S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.592
Eto gde su otišle pare za tvoju kanalizaciju.Pa nećemo valjda sa jeftinim putem da spajamo najskuplji most na Adi Ciganliji?
I još ih braniš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto gde su otišle pare za tvoju kanalizaciju.Pa nećemo valjda sa jeftinim putem da spajamo najskuplji most na Adi Ciganliji?
Не знам за Вајовинг, али их у Пироту нема.Nemas ni u Vajomingu,Ajovi,Montani u USA. Prazno,ruzna rec vukojebina ,svi pobegli u milionske gradove,LA,Njujork,Chikago,Majami. Tek tamo sto ruse ,ako nije tvoje vlasnistvo nema da se ista pitas U principu gde vidite kranove to je znak prosperiteta. Jedna zgrada angazuje oko 200raznih zanimanja.
Slusao sam Trampa kad je pricao o problemima kad je gradio komplekse. Kupio neki plac i bila neka bara. Dosla mu zabrana jer ce u tu baru da slete ptice. A dao milione dolara.
Sta hocu da kazem,ekonomija je jako osetljiva stvar,ne smes da stegnes ni da previse popustis,nije lako. Ovi pre Vucica veze nisu imali.Mozda gresim,dajte neki primer?
Као на пример?Uradio je mnogo više i pametnije nego vanbračni sin Alije Izetbegovića koji nas sjebo načisto za odmazdu Turcima
SVE!!!Као на пример?
Profesorima je plata nikad bolja pa kad je prime tri meseca im se ne radi te šalju decu iz škole na raskrsnicu.Као на пример?
Ајд молим те иди тролуј негде другде.Profesorima je plata nikad bolja pa kad je prime tri meseca im se ne radi te šalju decu iz škole na raskrsnicu.
Sličan slučaj zabeležen u Africi kada je Zapadna firma lokalnom stanovništvu isplatila mesečnu zaradu u lokalnoj valuti po zapadnom kursu.
Niko živ nije došao sutra na posao, prvi su se otreznili posle tri dana...
ŽIVEO ALEKSANDAR VUČIĆ!
Nadji profesora sa malom platom nedostojnom profesije?Ајд молим те иди тролуј негде другде.
Још једном те молим, иди тролуј негде другде.Nadji profesora sa malom platom nedostojnom profesije?
Ranije su živeli u profesorskim kolonijama...
odakle ti ta informacija?Druže, za saniranje Gradske kuće u NS su uzeli 1 milion eur! Za 4 razbijena prozora i malo farbe?
evo ga na metar od mene. ima manju platu nego retardirani fizikalac sto gura kolica na gradilistuNadji profesora sa malom platom nedostojnom profesije?
Ranije su živeli u profesorskim kolonijama...
Nisu žuti nikad krali iz prostog razloga što oni to ne zovu kradjom nego "snalaženjem" ili kad lapi više od planiranog "userom".Не знам за Вајовинг, али их у Пироту нема.
А и да их има, празни се Србија.
И то је део агенде снс-а...
Зашто се говори о жутима као лоповима, када нису имали ни шта да украду?
Празне касе, а по фабрикама штекер ниси могао да затекнеш.
Грешили су, много, али и нису имали Бог зна коју шансу у светској економској кризи.
И поред тога, вратили су стару девизну штедњу, а спољни дуг је био обуздан, такорећи очекиван, донекле захваљујући и санкцијама...
Покушали су са Фијатом, испоставиће се лоше.
Закопали ратне секире са комшијама.
Европа, у коју су се клели и од које су много очекивали ( отуда пребацивања косовског питања из ун у брисел), их је изневерила.
Са тиме и сва очекивања.
Готово су се надали да ће цео концепт економије европљани подржати, наивно, сада знамо.
Не можеш ни сад да се запослиш а да ниси у странци, осим ако нећеш неки посао од којег не можеш да живиш. Пропаганда је узела своје колико видим. Плате су беда, и чак и да су порасле као што нису, данас за 100 евра не можеш да купиш шта си могао пре годину дана, две године и слично.Koju god metodu da koristis ,negde 2009 nisi mogao nigde da se zaposlis. Tadic je rekao,morate sami da se pobrinete za posao? Radio sam u Starku,zajedno sa ovim Sinisom Malim. Sa 2700zaposlenih sveli su oko 800. Tehnoloski visak 1900. A firma dobro stajala.
Uz sve njegove mane a ima ih koliko hoces,pre svega ego i pretencioznost,glumatanje ipak je Vucic nesto uradio. Ipak sam u godinama kada mi neobjektivnost smeta.
Pa ni u Evropskoj Uniji više ne možeš za 20 evra da kupiš śto si mogao pre deset godina. Šta si se uhvatio za 100 evra okruglo ko seljak? Lakše se množi, šta li? Propaganda je uzela maha kako ti kažeš pa ispade Vučić kriv što su Amerika i Evropa "šampale" dolare i evre u milijardama.Не можеш ни сад да се запослиш а да ниси у странци, осим ако нећеш неки посао од којег не можеш да живиш. Пропаганда је узела своје колико видим. Плате су беда, и чак и да су порасле као што нису, данас за 100 евра не можеш да купиш шта си могао пре годину дана, две године и слично.
Радио си са Синишом Малим? Пре него што је купио диплому, или?
Па и сад су запослени технолошки вишак после 6 месеци, када истекне радни уговор и државне субвенције за сваког новог радника.
Шта је урадио осим што се задужио као Грчка, са ненормалним каматним стопама, што је приватизовао, присвојио или предао све што је могао себи, тајкунима и странцима, и сад се кези на телевизији као је Србија никад јача, док буквално све пропада, само једино је остала шминка да све изгледа бајно сјајно.
Која необјектиност? Ово што ти пишеш није објективно, ти само релативизујеш ситуацију која је критична.
Ауторска тема
Прво, овде није прича о опозицији, о томе шта је претходна власт радила или није радила, Ђилас и остале напредњачке флоскуле. За то отворите тему да дискутујте. Овде говоримо чисто од временског периода доласка Вучића на власт, и напредњачког криминалног оргијања већ десет и кусур година..
Питање је сасвим јасно? Шта је Вучић урадио за Србе и Србију?
Отворено је пар фабрика каблова, гума и најпрљавије индустрије у Србији, где мало, мало па људи добију отказ, компанија се затвори или је пред затварањем, или у случају Кинеза недавно, одлучено да увезе јефтинију радну снагу из Индије, а Срби да добију отказ. Исто да не причамо и разбацивању и прању пара, где нигде другде на свету, једна држава не даје субвенције страној компанији у енормним свотама да запосли грађане те земље, и при томе да не плаћа порез, да добије земљу за џабе ако не добије милионе за изградњу постројења.
Од почетка владавине СНСа на челу са Вучићем, је спољни дуг готово удвостручен, а резултати су где? Чесма на Славији, гондола на Калемегдану, редизајнирање трга по Х пут у центру БГ'а, Метро или редизајнирање окретница и путева које немају икаквог смисла? Миленијум Група која контролише све више најбољег земљишта и разноразне индустрије и некретнине. Да не причамо о томе да је Вучић свом сину купио виноград за смешну цену, и да је папирологија била сређена у рекордном року.
Продаја Београда на Води странцима, најбоље земље у Војводини Арапима, уништавање ЕПС'а, уништавање Телекома, ненормалан договор око Бора, и још много других мутних радњи.
Србија је добила рекордан број афера, где нико није одговарао ни за шта. Савамала, Крушик, Јовањица, Дољевац, Цвијан, Ивановић, пад Хеликоптера, Беливук, Куповина Диплома, Бањска, кум Вучића и удес са Меклареном, и још многи други.
И наравно да не заборавимо "срце Србије" где су Срби остављени на милост и немилост шиптара, и да немају икаква права и заштиту. СНС и Вучић су успели да обезбеде Држави Косово, да имају Газиводе, царину, граничне прелазе, војску, полицију, регистрарски број, регистарске таблице, све Српске Општине, катастар, Телеком, личне карте и пасоше. Срби на КиМ су добили батине, хапшења, и немогућност коришћења динара.
У Србији инфлација је на невероватном нивоу, квалитет воде, хране и ваздуха је под знаком питања. Срби живе горе него пре 10 година.
Зато следи питање још једном, шта је СНС урадио за Србе и Србију, и ко живи боље данас, осим кримоса и оних блиски власти, моја "најјефтинија радна снаго европе?"
Pa ni u Evropskoj Uniji više ne možeš za 20 evra da kupiš śto si mogao pre deset godina. Šta si se uhvatio za 100 evra okruglo ko seljak? Lakše se množi, šta li? Propaganda je uzela maha kako ti kažeš pa ispade Vučić kriv što su Amerika i Evropa "šampale" dolare i evre u milijardama.
Sklanjanje starog mosta pravdate averzijom prema buržujskoj četvrti. Čemu tolika zavist? Dok ste grabili za sebe niste mislili na druge. Pravdali ste to "jbg usralo me". Ali zato ćete dati sve od sebe kad se situacija promeni uz primenu logike "a što tebi da bude dobro ako meni nije?" Jako zanimljiva populacija.
1. Predao Kosovo neprijateljimaEvo danas su otvorili neki autoput, Šabac - Loznica čini mi se.
Dosta su puteva napravili ili popravili, to im se mora priznati.
Sklanjanje starog mosta je bespotrebno, zašto ne napraviti nov most, a ovaj ostaviti.Sklanjanje starog mosta pravdate averzijom prema buržujskoj četvrti.
Ja još nijednom prošetao, bio do galerije na 2 rođendana i to je to. Jeste da je lepše nego pre, al opet ružno napravili, da je sa druge strane obale, bilo bi bolje, ne uklapa se nekako. A o muljavini bolje da se ne priča za BW, al to kao mora, pa da prećutiš.Zabole me i za Vucica a i za opoziciju koja ne postoji ali samo jedno pitanje. Koliko vas je setalo savskim kejom pre izgradnje BW, pored onih zardjalih vagona, slepova starih 80 godina i svog onog djubreta koje je bilo tamo a koliko vas je sada setalo cisto iz znatizelje da vidi kako Beograd na vodi izgleda. Kako to da nekom Srbinu nije palo na pamet da investira. Ono istina da u Srbiji nema nikoga ko bi mogao da ulozi te pare ali nije bilo ni zainteresovanih.
Do sredine osamdesetih Beograd se realno izgradjivao.Stojko, Beograd je tvoj rodni grad.
Normalno bi bilo da tebi najvise smeta uklanjanje mosta i to sto jedva vidis Sabornu crkvu sa reke od onih zgradurina.
Ja bih se vezala za platane u mojoj ulici ako bi motorne testere dosle da ih seku.
Ne mozes da preores neki grad. Da ga unakazis za sto godina. To nije niko uradio do ovih sada!
Mozda su radili oni nakon rata, ne znam, nisam zivela nakon rata.
U Srbiji je sve radjeno uz muljavine. Muljavina je nacin zivota u Srbiji pocev od vrha drzave pa do obicnog coveka.Ja još nijednom prošetao, bio do galerije na 2 rođendana i to je to. Jeste da je lepše nego pre, al opet ružno napravili, da je sa druge strane obale, bilo bi bolje, ne uklapa se nekako. A o muljavini bolje da se ne priča za BW, al to kao mora, pa da prećutiš.