Ako nisi na naslovnim stranam zašto bi se pazio? Zdravlje se plaća, ***** se plaća, izgled jedino ako nemaš ništa drugo da se pohvališ pa da u tome nalaziš ličnu satisfakciju. Barem ja tako vidim.
Дакле, о изгледу размишљамо само ми који немамо чиме друго да се похвалимо?izgled jedino ako nemaš ništa drugo da se pohvališ pa da u tome nalaziš ličnu satisfakciju. Barem ja tako vidim.
Fizički nisu bolje, ali mogu da se osećaju bolje. Našli su svoje mesto u svetu, izrasli mladalačke nesigurnosti, svesniji su sebe i života.Nema. Govorim o tom loženju 'izgledam danas bolje nego pre dvadeset godina', to ne postoji kod osoba svesnih sebe i života.
Misli ti šta god oćeš, ali sam ja bolje izgledala sa 30+ nego sa 20+.Не делује ми да је Клунић било шта пластично радио.
Опет, ако пишемо генерално, ништа страшно да се уради нека минимална пластика, али мислим да то апсолутно није пресудно да би мушкарац изгледао боље са годинама.
За жену је, мислим, немогуће да изгледа боље са годинама.
Misli ti šta god oćeš, ali sam ja bolje izgledala sa 30+ nego sa 20+.
Sve do moje 35 izgledala sam kao devojčica, a posle kao žena. Dobro, možda neko voli devojčice
Zavisi kakav je zivot imao/imala. Mi mozemo zaboraviti, ali nase telo i nervi ne zaboravljaju, pa je puno toga ispisano na licu.Nemaju svi karizmu.Za mnoge , zivot je borba za opstanak. Definitivno niko nece bolje izgledati u srednjim godinama/starosti u usporedbi sa mladoscu, bez obzira na plasticne operacije, botoxe, masaze...mozda photoshop pomogneЕлем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.
Није да је изгледао лоше, ал' у односу на изглед који је стекао годинама, оно баш ни на шта није личило.
Па ме занима, шта је потребно мушкарцу (а питање је и шта је потребно жени, ако је то код жена уопште могуће) да би са годинама изгледао боље него у младости?
A takvih je jedan u hiljadama, još manje neg ovih podržanih, ali šta da se radi, samo se na vrh gleda. I onda otkud, pa *******, zakon velih brojeva.
Ako nisi na naslovnim stranam zašto bi se pazio? Zdravlje se plaća, ***** se plaća, izgled jedino ako nemaš ništa drugo da se pohvališ pa da u tome nalaziš ličnu satisfakciju. Barem ja tako vidim.
1. Pony tail liftingЕлем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.
Није да је изгледао лоше, ал' у односу на изглед који је стекао годинама, оно баш ни на шта није личило.
Па ме занима, шта је потребно мушкарцу (а питање је и шта је потребно жени, ако је то код жена уопште могуће) да би са годинама изгледао боље него у младости?
I to se resiZa muškarce je opet genetika. Kosa je bitna za izgled. Ko nema kosu možda tu pare pomažu kao Nadalu. Kluni ima lepu kosu, da je ćelav ne bi imao taj šmek.
Ne znam, ti Paketije izgledas bolje od svih momaka koji su se kacili.Zavisi kakav je zivot imao/imala. Mi mozemo zaboraviti, ali nase telo i nervi ne zaboravljaju, pa je puno toga ispisano na licu.Nemaju svi karizmu.Za mnoge , zivot je borba za opstanak. Definitivno niko nece bolje izgledati u srednjim godinama/starosti u usporedbi sa mladoscu, bez obzira na plasticne operacije, botoxe, masaze...mozda photoshop pomogne![]()
ti bi stvarno i vrapcu na grani ubio zelju za zivotomAko nisi na naslovnim stranam zašto bi se pazio?
Kazu -Sa 18 je i djavo lep...Елем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.
Fotošop i filteri na telefonu.Елем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.
Šta će ti Klunić. Imali smo mi našeg Dragana Nikolića koji jeПа ме занима, шта је потребно мушкарцу (а питање је и шта је потребно жени, ако је то код жена уопште могуће) да би са годинама изгледао боље него у младости?
KolagenЕлем, ја као утицајни тњитераш, сурфовао сам по тњитеру, и наиђох на слику Ђорђа Клунића из млађих дана.