Šta je problem sa studentima?

Prosečnom studentu ništa ne fali kao ni Vučiću.
Ustvari, od svih studenata Vučić je ponajviše onaj kojem nešto fali.

12208628715f12ab53b8c40249468368_v4_big.jpg

nisi dobro slusao,trazi se da ustanove rade svoj posao a oni kojima to nije nadleznost da se ne trpaju tamo gde im nije mesto,prosto,jednostavno......
Ja bih pitao te studente što blokiraju fakultete i svoje kolege i saobraćajnice i SKC i šta sve ne,ma pitao bi ih samo jednom jesu li stvarno za to da ustanove rade svoj posao,pa bi ih ukoliko odgovor bude potvrdan sve pohapsio.Po zakonu,da policija odradi svoj deo posla,tužilaštvo svoj,sud da presudi i kraj.Jer problem u tom delu populacije po mom mišljenju leži u nekulturi i nepoštovanju.

Naivni su brate.

Pročitali Ustav, i sad idu okolo i viču:
"Ovo ništa ne valja, sve mora iz početka !"

Kao kad neko pročita Sveto pismo, pa uđe u crkvu.
Odmah mu zasmetaju ikone, zlatni okviri, kasice za priloge.
ja to govorio jos prvih dana studentske bune.

'zelimo da institucije rade svoj posao"
to je kao kada pitaju ove misice sveta sta zele.
"zelim mir u svetu i da nema gladne dece"

pa naravno da svako normalan to zeli, ali je ono... utopija

tako i studenti. voleo bih. pa i tata bi voleo sine ali jbg

A godina ode...a novi treba da se upišu...to je kada se deca igraju a odrasli ih loze...svaki 10 profesor otkaz za kaznu.kao u starom rimu kada se kaznjavala desetina.glavni bukaci neka idu u blajburg pa tamo nek nastave da vozaju bicikle i trckaraju.haos se napravio...

Ja bih pitao te studente što blokiraju fakultete i svoje kolege i saobraćajnice i SKC i šta sve ne,ma pitao bi ih samo jednom jesu li stvarno za to da ustanove rade svoj posao,pa bi ih ukoliko odgovor bude potvrdan sve pohapsio.Po zakonu,da policija odradi svoj deo posla,tužilaštvo svoj,sud da presudi i kraj.Jer problem u tom delu populacije po mom mišljenju leži u nekulturi i nepoštovanju.
a lezi u ubistvu,korupciji.........................znaci krivi studenti ,ma daj...................

Back