Мизантропија
Ističe se
- Poruka
- 2.501
Што? Шта фали? Вас држе два јаја, ово вам је бакшиш.jel su to oni što gadjaju ljude jajima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што? Шта фали? Вас држе два јаја, ово вам је бакшиш.jel su to oni što gadjaju ljude jajima?
E, neka se neko našao da i njega poklopi.Што? Шта фали? Вас држе два јаја, ово вам је бакшиш.
To sto su dosli na vlast.Šta je pošlo po ''zlu'' kada su Vučićeva vlast i sistem u pitanju? Medijska mašinerija (Pink, TV Informer, Happy, Prva, B92, tabloidi, Novosti, Politika, televizije na Telekomovoj kablovskoj) na kojoj bi i Gebels u nekim momentima pozavideo i sistem je na kraju zakazao, odnosno na protestu 15.03. je bilo mnogo više ljudi nego na Vučićevom mitingu 12.04. Da li je moć društvenih mreža postala veća nego moć tradicionalnih medija (televizije, portali i štamapani mediji)? Ja sam prvi mislio da je Vučić tako postavio stvari (kontrola gotovo svih medija i nepopularna opozicija za samo poželeti) da je njegova vlast neupitna ali sam se prevario. Mislim da je praveći Dragana J. Vuićevića za medijskog maga pridobio ektremni deo populacije (rusofili, nacionalisti, pa i prostiji deo populacije, deo populacije koji voli vulgaran i prost rečnik) ali je mnogo više izgubio jer se pristojna i normalna Srbija udaljila od njega i SNS-a.
u prevodu: sraanje su bile 90te, sranje je sad JEDINO JE VALJALO od petooktobarskog vremena do 2012Није уопште први проблем у економској политици, како ви напредњаци не схватате то. Заправо, некима јесу проблем финансије, то су људи који лоше живе, док им Вучић соли памет и гради непотребне пројекте, док они гладују и немају основну инфраструктуру чак и у градовима, а други немају тај проблем, али не могу да поднесу тај примитивизам и рушење институција и државе.
Народу се згадио тај напредњачки примитивизам, говор мржње, та дубока подела коју форсира режим, то је пре свега највећи проблем.
А то да напредњаци краду, да су довукли сав жути шљам, док прозивају те исте жуте или док жути прозивају жуте, као да су заборавили ко су били, да криминал је достигао ниво из 90их, да корупција цвета на сваком кораку, па то је нешто што просечан Србина нажалост прихвата мање више као нормално.
Вучић би изгубио изборе, ако би склонио из медија напредњачки примитивизам и екстремизам, ако би почео да ствара правну државу са јаким институцијама, државни сектор који је ушао у 21. век и који је дигитализован, а не да му се руске избеглице смеју да кажу да чак и Дагестан боље стоји по том питању.
a od kadrova sta je imao? propale radikale i bivsi zuti sljam (koji je koliko god bio sljam, znao da radi poslove)U startu se okružio šljamom po principu "daj šta daš". Problem je nastao kad je broj šljama porastao do te mere da ga se ni AV ne može više osloboditi a da pri tom i sam ne strada
Ja сам бивши радикал, ти си јуче овде на форум дошао, па не знаш. Ако ја кажем да су они највеће зло које нас је задесило, онда ти је све јасно.u prevodu: sraanje su bile 90te, sranje je sad JEDINO JE VALJALO od petooktobarskog vremena do 2012
to je jedino valjalo zutom sljamu koji je trenutno podeljen na one koji su sada snserai i koji su zuti i sledecem mandatu
obican radnik koji zivi od svoje plate on gleda da u Srbiji nije bilo bolje za njihovih zivota nego trenutno
ali i dalje to ne valja jer nismo nemacka
srbin je proklet btw![]()
On ti da deset al ti uzme sto a da ne osetis.I sve tako u krug.Tako to rade prevaranti.I jos ces da mu budes zahvalan;Нисам на стоном рачунару
и технички ми је тешко да ти прегледно одговорим на сваки став,
али ти могу рећи да си све промашио,
па ћу ти одговорити само на овај горе цитирани.
Ако је мени неко дао посла, "лебом ме наранио",
нема никакве потребе да ме уцењује,
ја ћу сигурно гласати за њега.
И ја и моја породица.
И нису они само запослили људе у државним предузећима,
дате су многе дозволе,
изграђени многи путеви,
помогнуто милионима.
И сад се појави неко као Мила или Мара,
и објашњавају народу како је СНС лош !!!!
Мила и Мара мисле да је српски грађанин луд, глуп.
Што је најгоре,
лудаке и глупаке Мила пронађе међу "интелегенцијом"...
Румунки криво, Хрватуша је нашла следбенике !
Нисам на стоном рачунару
и технички ми је тешко да ти прегледно одговорим на сваки став,
али ти могу рећи да си све промашио,
па ћу ти одговорити само на овај горе цитирани.
Ако је мени неко дао посла, "лебом ме наранио",
нема никакве потребе да ме уцењује,
ја ћу сигурно гласати за њега.
И ја и моја породица.
И нису они само запослили људе у државним предузећима,
дате су многе дозволе,
изграђени многи путеви,
помогнуто милионима.
И сад се појави неко као Мила или Мара,
и објашњавају народу како је СНС лош !!!!
Мила и Мара мисле да је српски грађанин луд, глуп.
Што је најгоре,
лудаке и глупаке Мила пронађе међу "интелегенцијом"...
Румунки криво, Хрватуша је нашла следбенике !
Stole, DS postoji od 1920. Postojanje Tita ne utiče na postojanje DS. Milan Grol je čak i posle 1945. vodio aktivnu DS, ne zahvaljujući Titu, nego uprkos njemu.onda ne bi bilo Žutih
Не причам о томе, већ о државном уређењу. Која је то граница ЕУ лицемерја, када ће све антиевропске вредности које Вучић промовише бити критиковане од стране ЕУ.
Чак и да режим одлучи да не жели ЕУ чланство, шта је тим процентом грађана који подржавају ЕУ, како је могуће да ЕУ о њима не брине, да их не занима каква ће бити њихова судбина ?
Шта је са мањинама које нису бирале Вучића, зар и оне морају бити колатерална штета ? Где је граница тог лудила које спроводи ЕУ+Вучић ?
Његова нарав му је највећи недостатак.Mislim da on nema kapaciteta da privuče veći broj kadrova u SNS-u. Mislim da će i sa ovim pokretom situacija biti ista. A da nesreća bude veća nema ni opozicija.