Шта је СНС и Вучић урадио за Србе и Србију?

Zabole me i za Vucica a i za opoziciju koja ne postoji ali samo jedno pitanje. Koliko vas je setalo savskim kejom pre izgradnje BW, pored onih zardjalih vagona, slepova starih 80 godina i svog onog djubreta koje je bilo tamo a koliko vas je sada setalo cisto iz znatizelje da vidi kako Beograd na vodi izgleda. Kako to da nekom Srbinu nije palo na pamet da investira. Ono istina da u Srbiji nema nikoga ko bi mogao da ulozi te pare ali nije bilo ni zainteresovanih.
pa lepo si rekao , da je placeno to bi kostalo 100 miliona evra, ovako je dobijeno dzabe i zato je bilo para ali potegni , nije moglo ni tu nego prodaja unapred, pa muke, pa cak je bilo i prevara, pa se ususkalo kako su muljarili , i onda kad su na blef prodavali i dobili pare, e onda je krenulo , tezak je zivot lopova koji hoce sam da napravi ceo beograd a nema ni 10 000e, ali evo hvala srpskom bogu sad ima da calne cak 22 milijarde njegovih , tj drzavvnh para i da inkasira cak 200 milijardi kad se sve to bude prodalo kao stan po paprenoj ceni , kome, kio hoce...

Nista od ovoga nije istina, sve sam izmislio , imao je odmah 200 mil evra, svojih para, dala mu tetka iz Zanzibara....ima tetku , preko albanske rodne linije, iz Zanzibara....isto ima otecenu donju usnu , ama pljunuta Vucic...samo crna....i isto tako sportosg izgleda i hoda kao Vucic,

Sklanjanje starog mosta je bespotrebno, zašto ne napraviti nov most, a ovaj ostaviti.
Kad je bila havarija u eps-u, šteta oko 500-600 miliona, i nekako je prošlo kao "nema veze".
Mnogo se para baca, dugovi rastu, ne znam kako ti to ne predstavlja problem.
Nego sve kao na neku ljubomoru potenciraš, ne raspravljaš se ovde sa političarima.
Dugovi rastu jer ste tako pametni pogasili banke.
Materija je jelte široka pa ćemo da sviramo samo ono śto nam odgovara a prostora koliko hoćeš.

E jedino što nekako nikad ne valja čak iako bi ponovili vašu mantru.
Tako onaj aleksije reče na forumu "pa dobro možda je DS pogrešio u izboru kadrova" i to tako treba da prodje, po sistemu "jesam te odalamio ali sam ti rekao izvini" a opet kada bih ja vrlo mudro iskoristio pomenutu floskulu pa malo izmenio da ona izgleda ovako: "pa dobro možda je SNS malo pogrešio u izboru kadrova" odmah kreće kreketanje dežurnih žaba :D

to se zove.... OSTRAŠĆENOST :heart:

pa lepo si rekao , da je placeno to bi kostalo 100 miliona evra, ovako je dobijeno dzabe i zato je bilo para ali potegni , nije moglo ni tu nego prodaja unapred, pa muke, pa cak je bilo i prevara, pa se ususkalo kako su muljarili , i onda kad su na blef prodavali i dobili pare, e onda je krenulo , tezak je zivot lopova koji hoce sam da napravi ceo beograd a nema ni 10 000e, ali evo hvala srpskom bogu sad ima da calne cak 22 milijarde njegovih , tj drzavvnh para i da inkasira cak 200 milijardi kad se sve to bude prodalo kao stan po paprenoj ceni , kome, kio hoce...

Nista od ovoga nije istina, sve sam izmislio , imao je odmah 200 mil evra, svojih para, dala mu tetka iz Zanzibara....ima tetku , preko albanske rodne linije, iz Zanzibara....isto ima otecenu donju usnu , ama pljunuta Vucic...samo crna....i isto tako sportosg izgleda i hoda kao Vucic,
Znali su oni da ce te stanove dijaspora poceti da kupuje ali nije islo po planu zato su pribegli pretnjama. Poceli su prvo sa estradom pa sa dobrostojecim Srbima. I onda je krenulo sa dijasporom jer se kupovina stanova smatrala investicijom. Mnogi su se dobro ovajdili.

Zabole me i za Vucica a i za opoziciju koja ne postoji ali samo jedno pitanje. Koliko vas je setalo savskim kejom pre izgradnje BW, pored onih zardjalih vagona, slepova starih 80 godina i svog onog djubreta koje je bilo tamo a koliko vas je sada setalo cisto iz znatizelje da vidi kako Beograd na vodi izgleda. Kako to da nekom Srbinu nije palo na pamet da investira. Ono istina da u Srbiji nema nikoga ko bi mogao da ulozi te pare ali nije bilo ni zainteresovanih.
То је твој одговор? То што су дигли кредит који ће унуци да плаћају до смрти а можда и њихови унуци. То што су поред дуга, продали то странцима. Ко поседује Београд на Води? Србија? Малосутра! Све странци, осим пар лопова из СНС. И Вучко има хотел у којем је он партнер, иначе се не би хвалио шта је "направио." Да не причамо о фушерају и недостатку стандарда током градње, и то ће све да падне једног дана и да побије људе.
Јел може или да приушти било који од тих станова? Може мало сутра.
И на крају, колико се пара ти опрало и завршило у џеповима Вучка и његове мафије. Савамала и рушење и отимање приватне својине? Да, нико пре њих се није сетио да буде толико дрзак и покварен да то изведе, и да користи Беловука и своје битанге да мељу људе у пљескавице. Само толико.
Београд на Води је ругло правде, закона и декора. Изгледа савршено онима који не виде даље од сендвича

То је твој одговор? То што су дигли кредит који ће унуци да плаћају до смрти а можда и њихови унуци. То што су поред дуга, продали то странцима. Ко поседује Београд на Води? Србија? Малосутра! Све странци, осим пар лопова из СНС. И Вучко има хотел у којем је он партнер, иначе се не би хвалио шта је "направио." Да не причамо о фушерају и недостатку стандарда током градње, и то ће све да падне једног дана и да побије људе.
Јел може или да приушти било који од тих станова? Може мало сутра.
И на крају, колико се пара ти опрало и завршило у џеповима Вучка и његове мафије. Савамала и рушење и отимање приватне својине? Да, нико пре њих се није сетио да буде толико дрзак и покварен да то изведе, и да користи Беловука и своје битанге да мељу људе у пљескавице. Само толико.
Београд на Води је ругло правде, закона и декора. Изгледа савршено онима који не виде даље од сендвича
Mogu da ti odgovorim deo po deo ako insistiras.

Ako bih pričao neostračćeno Vučić je bolji od dosovaca to se mora priznati (napravio puteve, sredio vojsku, .... ), ali za vreme njegove vladavine desili su se sledeći dogadjaji: Jovanjica, Velja Nevolja, Ribnikar, Nadstrešnica, ... i mnogi drugi... Ne živimo baš u dovoljno bezbednoj niti sredjenoj zemlji

Ауторска тема

Прво, овде није прича о опозицији, о томе шта је претходна власт радила или није радила, Ђилас и остале напредњачке флоскуле. За то отворите тему да дискутујте. Овде говоримо чисто од временског периода доласка Вучића на власт, и напредњачког криминалног оргијања већ десет и кусур година..

Питање је сасвим јасно? Шта је Вучић урадио за Србе и Србију?

Отворено је пар фабрика каблова, гума и најпрљавије индустрије у Србији, где мало, мало па људи добију отказ, компанија се затвори или је пред затварањем, или у случају Кинеза недавно, одлучено да увезе јефтинију радну снагу из Индије, а Срби да добију отказ. Исто да не причамо и разбацивању и прању пара, где нигде другде на свету, једна држава не даје субвенције страној компанији у енормним свотама да запосли грађане те земље, и при томе да не плаћа порез, да добије земљу за џабе ако не добије милионе за изградњу постројења.

Од почетка владавине СНСа на челу са Вучићем, је спољни дуг готово удвостручен, а резултати су где? Чесма на Славији, гондола на Калемегдану, редизајнирање трга по Х пут у центру БГ'а, Метро или редизајнирање окретница и путева које немају икаквог смисла? Миленијум Група која контролише све више најбољег земљишта и разноразне индустрије и некретнине. Да не причамо о томе да је Вучић свом сину купио виноград за смешну цену, и да је папирологија била сређена у рекордном року.

Продаја Београда на Води странцима, најбоље земље у Војводини Арапима, уништавање ЕПС'а, уништавање Телекома, ненормалан договор око Бора, и још много других мутних радњи.

Србија је добила рекордан број афера, где нико није одговарао ни за шта. Савамала, Крушик, Јовањица, Дољевац, Цвијан, Ивановић, пад Хеликоптера, Беливук, Куповина Диплома, Бањска, кум Вучића и удес са Меклареном, и још многи други.

И наравно да не заборавимо "срце Србије" где су Срби остављени на милост и немилост шиптара, и да немају икаква права и заштиту. СНС и Вучић су успели да обезбеде Држави Косово, да имају Газиводе, царину, граничне прелазе, војску, полицију, регистрарски број, регистарске таблице, све Српске Општине, катастар, Телеком, личне карте и пасоше. Срби на КиМ су добили батине, хапшења, и немогућност коришћења динара.

У Србији инфлација је на невероватном нивоу, квалитет воде, хране и ваздуха је под знаком питања. Срби живе горе него пре 10 година.

Зато следи питање још једном, шта је СНС урадио за Србе и Србију, и ко живи боље данас, осим кримоса и оних блиски власти, моја "најјефтинија радна снаго европе?"
Zasluga Vučića i SNS-a je što nastavljaju sa opštim procvatom i ekonomskim progresom koji su započeli Mira i Zloba, pa nastavio DOS, prvo tzv “tranzicijom” pa onda onim veličanstvenim žutim ekonomskim bumom iz 2008, sada ti isti kadrovi pokreću i ekonomskog tigra.

Recesija i praktično nulti rast (u odnosu na deuge države) od 1989 na dalje, lagano se ulazi u četvrtu izgubljenu deceniju.

Već je sad odlično, a biće još bolje, samo se čeka povratak eksperata Gmaza Šormaza i Zoke, a mogli bi da se pojačaju i još nekim iz one iskusne ekipe.

Poslednja izmena:
Druže, za saniranje Gradske kuće u NS su uzeli 1 milion eur! Za 4 razbijena prozora i malo farbe?
Ljudi kažu da kad je mogao Kolesar onda mogu i oni. Zašto bi neki tamo Janjuševići i Kolesari bili bolji od njih?
72FDF5E9-9B04-4EE6-97EE-AF98130A282E.jpeg

дуг Србије је преко 70 посто домаћег бруто производа
Ne treba to uopste gledati - to je zamka za pecanje naivnih.

Posto je *nas* BDP fiktivan (inflatorno naduvan i neadekvatan realnom) a, jos vaznije, i nije stvarno nas (jer mi nismo vlasnici vecine *srpske* ekonomije).
A dug JESTE NAS...Mi cemo ga vracati ...

Tako da je u zemljama poput nase situacija uzasna pa cak i da je dug *na papiru* samo 30% BDP-a

Ne treba to uopste gledati - to je zamka za pecanje naivnih.

Posto je *nas* BDP fiktivan (inflatorno naduvan i neadekvatan realnom) a, jos vaznije, i nije stvarno nas (jer mi nismo vlasnici vecine *srpske* ekonomije).
A dug JESTE NAS...Mi cemo ga vracati ...

Tako da je u zemljama poput nase situacija uzasna pa cak i da je dug *na papiru* samo 30% BDP-a
Pa kad ste bili pametni da gasite banke pa sad umesto da investicionih banci duguju Zeppter, Victoria, MK Group i tako dalje oni lepo kredit dobijaju via MMF preko Srbije pa je "rizik poslovanja" ravan nuli a ti im vraćaš kredu a nažalost i ja iebo im pas mater i ovima śto su gasili kreditne banke.

kad ste bili pametni da gasite banke
Ti mislis da sam ja S. Mali, Dinkic M. i sl. prevaranti? (koji su gasili banke)
Osvrni se oko tvog gazde veleizdajnika - oni su njemu ispod skuta (ne ja)...Tvoj gazda dosledno nastavlja njihovu neoliberasku ekon. politiku (samo jos *brze, jace, snaznije*...) - doduse uz glazuru pecinskog laznog nacionalizma za pecanje naivcina

Poslednja izmena:
Pa kad ste bili pametni da gasite banke pa sad umesto da investicionih banci duguju Zeppter, Victoria, MK Group i tako dalje oni lepo kredit dobijaju via MMF preko Srbije pa je "rizik poslovanja" ravan nuli a ti im vraćaš kredu a nažalost i ja iebo im pas mater i ovima śto su gasili kreditne banke.
Vazno da nije do tebe...to je vazno.....pucas ko petarda , te ovaj cetnik te onaj partizan, te ovaj demokrata, te onaj titoista, te onaj feminista.......ako ti tako tesko pada da radis za Vucica, sto radis koj moj...kupis vazelin i smirela...nema skripanja...

Cek , bolje pitanje je sta je uradio za mene...nista...jos mi odmogao...
Naebo sam ko zuti za vreme kovida, jer su se lekari plasili i onda su se drzali nekih svojih sablona, a ako ne upadas u te sablone, nece da ti pruze zdravstvenu zastitu....na kraju posle 2 meseca se smilovala lekarka, pocetnica....dobro sam ziv ostao...a nisam imao kovid, ali u takvoj situaciji gore , licis na kovid a imas ozbiljno zdravstveno stanje, ali nesrecom nije kovid i onda stop, jer mozda je kovid ali nije, ali mozda je , ali nema u algoritmu granjanja nigde putanje za tebe...jer ako kasljes onda imas kovid, a nemas kovid, a imas kovid..ne nemas, e pa onda nista...
mora da si zdrav cim nemas kovid...

Ucinio je Srbiju siromasnijom u kojoj omladina nema nikakve sanse da sebi obezbedi krov nad glavom i odakle desetine hiljada godisnje napusta zemlju; a on uvozi strane radnike i vrsi zamenu stanovnistva po uzoru na savetnika ratnog zlocinca Blera.

Da ne zaboravimo; povukao je instiitucije RS sa KiM i zaokruzio njihovu tzv nezavisnost.

Aleksandar Vucic i Vojislav Seselj su dva najveca izdajnika Srbije u zadnjih 30 godina.
Kad tome dodamo kakvu je politiku vodio Pasic pre njih; mislim da je vreme da se SRS/SNS zabrani a svi njihovi funkcioneri zatvore.

Back