Шта је потребно да би мушкарци и жене са годинама изгледали боље?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.912
Елем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.

Није да је изгледао лоше, ал' у односу на изглед који је стекао годинама, оно баш ни на шта није личило.

Па ме занима, шта је потребно мушкарцу (а питање је и шта је потребно жени, ако је то код жена уопште могуће) да би са годинама изгледао боље него у младости?

Screenshot_20221219-091619_Twitter.jpg

Plastične operacije?:mrgreen:

Не делује ми да је Клунић било шта пластично радио.

Опет, ако пишемо генерално, ништа страшно да се уради нека минимална пластика, али мислим да то апсолутно није пресудно да би мушкарац изгледао боље са годинама.

За жену је, мислим, немогуће да изгледа боље са годинама.

Što se toče čisto fizičkog izgleda, skoro svaki čovek ima neki period života u kome izgleda najbolje, neko je lepo dete pa poružni, neko bude ružno pače pa izraste u labuda…retko ko je konstantno u prajm tajmu. Ja sam sad sa 35 lepša nego što sam bila sa 25god.

Tema je inače dobra.

Mislim da je najbitnije da čovek ima dobar odnos sam sa sobom i da brine o sebi.
To je rekla L. Vukićević: “Ako nam raspoloženje zavisi od drugih ljudi uvek će da oscilira. Čovek mora sam sa sobom da bude srećan.”
Mislim da je u tome poenta i Kluni koji je dat kao primer na temi, deluje i zrači kao da je prvenstveno zadovoljan sam sobom i on je uvek imao takvu energiju.

Imati para za stiliste, trenere i marketare pomaže. Slobodno vreme i manjak briga još više.

Уместо израза "имати паре" више волим израз "зарађивати паре".

Мислим да свако себи може да буде стилиста, тренер и маркетар.

Паре помажу, није да не помажу.

Šta je potrebno da bi izgledali bolje?? ..a komentari čisto kozmetički kao da tema nije tu, gdje i jeste. :mrgreen:
Odgovor je vrlo jednostavan, seks, seks i samo seks.. ali da se ne zavaravamo, seks da ali redovan a ne "s vremena na vrijemme" kad naleti, kad se ponekad "digne", kad ne boli glava,.kad..
Seks opušta, smanjuje napetost, bolje utiče na san, raspoloženje, smanjuje bol, povećava cirkulaciju.. a sve to utiče i pridonosi da izgledamo mnogo mladje.
POsle seksa blistamo, lice nam sjaji, osmjeh zadovoljstva (i sreće) nas krasi, ten nam se poboljšava, koža postaje elastičnija, "hidrantnija".. :Da to nikakva kozmetika ne može učiniti.

Kad si o zarađivanju, kluniša mlađi je još na dnu lanca, briše stolove i pere tanjire u pauzama između audicija. Jednom kada se probio, među stotinama onih koji nisu, dalje njegove pare zarađuju pare. Ne kažem da ima išta loše u tome, naprotiv, dobro je isticati primere ljudi koji su uspeli, ali svaka idolizacija vodi ka nerazumevanju kako život funkcioniše. Niko ne izgleda bolje sa godinama, ali neki stiče znanja i mogućnosti kako da tu laž prodaju.

Poslednja izmena:
Елем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.

Није да је изгледао лоше, ал' у односу на изглед који је стекао годинама, оно баш ни на шта није личило.

Па ме занима, шта је потребно мушкарцу (а питање је и шта је потребно жени, ако је то код жена уопште могуће) да би са годинама изгледао боље него у младости?
debeli bankovni racun...............nista drugo mu ne treba da bi izgledao bolje.

Niko ne izgleda bolje sa godinama, ali stiče znanje kako da tu laž proda.
Са овим не могу да се сложим.

Сматрам да мушкарац може да изгледа боље са годинама. Не сваки мушкарац, али неки заиста могу да изгледају боље са годинама. Добију ону озбиљност коју немају у својим двадесетим, а ако воде рачуна о себи, онда их та озбиљност не постари, већ од њих направи боље фрајере.

Нпр. Здравко Чолић од наших би могао да буде пример.

Ок, сад већ има 70 година, али мислим да је са 50 био бољи него са двадесет и пет. Тада је имао имиџ дечара, а касније је стекао имиџ мушкарца.

debeli bankovni racun...............nista drugo mu ne treba da bi izgledao bolje.

Не слажем се.

Сваки бумбар има дебели банковни рачун, али то не значи да је сваки бумбар бољи са годинама.

Tim drugim bumbarima njihov izgled nije posao, tako da nemaju potrebu da se posvete ulepšanju sebe.

Можда нам није посао да будемо добри фрајери, али је свакако, за све животне области битно да будемо добри фрајери, па и у послу.

Зато морамо да се пазимо, да бисмо и у шездесетој били као Ђорђе Клунић.

Ima nešto i do urođenog izgleda, ne staraju svi isto. Neki dobijaju na šarmu, a neki staranjem dosta poružne. Kako kome zapadne. Zdrava ishrana, aktivan život i kontrolisanje težine su ionako bitni za zdravlje, a za izgled ne mogu da škode.
To prolepšanje važi za srednje godine, u dubokoj starosti je lepota nebitna, zdravlje je na ceni.:aha:

Back