ružislav
Iskusan
- Poruka
- 6.912
sa studentima je sve u redu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ide mi ovde.hahaZaboravila si svoje čuveno "haha" koje ide na kraj vica.
Još kad bi se opismenila, daleko bi dogurala.Ne ide mi ovde.haha
Ja sam super veruj.mi.Još kad bi se opismenila, daleko bi dogurala.
A, i tu su ti progledali kroz prste, očigledno.Ja sam super veruj.mi.
Samo tri razreda osnovne imam
Ma i to malo se zaboravilo pa sam.opet morala u prvake hahaA, i tu su ti progledali kroz prste, očigledno.
У Ћациленду би вероватно предавала...Ma i to malo se zaboravilo pa sam.opet morala u prvake haha
Ja bih pitao te studente što blokiraju fakultete i svoje kolege i saobraćajnice i SKC i šta sve ne,ma pitao bi ih samo jednom jesu li stvarno za to da ustanove rade svoj posao,pa bi ih ukoliko odgovor bude potvrdan sve pohapsio.Po zakonu,da policija odradi svoj deo posla,tužilaštvo svoj,sud da presudi i kraj.Jer problem u tom delu populacije po mom mišljenju leži u nekulturi i nepoštovanju.
Kad bi ih pitali za direktan primer sta treba promeniti,pitanje je da li bi naveli tacan primer?
Daj mu bar sredi prste desne ruke![]()
Ja sam super veruj.mi.
Samo tri razreda osnovne imam
Који је политички програм "студената", наравно да га немају, имају само шупље фразе, разузданост, неваспитање, и безобразлук. Ако Милу Пајић и компанију која жели грађански рат не рачунамо као политички програм. Неко их је добро раскринкао, али такође очигледно им је намерно омогућено да буду у Хрватској на дан када се афера појавила у јавности, тако да се извуку.
Ispostavilo se da je sve to bilo tačno.
Neka, bolje neznanje nego pogresno znanje..Проблем са студентима је, у суштини- нарцизам.
Не знају колико не знају.
Када у неку дискусију кренеш са незнањем или погрешним знањем- резултат је исти.Neka, bolje neznanje nego pogresno znanje..
To ako postoji jedna istina, ali ako postoje 6 onda nije isti rezultat, neznanje donosi znanje, a pogresno znanje donosi stetu epskih razmera...Када у неку дискусију кренеш са незнањем или погрешним знањем- резултат је исти.
Када знаш- истина је само једна.To ako postoji jedna istina, ali ako postoje 6 onda nije isti rezultat, neznanje donosi znanje, a pogresno znanje donosi stetu epskih razmera...
Nemoj ti da se lažno brineš za studente.
Nije to tvoje !
Naivni su brate.
Pročitali Ustav, i sad idu okolo i viču:
"Ovo ništa ne valja, sve mora iz početka !"
Kao kad neko pročita Sveto pismo, pa uđe u crkvu.
Odmah mu zasmetaju ikone, zlatni okviri, kasice za priloge.