Sta je šarm?

marlon:
Antihrista izvini ako te pogadja tema, ali ucinilo mi se da pored tema gde je eksplcitni sex uvek povod za diskusiju , da pokusamo sa nekom sredinom i ne odemo u totalnu suprotnost u Romantiku i deklamujemo pesme, sto je lepo ali nesto u tome ne mogu da se nadjem.
nema potrebe da mi se izvinjavas, nisi mi nista uradio.ne mogu ni ja da se nadjem ni u pesmama ni u brutalnom, samo nesto gledam sve ovo ovde, tuzna slika, izgubljenog sveta, sve mrtve duse. gazdarica je lepo rekla o nematerijalnom. beti od sad cu samo da trepcem i da se smeskam.heheh

izašle bi kod Noleta - clubbing varijanta

"Dragi moji seksomani i seksomanke, evo kako se širilo bratsvo i jedinstvo među Slovenkama i Bosanakama prošlog vikenda u Beogradu. Ove seksi sprave koje vidite možete kupiti u erotik šopu blahblahblahblahblahblah i na broju telefona blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah a možete ga nači na adresi blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah..i da ponovim za one koji nisu uključili uši erotik šopu blahblahblahblahblahblah broj telefona blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah a možete ga nači na adresi blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah" :lol:
a za to vreme možete da budete na TV i da se sisetate i dupetate pred kamermanima :D

Back