Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
HeBe PLIZ - slovo po slovo 8)
Betty:dadada...mene bi spotakao na ulici, jel![]()
nego, heBe, kakav ti imaš glas?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:dadada...mene bi spotakao na ulici, jel![]()
nego, heBe, kakav ti imaš glas?![]()
vadis se sad al za svaki slucaj procitaj jer mozda te u toku tog chata spomenemo monsieur charamantniHeBePoBaTaH_:Maniri: "Vrlo ste šarAmanti" i "Seko, pošto mleko"
![]()
Po tome i znači da su za tebe, ovi prvi šarmantniji, a?
Pazi da ne bih čitao, ja to selektivno, a i pola vam je chat :razz:
nope 8)marlon:Ja bre postavim ozbiljnu temu a vi se zajebavate. Aj da prosirimo. Da li mislite da psovanje moze da bude deo sarma?
nema potrebe da mi se izvinjavas, nisi mi nista uradio.ne mogu ni ja da se nadjem ni u pesmama ni u brutalnom, samo nesto gledam sve ovo ovde, tuzna slika, izgubljenog sveta, sve mrtve duse. gazdarica je lepo rekla o nematerijalnom. beti od sad cu samo da trepcem i da se smeskam.hehehmarlon:Antihrista izvini ako te pogadja tema, ali ucinilo mi se da pored tema gde je eksplcitni sex uvek povod za diskusiju , da pokusamo sa nekom sredinom i ne odemo u totalnu suprotnost u Romantiku i deklamujemo pesme, sto je lepo ali nesto u tome ne mogu da se nadjem.
Struja:nema potrebe da mi se izvinjavas, nisi mi nista uradio.ne mogu ni ja da se nadjem ni u pesmama ni u brutalnom, samo nesto gledam sve ovo ovde, tuzna slika, izgubljenog sveta, sve mrtve duse. gazdarica je lepo rekla o nematerijalnom. beti od sad cu samo da trepcem i da se smeskam.heheh
Hahahaha, ne smijem ni da pomislim na sta bi to licilo...Betty:hah, pa vas dve ste iste!
Aj dođite together na reprizu Bala veštica
hahaha...TO bi bile prave nečastive fotke![]()