Sta je Srbija dobila studenskom "pobunom"?

Масовна Дегредација је почела са ковидом.

Сви имају утисак да све могу знати .. довољно је да кликну ...

Оне и они којима школа 'није ишла' јер их је 'мрзела учитељица '.. а касније су се 'снашли' преко 'буразерских веза'

мрзели су школу .. средњу ..факултете .. и пре
počelo je ranije

.... да да ..само до 1944те је нешто вредео вакултет ..док је ЊКВ и СПЦ вио нултосрБски у доба прегооглологије

@Mystic+

Јбт...Ала си ти пијан и проклет

Без обзира, пијани или не, нема и никада неће ни бити републике. Проклетство бандита.

Џаба сте разбили монархију, осим што сте побили власнике станова и уселили се у њих

Да Бог да вам 6 генерација живело у проклетству

Zasto "drzavnik" nikada nije posetio Bratunac?

Blokaderi nisu isli u Srebrenicu

Koalicije nisu bile nuzno zlo jer ti ljudi Vucicu nisu bili potrebni. Covece.....koalicija sa onima kojo su za priznavanje genocida i nezavisnosti Kosova???? Pa i Comicku je postavio za ministarku.
O cemu ti pricas????
I smeta.ti sto su i studenti iz Pazara ujedinjeni sa svim ostalim studentima u vtlo jednostavnim i ispravnim zahtevima (G od genocida niko ne pominje kao bilo kakav zahtev, sam Informera) ali ti je ok da Rasim, Ugljanin, muftija i ekipa budu ministri u vladi Srbije????

Saberi se
1.Ne znam,pitaj ga zašto nije. 2.Blokaderi su se kompromitovali svojim ponašanjem izjavama i delovanjem. 3.Svi oni su u službi države Srbije a ne vidim da vuku na tu stranu.Nego,jel ti misliš da ja nemam glavu?

Без обзира, пијани или не, нема и никада неће ни бити републике. Проклетство бандита.

Џаба сте разбили монархију, осим што сте побили власнике станова и уселили се у њих

7d293b4f3018450757833b4d3ed85b22.jpg

1.Ne znam,pitaj ga zašto nije. 2.Blokaderi su se kompromitovali svojim ponašanjem izjavama i delovanjem. 3.Svi oni su u službi države Srbije a ne vidim da vuku na tu stranu.Nego,jel ti misliš da ja nemam glavu?
1..zato sto ga zabole
2. Kojim izjavama? Sklepanim u Iformeru?
3. Ne vidis da je Ugljanin cim nije ( a bio je) u SNzs vlasti za pripajanje Sandzaka Bosnia da je Rasim Izetbegovicu dao citulji koja pocinje sa "Moj.predsjednice"? Da te ne losecam.na izjave bivseg ministra muftije Zukorlica u vezi sa sandxakom...Istina je da su u sluzbi drzave.....samo koje obzirom da to svakako nije Srbija.

1..zato sto ga zabole
2. Kojim izjavama? Sklepanim u Iformeru?
3. Ne vidis da je Ugljanin cim nije ( a bio je) u SNzs vlasti za pripajanje Sandzaka Bosnia da je Rasim Izetbegovicu dao citulji koja pocinje sa "Moj.predsjednice"? Da te ne losecam.na izjave bivseg ministra muftije Zukorlica u vezi sa sandxakom...Istina je da su u sluzbi drzave.....samo koje obzirom da to svakako nije Srbija.
Ja i dalje sumnjam u dobre namere blokadera podučenim blokadnim kuharicama,podrškom Severine,Picule i Bartulice,njihovom kuknjavom na svoju državu dušmanima u evropskom parlamentu i Strazburu.I izjavljuju kako Srbija treba da se suoči sa genocidom u Srebrenici,a znamo da ga nije bilo.Druga strana ipak neće da prizna ono čega nije bilo,i neće da uvede sankcije Rusiji i neće da pusti RS niz vodu.I to se vidi.I zapad to neće da toleriše.

За културолошко и верско разумевање да додам: @fedora getaway

Прошло је три, ево иде четврта генерација проклетих , запрљане крви, непокајаних у наслеђу зла својих предака

Још 2 генерације случајних Срба, по Српском/Светосавском схватању проклетства и излазимо прочишћени...

За 50-60 година, ми смо поново Раса... :kafa: ...ахам

За културолошко и верско разумевање да додам: @fedora getaway

Прошло је три, ево иде четврта генерација проклетих , запрљане крви, непокајаних у наслеђу зла својих предака

Још 2 генерације случајних Срба, по Српском/Светосавском схватању проклетства и излазимо прочишћени...

За 50-60 година, ми смо поново Раса... :kafa: ...ахам
ima i ono prozaicnije

secas se kad su dosli zuti pa kad smo vecina nas gledajuci sta rade govorili ono cuveno, nije vas sloba dovoljno tukao.

tako i ovo danas, ako studenti mislim studenti u najpozitivnijem smilu ne onaj angazovani otpad koji se infitrirao u pokret, budu dobili dovoljno batina, ti mladi imaju veliku sansu da oblikuju tron drzave po njihovom vidjenju

kroz istoriju je to pravilo ne uvek, ali dosta puta bilo referentno...samo nas srbe, koliko su vekova turci tiranisali sa svojom centralnom upravom i sta su nam radili, pa nacisti, pa domaci izdajnici, pa oslobodilacka braca, pa posleratne crnogorcine...da ne spominjem period "demokratije" i crvene laznjake koji su nas zastupali i danas se koprcaju radeci isto...pa opet smo eto tu, kao kad smo se vracali sa vida.

Ja i dalje sumnjam u dobre namere blokadera podučenim blokadnim kuharicama,podrškom Severine,Picule i Bartulice,njihovom kuknjavom na svoju državu dušmanima u evropskom parlamentu i Strazburu.I izjavljuju kako Srbija treba da se suoči sa genocidom u Srebrenici,a znamo da ga nije bilo.Druga strana ipak neće da prizna ono čega nije bilo,i neće da uvede sankcije Rusiji i neće da pusti RS niz vodu.I to se vidi.I zapad to neće da toleriše.
Sumnjaj.
Ja ti izneo fakte o SNS a ti sumnaj u blokadere.
To je tvoja stvar.
I nije kuknjava na drzavu. Ni jednom recju. Vec na rezim. A SNS nije Srbija.

Rusija? SNS izvozi oruzje u Ukrajinu
RS? Ista ova ekipa koja sada vlada je tojnistoj RS devedesetih, u sred rata, uvela sankcije.
Studenti nikada ruznu rec nisu rekli protiv RS i Mileta koji se i sa Tadicem identicno grlio i ljubio kao i sa Vucicem

Sumnjaj.
Ja ti izneo fakte o SNS a ti sumnaj u blokadere.
To je tvoja stvar.
I nije kuknjava na drzavu. Ni jednom recju. Vec na rezim. A SNS nije Srbija.

Rusija? SNS izvozi oruzje u Ukrajinu
RS? Ista ova ekipa koja sada vlada je tojnistoj RS devedesetih, u sred rata, uvela sankcije.
Studenti nikada ruznu rec nisu rekli protiv RS i Mileta koji se i sa Tadicem identicno grlio i ljubio kao i sa Vucicem
Po logici stvari,kada jedna grupa građana dobije podršku iz neprijateljske nam države Hrvatske,pritom se umešaju i neki EUropski poslanici,to jasno i nedvosmisleno govori da ovde nisu čista posla.
Eno u Austriji se desilla pucnjava u školi 10.06. a pre dva dana pao pešački most. I? Gde su kod njih "nezadovoljni" studenti?Gde su blokade saobraćajnica i fakulteta,pozivi za raspisivanje izbora?Šta sad kaže Kaja Kalas i Marta Kos?Bartulica i Picula?M? Koliko ja vidim,mudro ćute :per:
Ovo je bio pokušaj obojene revolucije koji je propao zahvaljujući mudroj politici države.Gledali smo neke čudne ljude kako stoje gde im mesto nije i kako se sramote,neki za fraj a neki su plaćeni.Ostaje činjenica da Srbija nije i neće da uvede sankcije Rusiji,a to zapad ne voli jer je navikao da se njegova sluša.I da neće da prizna genocid jer ga nije bilo.I da neće da prizna nezavisno Kosovo.

Dobila je davno izgubljeni osecaj zajednistva
Dobila je empatiju
Ujedinila je narod (ogromnim delom)
Dobila je otvoreni bunt protiv korupcije
Pokazala je koliko je Vucic bespomocan bez sile i para
Naterala je pacove (SPO, LSV....) da napuste brod koji tone
Pokazala je Vucicev kukavickuk
Pokazala je ekstremnu nemastovitost rezima koji bukvalno sve pokusava da kopira (cacilend, bajkeri, kintramitinzi..)
Pokazala je "bol u dupetu" cak i onih koje za pare dovede na kontramiting a oni se razbeze.
Pokazala na delu razorene institucije
Prikazala bagru otvoreno... slikom, imenom i prezimenom
Pokazala je paniku u SNS
Rasturila SPS
Uterala strah u kosti lokaknim faraonima
Pokazala jalovost opozicije
Ujedinila (ni Broz nije uspeo) Srbe i Bosnjake
Napravila jezivu pometnju u naprednhackim redovima i njihovom algoritmu za kupovinu izbora.

U ostalom.... Vucic je uvek nudio izbore kada god neko zatrazi. Sada bezi kao djavo od krsta.

Slucajno?

Prpa!
Fajront SNS se uveliko oseca ma koliko se lokalni botovi trudili da budu samouverni. Nisu bas ni oni tolike budale i slepci ali sendvic je ipak sendvic
ovo je EPP

Po logici stvari,kada jedna grupa građana dobije podršku iz neprijateljske nam države Hrvatske,pritom se umešaju i neki EUropski poslanici,to jasno i nedvosmisleno govori da ovde nisu čista posla.
Eno u Austriji se desilla pucnjava u školi 10.06. a pre dva dana pao pešački most. I? Gde su kod njih "nezadovoljni" studenti?Gde su blokade saobraćajnica i fakulteta,pozivi za raspisivanje izbora?Šta sad kaže Kaja Kalas i Marta Kos?Bartulica i Picula?M? Koliko ja vidim,mudro ćute :per:
Ovo je bio pokušaj obojene revolucije koji je propao zahvaljujući mudroj politici države.Gledali smo neke čudne ljude kako stoje gde im mesto nije i kako se sramote,neki za fraj a neki su plaćeni.Ostaje činjenica da Srbija nije i neće da uvede sankcije Rusiji,a to zapad ne voli jer je navikao da se njegova sluša.I da neće da prizna genocid jer ga nije bilo.I da neće da prizna nezavisno Kosovo.
Podrska je dobijena od strane poslanika EU, iste te EU koja podrzava Vucica zbog litijuma inpriznavanja Kosova. E sad sto su "nadlezni" zvanicnici EU za Srbiju iz Hrvatske to samo pokazuje Vucicev nedostatak uticaja i kilavost.
Tvoj pokusaj odbrane Vucica bi bio gotovo dirljiv da nije toliko tupav. Dvadeset puta ste vec proglasili pobedu a ulice i trgovi i dalje svakodnevno blokirani. Narod sam st goMnima nije poceo da vas gadja. Ni jedan funkcioner SNS ne sme da izadje na ulicu, stand na pijaci ne smete da postavite.... Rusi vas pustili niz vodu zbog prodaje oruzja Ukrajini, Tramp najurio Vucica sa kapije, EU vas podrzava zbog litijuma i Kosova koje je Vucic defakto priznao (nema srpsje policije, gradonacelnika, Gazivoda, EPS, dao pizuvni broj, rablice, obavezao se da nece ometati Kosovo, javno na hoklucinu Vasingtonu dao saglasnost sa Izrael prizna Kosovo.....) jedino sto nije uradio je zvanicno, javno priznavanje Kosovo ali i to ce uciniti zarad ostanka na vlasti jer njemu zarad vlasti nista nije odvratno ukljucujuci koalucije sa onima koji se zalazu za peiznavanje genocida (Canak, Draskovuc, Muftija, Rasim, Comic) kao i koalicije sa onima kojima jeneprijateljska drzava koju pominjes - matica.
Steanka Srpskih Hrvata je u koaliciji sa SNS a Zigmanov je ministar. A obzirom da te jako zanimaju te neprinateljske zemlje.....pa i Vasa Ana (lezb.).Brnabic je sa tih prostora.
Nista cudno od bagre koja je u sred rata u Bosni uvodila sankcije Republici Srpskoj.

E da.... i svojim (ne Srpskim) prijateljima Albancima Vucuc od nasih para pravi auto put od koga Srbija nece imati koristi, omogucio im ulazak u Srbinu samo uz lucne karte, omogucio nesmetano zaposljavanje u Srbiji, ukinu carine na uvoz.....
Nego.... da li si procitao njegovu knjigu koju ti je o ecao do Vidovdana?

Back