gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Novac, kvalitetna nega, dobra hrana, trening, i ponekad neki boc boc.
Вежбање и редован сексЕлем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.
Није да је изгледао лоше, ал' у односу на изглед који је стекао годинама, оно баш ни на шта није личило.
Па ме занима, шта је потребно мушкарцу (а питање је и шта је потребно жени, ако је то код жена уопште могуће) да би са годинама изгледао боље него у младости?
4 treninga dnevno? Izvini, šta ti radiš po ceo dan, oblačiš se i svlačiš za treningdecenija treninga, dva tri treninga dnevno, nekad 4
Gde treniraši onda flexujem u teretani, grmim
Ma kakav lični trener, kad gledam po teretani ličnog trenera kako radi sa klijentima, to više tračari i očijuka nego što vežba4. Licni trener
A tek oni pored kojih klijent radi nepravilno vezbe 🤣Ma kakav lični trener, kad gledam po teretani ličnog trenera kako radi sa klijentima, to više tračari i očijuka nego što vežba
Strašno. Dođe mi da kažem: uplati mi 50 evra, ja ću ti napravim plan vežbi, ne moramo nikad da se sretnemoA tek oni pored kojih klijent radi nepravilno vezbe 🤣
Ja sam napisala u tabelama planove treninga, serije, ponavljanja, po nedeljama i stampala umanjeno pa plastificirala.Strašno. Dođe mi da kažem: uplati mi 50 evra, ja ću ti napravim plan vežbi, ne moramo nikad da se sretnemo
Imam osećaj da ih treneri namerno zajebavaju da bi im napredak bio spor i time oni duže bili njihovi klijenti
da, na primer..4 treninga dnevno? Izvini, šta ti radiš po ceo dan, oblačiš se i svlačiš za trening
Ekstra! Nije trebalo ovo da okačiš besplatnoJa sam napisala u tabelama planove treninga, serije, ponavljanja, po nedeljama i stampala umanjeno pa plastificirala.
Prekul je hehe. I zgodno da nosim sa sobom na trening. Ponedesm jednu karticu i po njoj vezbam dva tri mesecaPogledajte prilog 1275047
Strašno, bole li te krsta od tolikog svlačenja i izuvanjada, na primer..
dodjes da ti asistiram na mrtvim dizanjima?Gde treniraš![]()
Izvini, kakva asistencija tu treba, da mi salivaš stravudodjes da ti asistiram na mrtvim dizanjima?![]()
mozdaIzvini, kakva asistencija tu treba, da mi salivaš stravu
Мушкарци лепше старе, свидело се то нама женама или не. Зато и иде да је жена нешто млађа како би пар био складан.Елем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.
Није да је изгледао лоше, ал' у односу на изглед који је стекао годинама, оно баш ни на шта није личило.
Па ме занима, шта је потребно мушкарцу (а питање је и шта је потребно жени, ако је то код жена уопште могуће) да би са годинама изгледао боље него у младости?
ma yok, nekada osetim intezivan bol u predelu preponaa ali izdrzim, obrisem suze novcanicama od 500 eura i nastavim dalje.Strašno, bole li te krsta od tolikog svlačenja i izuvanja
Jel ovaj glumio u Kasandri. Hahaha