Ma, tako ja zovem Vaseg malog, kao i sve sposobnije na polju seksualnih odnosa.
Zanimalo me kako su mladi, narocito devojke, tada gledale na to,

kako su devojke gledale na kondome nekada ?
pa nekada eto recimo krajem osamdesetih ili samim pocetkom devedesetih kada sam i sam stupio u seksualne odnose situaicja je bila neuproediva sa danasnjom.
oko puno toga u odnosu momaka i devojaka .
razliek su velike pocevsi od empatije, cednosti, emocija, postovanja...
sve to danas u vezama nedostaje a ono sto danas prednjaci a pre toga nije bilo je i interes licni, materijalizam ili ekonomski faktor ubacen u veze...
danas se mnogo cesce menjaju partneri, lakse se zamenjuje devojka ili momak, sto je pokazatelj slabije ili skoro nikakve crvstine u tovj veyi koja ocito i nije postojala prilikom sklapanja te ''veze''...
danas se u to ulazi radi kresanja, da se ne bude sam...
dok su devojke u ono doba drugacije u veze ulazile...
da ne govorimo o brkaovima koji posle dve tri godine pucaju kao sav na carapi...
pa tako i o kondomima. onda se nisu partneri toliko cesto menjali ni blizu kao danas. (uvek si imao ''radodajke''  ali to je nebitno i neuproedivo sa danasnjim odnosima kod mladih)
ulazilo se u veze najvise iz emocija, empatije, ljubavi, iskrenosti mnogo vise nego danas i samim tim su tada i partneri takvim odabriom bili mnogo ''pouzdaniji'' Nije bilo ni blizu toliko menjaze partnera kao danas.
pa su kondomi bili retkost.
danas su u mladim generacijama neophodni. glavu cuvaju. ne mislim samo na aids, vec na mnogo toga sto se prenosi...
lakse se upustaju u seksualne kontakte, samim tim lako i dosta brzo menjaju partnere...
Zakljucak, onda su mladi pa i devojke samim tim mnogo manje strhaovale jer se u vezu niej uskakalo kao u tramvaj a u seksualni odnos tako lako...
nekada je do seksusalnog odnosa postojao malo duzi putic...
ps
posto si u dva posta prikazao potcenjivanje, cinicnost, pokusavajuci biti duhovit, ne verujem ni da ces ovaj drugacije prihvatiti.
ali me za to zabole patka.