Шта је са Крстарицом?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad sam u offu vreme je.normalno kad udjem ulogovan sat manje pokazuje paranormal activity prijatelji idem ja odavde dok jos mogu xD
Подеси зону у Крстарици, а и у свом ОС-у, као и сервер.

snapshot1.jpg

snapshot2.jpeg

Poslednja izmena:
Шта је ово са Крстарицом, Форумом? Већ други дан како се све теже и теже отварају странице на Форуму, политици...

Stavi čen belog luka na modem, koji je prethodno bio tri dana ispod tufnastog jastuka, a na njemu je spavala egipatska mačka. Ako nemaš egipatsku, polegni slepog miša.

Mislim da moderatori (ne svi) koriste svoj povlasceni polozaj,i neobjektivnom auto-cenzurom,koja nema nikakve veze sa aktuelnom vlascu,onemogucavaju pojedine ucesnike Foruma Krstarica,

da iznesu svoje LICNO MISLJENJE,o nekim pojavama u nasem drustvu.Ako neko zeli,da iznese ,svoje licno misljenje o Religiji, s kojim pravom se takav post brise ???
Ух, ово је баш дискутабилно. Разлога је много које говоре ЗА, и који говоре против! :)

- - - - - - - - - -

Stavi čen belog luka na modem, koji je prethodno bio tri dana ispod tufnastog jastuka, a na njemu je spavala egipatska mačka. Ako nemaš egipatsku, polegni slepog miša.

Хм, да, нисам окадио, а ни бели лук нисам ставио, хвала што си ме подсетила! :lol:

Иначе, ово треба урадити, зато што преовладавају многе секте на Крстарици, поготово у тим рекламама... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back