Šta je pošlo po ''zlu'' kada su Vučićeva vlast i sistem u pitanju?

1000007448.webp

Šta je pošlo po ''zlu'' kada su Vučićeva vlast i sistem u pitanju? Medijska mašinerija (Pink, TV Informer, Happy, Prva, B92, tabloidi, Novosti, Politika, televizije na Telekomovoj kablovskoj) na kojoj bi i Gebels u nekim momentima pozavideo i sistem je na kraju zakazao, odnosno na protestu 15.03. je bilo mnogo više ljudi nego na Vučićevom mitingu 12.04. Da li je moć društvenih mreža postala veća nego moć tradicionalnih medija (televizije, portali i štamapani mediji)? Ja sam prvi mislio da je Vučić tako postavio stvari (kontrola gotovo svih medija i nepopularna opozicija za samo poželeti) da je njegova vlast neupitna ali sam se prevario. Mislim da je praveći Dragana J. Vuićevića za medijskog maga pridobio ektremni deo populacije (rusofili, nacionalisti, pa i prostiji deo populacije, deo populacije koji voli vulgaran i prost rečnik) ali je mnogo više izgubio jer se pristojna i normalna Srbija udaljila od njega i SNS-a.
To sto su dosli na vlast.

Није уопште први проблем у економској политици, како ви напредњаци не схватате то. Заправо, некима јесу проблем финансије, то су људи који лоше живе, док им Вучић соли памет и гради непотребне пројекте, док они гладују и немају основну инфраструктуру чак и у градовима, а други немају тај проблем, али не могу да поднесу тај примитивизам и рушење институција и државе.
Народу се згадио тај напредњачки примитивизам, говор мржње, та дубока подела коју форсира режим, то је пре свега највећи проблем.
А то да напредњаци краду, да су довукли сав жути шљам, док прозивају те исте жуте или док жути прозивају жуте, као да су заборавили ко су били, да криминал је достигао ниво из 90их, да корупција цвета на сваком кораку, па то је нешто што просечан Србина нажалост прихвата мање више као нормално.

Вучић би изгубио изборе, ако би склонио из медија напредњачки примитивизам и екстремизам, ако би почео да ствара правну државу са јаким институцијама, државни сектор који је ушао у 21. век и који је дигитализован, а не да му се руске избеглице смеју да кажу да чак и Дагестан боље стоји по том питању.
u prevodu: sraanje su bile 90te, sranje je sad JEDINO JE VALJALO od petooktobarskog vremena do 2012

to je jedino valjalo zutom sljamu koji je trenutno podeljen na one koji su sada snserai i koji su zuti i sledecem mandatu

obican radnik koji zivi od svoje plate on gleda da u Srbiji nije bilo bolje za njihovih zivota nego trenutno

ali i dalje to ne valja jer nismo nemacka :roll:

srbin je proklet btw :kafa:

U startu se okružio šljamom po principu "daj šta daš". Problem je nastao kad je broj šljama porastao do te mere da ga se ni AV ne može više osloboditi a da pri tom i sam ne strada
a od kadrova sta je imao? propale radikale i bivsi zuti sljam (koji je koliko god bio sljam, znao da radi poslove)

zato smo i dosli do tga da : "vucic je na mestu, ali je okruzen lopinama"

Pošlo je po zlu mnogo pre Vučka. Kada je pao Berlinski zid mi smo prespavali i evo već decenijama stvaramo nove naraštaje beskorisnih debila koji su u većini i zbrinuti na grbači manjine koja nešto radi i stvara. Centralizovanom privredom u službi politike i zbrinjavanja nesposobnih ovde nikad neće biti dostojnog života. Ovde su svi protiv kapitalizma i slobodnog tržišta jer nemaju ništa da ponude na tržištu rada osim svog poltronstva.

u prevodu: sraanje su bile 90te, sranje je sad JEDINO JE VALJALO od petooktobarskog vremena do 2012

to je jedino valjalo zutom sljamu koji je trenutno podeljen na one koji su sada snserai i koji su zuti i sledecem mandatu

obican radnik koji zivi od svoje plate on gleda da u Srbiji nije bilo bolje za njihovih zivota nego trenutno

ali i dalje to ne valja jer nismo nemacka :roll:

srbin je proklet btw :kafa:
Ja сам бивши радикал, ти си јуче овде на форум дошао, па не знаш. Ако ја кажем да су они највеће зло које нас је задесило, онда ти је све јасно.
Не можемо да их поредимо са Милошевићем, јер он нас је гурнуо у губитничке ратове, али ти СПСовци из 90их су били господа и за жуте и за ове напредњаке.

Међутим, ти си напредњак и ти једино знаш за свог Вучића и његовог јединог противника Ђиласа и жуте и нико други више не постоји, ни једна више опција.

Вучић буквално може да купи вас социјалне случајеве, да вам даје по 200-300 евра месечно да ништа не радите и ви ћете гласати за њега, а од остатка Србије може да направи депонију и вама то није битно.
А она национална мањина угрожена, њих купује за много мање пара.

Нисам на стоном рачунару
и технички ми је тешко да ти прегледно одговорим на сваки став,
али ти могу рећи да си све промашио,
па ћу ти одговорити само на овај горе цитирани.

Ако је мени неко дао посла, "лебом ме наранио",
нема никакве потребе да ме уцењује,
ја ћу сигурно гласати за њега.

И ја и моја породица.

И нису они само запослили људе у државним предузећима,
дате су многе дозволе,
изграђени многи путеви,
помогнуто милионима.

И сад се појави неко као Мила или Мара,
и објашњавају народу како је СНС лош !!!!

Мила и Мара мисле да је српски грађанин луд, глуп.

Што је најгоре,
лудаке и глупаке Мила пронађе међу "интелегенцијом"...

Румунки криво, Хрватуша је нашла следбенике !
On ti da deset al ti uzme sto a da ne osetis.I sve tako u krug.Tako to rade prevaranti.I jos ces da mu budes zahvalan;
Nije samo on problem.Oko njega je citava masinerija koja sa njim deli plen a tebe ubedjuje da te on hlebom hrani i da ,ako treba, pogines za njega.

A ti, umesto da zadovoljis svoju prirodnu potrebu da verujes u Boga, izabrao si da verujes u Vucica ;i tu je tvoj osnovni problem i tvoja nesreca.

Poslednja izmena:
Нисам на стоном рачунару
и технички ми је тешко да ти прегледно одговорим на сваки став,
али ти могу рећи да си све промашио,
па ћу ти одговорити само на овај горе цитирани.

Ако је мени неко дао посла, "лебом ме наранио",
нема никакве потребе да ме уцењује,
ја ћу сигурно гласати за њега.

И ја и моја породица.

И нису они само запослили људе у државним предузећима,
дате су многе дозволе,
изграђени многи путеви,
помогнуто милионима.

И сад се појави неко као Мила или Мара,
и објашњавају народу како је СНС лош !!!!

Мила и Мара мисле да је српски грађанин луд, глуп.

Што је најгоре,
лудаке и глупаке Мила пронађе међу "интелегенцијом"...

Румунки криво, Хрватуша је нашла следбенике !
1000008830.jpg
1000008845.jpg

onda ne bi bilo Žutih
Stole, DS postoji od 1920. Postojanje Tita ne utiče na postojanje DS. Milan Grol je čak i posle 1945. vodio aktivnu DS, ne zahvaljujući Titu, nego uprkos njemu.
1989. DS je obbnovljena ne zahvaljujući Titu, nego zahvaljujući njegovom rikavanju i kolapsu titoizma.

Tebe kao da je @Simo Dubajić učio istoriji, a on nije dobar u tome. On ume da maljem kvalitetno zabije direk u zemlju, ume da odvede kravu pod zadružnog bika, tačke - kako u njegovom kraju zovu oba kolica sa jednim točkom - vozi baš profesionalno. Ta suptilna zanimanja su njegov domet, ne istorija! :D

Не причам о томе, већ о државном уређењу. Која је то граница ЕУ лицемерја, када ће све антиевропске вредности које Вучић промовише бити критиковане од стране ЕУ.
Чак и да режим одлучи да не жели ЕУ чланство, шта је тим процентом грађана који подржавају ЕУ, како је могуће да ЕУ о њима не брине, да их не занима каква ће бити њихова судбина ?
Шта је са мањинама које нису бирале Вучића, зар и оне морају бити колатерална штета ? Где је граница тог лудила које спроводи ЕУ+Вучић ?

Mislim da previše očekuješ od drugih. Niko nam neće uređivati državu umesto nas. Ako se sami ponašamo kao kolonija i deponija, tako će nas i EU posmatrati. Interesi uvek dolaze pre vrednosti, naročito kada nema realne alternative na terenu. Opozicija kod nas nije uspela da se predstavi ni narodu, ni međunarodnim akterima kao ozbiljna i održiva alternativa, i to je koren problema.

Što se tiče brige o građanima koji podržavaju EU vrednosti, EU prvenstveno komunicira sa državama kroz njihove institucije, a ne direktno sa građanima. Njihov alat je diplomatski pritisak, ne direktno upravljanje. Ako institucije ostanu zarobljene, a izbori obesmišljeni, teško da EU može mnogo više od kritika i uslovljavanja koje već vidimo.

Naravno da bih i ja voleo da EU jače insistira na vrednostima, ali treba biti svestan realnosti: bez unutrašnje snage i pritiska iznutra, nijedan spoljašnji faktor neće rešiti naše probleme za nas. Sad vidimo da unutrašnji pritisak raste pa je i realno očekivati da stav EU počne da se menja.

Mislim da on nema kapaciteta da privuče veći broj kadrova u SNS-u. Mislim da će i sa ovim pokretom situacija biti ista. A da nesreća bude veća nema ni opozicija.
Његова нарав му је највећи недостатак.
Нема смиреност, лако плане, и недоследан је у обрачуну са протувама у свом окружењу.
Слаби саветници.

Back