresije, nego npr. vređati ih i slično. :neutral:
Preporuka za tebe:samo misli pozitivno, tog tvog prijatelja uvek oraspoloži nekim vicevima, šalite se, zezajte se, i tako ćete misliti na lepe stvari u životu.To bih naravno i emosima preporučila, i uopšte svima. :)

Na ovo pitanje ne bih baš znala tačno da ti odgovorim, ali ako dobro poznaješ tu osobu koja sluša emo muziku i ako znaš da ona ne razmišlja o samoubistvu onda ne moraš da se brineš ;) A ovo što sam čula na vestima da su hteli da izvrše samoubistva, tu sam se potresla i iskreno veoma mi je žao što se to dogodilo :( I ja ono pomalo slušam emo, ali barem sam po karakteru vesela i ne vrzmaju mi se crne misli kroz glavu.
To što drugi pričaju da emose kao navodno treba umlatiti i pobiti, to je stvarno bolest.Šta, ako je neko depresivan da treba još biti ubijen i unakažen?Naravno da ne treba, tako im se samo tim batinjanjem još više zagorčava život...Takvima je mnogo bolje pomoći da se odreknu depresije, nego npr. vređati ih i slično. :neutral:
Preporuka za tebe:samo misli pozitivno, tog tvog prijatelja uvek oraspoloži nekim vicevima, šalite se, zezajte se, i tako ćete misliti na lepe stvari u životu.To bih naravno i emosima preporučila, i uopšte svima. :)

ko je depresivan??? oni??? izmedju prave depresije i te njihove "depresije" je ogromna razlika!!! To prvo, drugo njima pomoci jedno mozesh BATINAMA da shvate da je samosazaljenje idiotluk i da shvate da je glupo biti nechiji charity project!!! Pravi depresivac ne provodi sate pred ogledalom sredjujuci se, pravi depresivac NE USTAJE IZ KREVETA i pravog depresivca boli ***** za sve i ima cinichan pogled na svet i u svemu vidi samo neshto shto moze da isproziva (Jim Carey kraljina)!! Ovi emo klinci mi glumataju tu neke baljezgarije kao depresivan je a nema ni 15 godina! Shta bre treba da kaze neko ko je u ratu izgubio deo tela, porodicu ili nekog chlana, sve shto je imao??? HEY NEMAM NIKOG, JA SAM HODAJUCI MEDICINSKI FENOMEN SA 15 KG OLOVA U SEBI I NEMAM POLA ORGANA BUT I FEEL FINE??? Neka prvo malo prozive zivot pa neka vide da li ima razloga za depresiju a ne da ti glavni razlog za depresiju bude to shto ti mama nije dala pare za sladoled

ko je depresivan??? oni??? izmedju prave depresije i te njihove "depresije" je ogromna razlika!!! To prvo, drugo njima pomoci jedno mozesh BATINAMA da shvate da je samosazaljenje idiotluk i da shvate da je glupo biti nechiji charity project!!! Pravi depresivac ne provodi sate pred ogledalom sredjujuci se, pravi depresivac NE USTAJE IZ KREVETA i pravog depresivca boli ***** za sve i ima cinichan pogled na svet i u svemu vidi samo neshto shto moze da isproziva (Jim Carey kraljina)!! Ovi emo klinci mi glumataju tu neke baljezgarije kao depresivan je a nema ni 15 godina! Shta bre treba da kaze neko ko je u ratu izgubio deo tela, porodicu ili nekog chlana, sve shto je imao??? HEY NEMAM NIKOG, JA SAM HODAJUCI MEDICINSKI FENOMEN SA 15 KG OLOVA U SEBI I NEMAM POLA ORGANA BUT I FEEL FINE??? Neka prvo malo prozive zivot pa neka vide da li ima razloga za depresiju a ne da ti glavni razlog za depresiju bude to shto ti mama nije dala pare za sladoled

Види, познајем пар оних који слушају емо музику, фурају емо фазон, па нису депресивни 24/7, мало се ту претерује када се говори о њима;)
Људи чим чују реч ''емо'' помисле на резање вена....Чисто претеривање.:neutral:
И шта су се сви закачили за тај сладолед и лизалицу, сунце му пољубим?

:roll::roll::roll:
Ne mogu da ti objašnajvam mrzi me.
Brate ja moram da ti kažem nešto. Glupa si. Jako. I pogledaj malo život oko sebe. I razmisli o sebi i odrasti. Na neki drugi način. Imam 2 god manje od tebe i Hvala Bogu mnogo sam zelija.

svi mi odbijamo emovce i pljujemo na njih jer se i mi osecamo kao emo i plasimo se da njudi ne provale.pa smo neke baje sto ih mlate,nebi li dokazali da je to lose i da mi nismo taki
i ako sam poljubio tipa...to ne znaci da sam gej...:P

smrt za emovce ce biti tada kada ih zavolio i rasirimo nase ruke da nam pohrle u zagrljaj.u tom trenutku ce se osecati voljenima i nece seci svoje nezne rucice i plakati gorkim suzicama.nego ce ceo svet biti jedna bisexualna masina u kojoj ce ko da onanise a ko da orgija i bice kul....

Samo ti napred,siri ruke...:lol:

Pa i mogu se ipak složiti, bezveze je da su klinci od 13-16 godina depresivni, a da je pritom život pred njima i da im se ništa ružno nije dogodilo, ali barem im treba pomoći na neki verbalniji način da se odreknu depresije, tj, barem ja ih nikad ne bih batinjala zbog toga...

:roll::roll::roll:
Ne mogu da ti objašnajvam mrzi me.
Brate ja moram da ti kažem nešto. Glupa si. Jako. I pogledaj malo život oko sebe. I razmisli o sebi i odrasti. Na neki drugi način. Imam 2 god manje od tebe i Hvala Bogu mnogo sam zelija.

To je zato što si TI glupa i zato što ne bi stvarno umela da mi objasniš, a ne zato što te mrzi da mi objasniš! Ali sad stvarno odjebi, ako ti smetam, i ako hoćeš da komentarišeš moje postove, onda nemoj.Pre svega ti si nezrela zato što vređaš osobu koja je mnogo pametnija i iskusnija od tebe.Ja pokušavam čoveku da pomognem i da ga savetujem, a ti mi upadaš u reč, što je stvarno nepristojno.Takođe, ti si nepismena, ne kaže se zelija, već zrelija! Malo više obrati pažnju na pravopis, a pogotovu na tvoje drsko, nedolično i patetično ponašanje prema starijoj osobi.

To je zato što si TI glupa i zato što ne bi stvarno umela da mi objasniš, a ne zato što te mrzi da mi objasniš! Ali sad stvarno odjebi, ako ti smetam, i ako hoćeš da komentarišeš moje postove, onda nemoj.Pre svega ti si nezrela zato što vređaš osobu koja je mnogo pametnija i iskusnija od tebe.Ja pokušavam čoveku da pomognem i da ga savetujem, a ti mi upadaš u reč, što je stvarno nepristojno.Takođe, ti si nepismena, ne kaže se zelija, već zrelija! Malo više obrati pažnju na pravopis, a pogotovu na tvoje drsko, nedolično i patetično ponašanje prema starijoj osobi.

Ajle lauleee. :roll:
Koliko se ja sećam, nit' sam ti upala u pola reči,nit' sam mogla da ti upadnem u pola reči.. To je pod 1. Pod 2. Moje patetično ponašanje. Samo ću reći "Hhaha."
Next.
Da bih ti se obraćala sam nekim poštovanjem,poštovanje pre svega treba da zaslužiš,a ti nisi dostojna ni moje pljuvačke.
:bye:

Back