Šta je stvarno zapravo EMO?!

Dobro,posto se stalno isti ljudi prepucavaju,sto je vec otislo u p.m,vreme je da dobijete detaljan brifing.Posto ih imam par za prijatelje,smatram ih za dobre,ali prave emose. Pozer i glam emosi su najveci smaraci po tome,jer kao misle stalno mracno,seckaju vene(neka pocrkaju od sepse :worth: ),hoce da se ubiju,al cim malo dublje zaviris,vidis da tako puno seru govna na pogresan otvor :whistling: .Posto ste verovatno vecina ovoga culi,preskacem veci deo planiranog teksta

...

Sad,sto drzava ne pomaze njima :dontunderstand: ???Prosto,sa njima je lako manipulisati.Posto se pojavljuje sve veci broj njih(mislim na prave),posle odredjenog vremena,bilo bi dovoljno lako da se sa njima izmanipulise.Mogu postaviti neki zakon,povecanje poreza,al ne bi se bunili.Samo bi radili dovoljno,placali,i na kraju se zavukli u neko cose :confused: .Ne bi trebalo graditi skole,bolnice i na to trositi drzavni budzet,jer bi i ovim bili zadovoljni.Samo im je potrebno obezbediti zalihu zileta(ne bas svima),i pobrinuti se da ne dodju u poslanike.Oni bi predstavljali savrsenu radnu snagu ako bi bio scenario iz Orvelove ,,1984,, .Poput zivotinja(ali ne glupih,samo kao pasivnih posmatraca) u isto tako njegovom poznatom romanu.

Davno owo stavljeno,ali se swi gubite emo je skraceno od emonationaly hardcore ili emocore-podzanra panka...to je muzika a ne depresivni ljudi kao sto su slusaoci roka
rokeri,tako su i slusaoci emocore-a emosi!To neke depresivne budale napaljene na emo izgled hoce da privuku paznju...zato se ne gubite jer neznate o cemu govorite!!!!!

Da li postoje emosi da su stariji,a ne ovi klinci?
Posto su uglavnom kao oni emosi,posto se nadju u tom emotivnom periodu,nazovi ga pubertet,pa onda oce i vene da seku,placu,farbaju se u crno itd/
nije da ih pljujem,ali oni sami su vecinom depresivni,i sta tu treba nego psihijatrijska pomoc,ili bar roditeljska:eek:

Meni se svidja Elmo.

baby_elmo-12255.jpg

Davno owo stavljeno,ali se swi gubite emo je skraceno od emonationaly hardcore ili emocore-podzanra panka...to je muzika a ne depresivni ljudi kao sto su slusaoci roka
rokeri,tako su i slusaoci emocore-a emosi!To neke depresivne budale napaljene na emo izgled hoce da privuku paznju...zato se ne gubite jer neznate o cemu govorite!!!!!

emo arent retards emo is a music!!!!

I agree :super: Sledi reputation :klap:

Али кога брига? Мислим,није као да делите неки ваш живот са тим емосима фамозним.Сви их нешто као пљују,
а нису их видели ни 2-3 пута у целом животу.Замисли кад бисмо сви обраћали пажњу на све око нас,
резултат би за непуних 10 дана био-
1.колективно јавно каменовање(после бичевања)свих политичара
2.масовно самоубиство
3.отварање још 3 установе по узору на др Лаза Лазаревић и
4.још много више емо ликова који куну своју злехуду судбину

Нпр.мени ће увек бити дражи емо који је патриота(замислите тек ту комбинацију),него неки просечан тип кога боли
уво за Србију и то.Шта хоћу да кажем-нису сви исти,чак и ако истој групи припадају.

Дакле,искулирајте се се са металцима,емосима,панкерима итд.(али не и са гејевима) и покушајте да живите свој живот.
Осим ако вам се исти не своди на пуко прогањање ликова који су у свом фазону,као и ви,између осталог.-...

nejasni su mi i ti "emo" likovi ali i ljudi koji se toliko trude da ih popljuju na svakom koraku.
mislim da je to (najcesce) deo odrastanja, bas svaki covek sa 13-16 moze da pravilno rezonuje stvari, sutra malo.
vazda je bilo "in" biti deo neke grupe.
meni su problematicnije gole klinke koje setaju po ulicama (pojavili su se i primerci '96. godista!) i koje se vec uveliko, da prostite, ziguju, nego doticni emosi.
oni kenjKaju o patnji ali je zapravo nikada nisu ni doziveli, no doci ce im jedared iz dupeta u glavu.

e sad, ako se prolongira to "stanje" i nakon adolescencije, tad vec prelazi u patologiju xD

takodje, ne razumem ove podele na "patriote" i "ne-patriote"
ali ovo nije tema za to, zar ne, "Патриотис"? :)

Back