Šta je stvarno zapravo EMO?!

Pazite ovako emo nisu uopste ono sto vi vidite u njima!!!! Vecina njih koji furaju taj emo stajling su obicni srecni likovi koji hoce da privuku paznju! Ali neki pravii depresivni emo likovi uopste ne izgledaju tako jer znaju da ce verovatno popiti batine!!!!! samo zato sto je emo stil ne prihvacen!!! To nije lepo!!!!! Emo momcu su meni bas sltki posebno oni sa puuuno ajlajnera!!!! To sto su oni drugaciji i sto im pomaze to sto se seku nije tako strasno uopste!!!!!! Kad bi bar neko probao da ih prihvati njima bi bilo bolje!!!!! Recimo moji drugovi tvrde da sam ja emo samo zato sto ih razumem!!!! Ne mogu biti sigurna da mozda i jesam ali ja ne vidim nista lose u svemu tome!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Neko je u pravu ali vecina lupeta jer moja sestra je emocijalno bila veoma nestabilna i to se sve zavrsilo skokom sa treceg sprata samo zbog tog emo i njegovog stila zivota

e sad izvini sto ti odgovaram ipak je tebi neko blizak u pitanju ali...to ne moze biti samo zbog emo stila, sigurno je bilotu jos nekih uticaja, zbog kojih se ona okrenula emo stilu. E sad ja ne znam nijednog emoa, nisam imla pojma ni sta je to dok nisam naletela na mychemical romance i saznala da je to emo. i tu ima takodje prica o devojcici od 13 godina koja se naprasno promenila, pocela da fura taj fazon i slusa tu muziku, i upravo je muzika bila glavni krivac za njeno samoubistvo. Ako su roditelji primetili da im se dete promenilo, njihova krivica je sto su mislili da je to samo zbog muzike koju slusa, i sto nisu potrazili pravi uzrok tih promena......odslusala sam ih i meni su super, mada ja ne vidim nista depresivno u muzici, e sad svako tumaci po sebi...ko sto neko rece ako je neko depresivan, bice mu depresivne i pesme halida beslica...ima i tu secenja ono kad razbijes casu, flasu pa seces vene :lol:

Back