- Poruka
- 17.234
Blago tebi, Obiliću.
Биће и теби благо кад укапираш ко си, шта си, на којој си планети
и значај познавања језика којим говориш.
Зашто ?
Зато што је језик програм по коме постојиш.
Побркан језик = побркан програм = побркан живот !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi, Obiliću.
Važi Obiliću.Биће и теби благо кад укапираш ко си, шта си, на којој си планети
и значај познавања језика којим говориш.
Зашто ?
Зато што је језик програм по коме постојиш.
Побркан језик = побркан програм = побркан живот !
Važi Obiliću.
Novac - sreća!
E jesam, vala.Скроз си побркана,
нисам рекао да је новац срећа, већ кад се случајно изабере твој број, листић, име --- шта год !
Evo Nina ja sam tebe prepoznaoČudno je kako je ljudima malo potrebno da budu srećni i jos je čudnije kako im bas to malo nedostaje.
Ivo Andric
Šta je po vama sreća i kako se ona prepoznaje, manifestuje ?
Da, gledam ljude koji se poljube potpuno bez emocija.Evo Nina ja sam tebe prepoznaoTi si moja sreća
Sreća je valjda to uživanje koje nam često fali ili ukapiraš tek kasnije da si uživao. Sve je postalo rutinski od posla do poljupca, tj. bez emocija. Emocije često valjda dodju kasnije "E, ovo je možda bilo lepo " Barem se čini da je tako u mom slučaju![]()
Zanimljivo, slažem se.Sreća je valjda to uživanje koje nam često fali ili ukapiraš tek kasnije da si uživao.
Суштински - сретја је сретење тј. сусрет са неким... дефиниција среће је у њој самој тј у сретању, сусретуČudno je kako je ljudima malo potrebno da budu srećni i jos je čudnije kako im bas to malo nedostaje.
Ivo Andric
Šta je po vama sreća i kako se ona prepoznaje, manifestuje ?
A da bi smo prihvatili sebe treba uradimo nešto dobro, da se promenimo nabolje. Ako nemamo volje(lenjost), da naučimo kako se vlada voljom. Ako imamo problema u odnosima sa ljudima, da naučimo da praštamo. Oprosti da bi ti bilo oprošteno, itd.Prihvatanje sebe onakvim kakvi smo.Imati razumevanja za sebe.Oprostiti.