Sta je po vama IN a sta OUT

Bleak WinterFullMoon:
Zvali su me iz chasopisa Teen da pishem rubriku IN & OUT

IN:Za devojke: Trenutno su karirane boxerske chizmice in,pa onda ona crna fensi majca (zenska) na kojoj je istovremeno znak anarhije i peace znak i nazivi gomile gradova (Paris,London...).Pa onda shto se tiche boja,in su bebi plava,bebi roze...Nikako da ne zaboravim da ako ne stavite TONU sjaja za usne (koji mora biti jarko roze) ode mas' u propas'.
Ako ste mushko morate nositi trenerku sa ranflom.Pri tome morate podicji nogavice do pola potkolenice kako bi to istaklo vashe brze (po mogucjstvu crvene ili,josh bolje,ZLATNE) patike i bele sportske charape.U koliko nemate trenerku sa ranflom,vi onda podvrnite (onako nehajno) JEDNU nogavicu kako bi se otkrio deo vashe divne dlakave noge.Gore ogrnite neku besnu jaknicu...ali zapamtite da rubovi kragne UVEK idu uvis (pod uglom od 48 28' u odnosu na ravan ramena).Josh ako ste pri svemu ovome oshishani na 'tarzanku' ili 'zemunku',onda ste definitivno pravi baja i spremni ste za muvanje raznih maloumnih pripadika zenske populacije koji su mahom maloletni.

OUT: Svi ostali koji se ogreshe o ova pravila su OUT i meni se lichno gade!
Ja ti to,rodjace nista nepriznajem.
Po meni je in,ziveti slobodno,misliti svojom glavom,ziveti punim plucima,biti spreman na sve,voleti i biti voljen,uzivati u zivotu,biti svoj,slediti svoje instikte!
A out,mi je trcati za drugima,lagati,folirati,kopirati druge,biti ustogljen i prefinjen,nemati svoj stav!A sve ove price tipa sada su in zuta,roze,plava boja,a out ostale su mi skroz bezveze,jer svi smo mi drugaciji i svi mi treba da pokazemo svoju prirodu,svoj karakter i svoja osecanja,na svoj nacin!

rastamann:
In je ono shto mi se svidi, a out su mi koze koje lome qrcu rebra sa ovim moronskim fazonima:"Natpisi Paris, London" i slicnim idiotizmima...Vrati se na planinu...
Da,slazem se...
Samo mi nisu jasni neki mushkarci,koji ogovaraju i "pljuju" po fenserkama,a ovamo...Okrenu se za svakom...
Primer mog dechka.Ne razumem zbog chega jednostavno ne priznaju. Ovamo kao ma one su BIP,a onda OOOOOKREEEEEETTT!!!!
Grrrrrrr,bash me nerviraju ti "muskarci"...

infidel:
Flame:
po meni je in biti ANTIPROTIVAN :wink:

ja sam potpuno antiprotivan tome :evil:

O, opushtena varijanto zivota... Molim te pojasni mi daj nakaradni izraz "ANTIPROTIVAN". Kad se stavi prefiks "anti" uz neku rech, misli se na suprotno. Virus - Anti-Virus npr. Sad, "PROTIVAN NECHEMU" je jasan izraz, "ANTIPROTIVAN NECHEMU" je nakaradna forma, dupla negacija... I molio bih te da se ne bechish sa shock-erima po mojim Hajlajtovima na pojedinim forumima, samo ti slusaj muziku, gledaj filmove i muvaj tinejdzere/ke :shock: :? .

Dlakava_Strvina:
infidel:
Flame:
po meni je in biti ANTIPROTIVAN :wink:

ja sam potpuno antiprotivan tome :evil:

O, opushtena varijanto zivota... Molim te pojasni mi daj nakaradni izraz "ANTIPROTIVAN". Kad se stavi prefiks "anti" uz neku rech, misli se na suprotno. Virus - Anti-Virus npr. Sad, "PROTIVAN NECHEMU" je jasan izraz, "ANTIPROTIVAN NECHEMU" je nakaradna forma, dupla negacija... I molio bih te da se ne bechish sa shock-erima po mojim Hajlajtovima na pojedinim forumima, samo ti slusaj muziku, gledaj filmove i muvaj tinejdzere/ke :shock: :? .

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ja te bas nikako ne razumem, ko da pricas drugi jezik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
btw, sto bih muvo tinejdzerke?

Ja imam neke svoje principe...IN je kad neko ima svoje ideje razmisljanja, ponasanja, pokreta, govora, oblacenja itd OUT kada je neko plagijator tj zudi da se oblaci kao najveca riba u gradu iako je taj trend vec odavno promovisan...znaci budite uvek svoji oblacite se kako se vama svidja imajte nove ideje tj. budite kreativni ali to ne znaci da obucete majcu sa dekolteom do pupka vec to mora da bude sa stilom.Jel sam smorila?e pa sto ste onda citali :D

JOBAHA:
Ja imam neke svoje principe...IN je kad neko ima svoje ideje razmisljanja, ponasanja, pokreta, govora, oblacenja itd OUT kada je neko plagijator tj zudi da se oblaci kao najveca riba u gradu iako je taj trend vec odavno promovisan...znaci budite uvek svoji oblacite se kako se vama svidja imajte nove ideje tj. budite kreativni ali to ne znaci da obucete majcu sa dekolteom do pupka vec to mora da bude sa stilom.Jel sam smorila?e pa sto ste onda citali :D

:D :D :D :D :D :D :D :wink:
ah kako se slazem

In & out=glupost :lol: naravno svako ima svoje innove i svoje out-ove...za mene je inn crna boja,srebrno prstenje,crne marame i kozne rarukvice,tamna sminka,cool kosulje... 8) a moj out su NOV pop,i hip-hop,muzika je i ok. ali zasto su po meni shit...nov pop je samo bitno da je muzika u ritmu i da je nesto melodicno(brit-new)a hip-hop...tjaaaaaaa pevaci se svode na:"Yo Yo" :roll: ,napijavanje i drogiranje je isto out.....hmm a da,inn je jos i alo alo,veseli 70',dobar decko pri ruci :wink: tja.........my mind

joGooOOD:
... a hip-hop...tjaaaaaaa pevaci se svode na:"Yo Yo" :roll: ,napijavanje i drogiranje je isto out.....
nemas pravo da generalizujes... I HH je pravac u muzici kao i svi drugi. Neki jednostavno pogresno shvate, slusajuci samo muziku iz odredjenih izvora (such as MTV and around~ around we go)... Slusas metal? (uff... mrzim te izraze)... Kako bi bilo, kada bi neko sa foruma rekao: ,Ha... metal... pa to se svodi samo na krestanje'... a da si ti pri tome svesna da je ta osoba cula samo nekoliko pesama od jedne grupe?

I HH ima svoju kulturu, svoje dobre i malo losije predstavnike. Nemoj sve svesti na yoyoyo... mother fu*ckers... To je samo za tvoje dobro. :wink: Ni svi ,metalci' nisu isti. Izgleda da nam nema Sise vec dugo, ali kada on dodje, trazi preporuku za neke bolje (manje poznate) HH grupe...
mojne se ljutit'... samo ne volim kada vidim nekog da svoju slobodu ogranicava medju zidovima generalizacije... :wink:

Alexandra9:
joGooOOD:
... a hip-hop...tjaaaaaaa pevaci se svode na:"Yo Yo" :roll: ,napijavanje i drogiranje je isto out.....
nemas pravo da generalizujes... I HH je pravac u muzici kao i svi drugi. Neki jednostavno pogresno shvate, slusajuci samo muziku iz odredjenih izvora (such as MTV and around~ around we go)... Slusas metal? (uff... mrzim te izraze)... Kako bi bilo, kada bi neko sa foruma rekao: ,Ha... metal... pa to se svodi samo na krestanje'... a da si ti pri tome svesna da je ta osoba cula samo nekoliko pesama od jedne grupe?

I HH ima svoju kulturu, svoje dobre i malo losije predstavnike. Nemoj sve svesti na yoyoyo... mother fu*ckers... To je samo za tvoje dobro. :wink: Ni svi ,metalci' nisu isti. Izgleda da nam nema Sise vec dugo, ali kada on dodje, trazi preporuku za neke bolje (manje poznate) HH grupe...
mojne se ljutit'... samo ne volim kada vidim nekog da svoju slobodu ogranicava medju zidovima generalizacije... :wink:
uze mi rec iz usta :wink: koleginice :wink:

mortishaaa:
Alexandra9:
joGooOOD:

uze mi rec iz usta :wink: koleginice :wink:
Ne mogu da verujem... Vratio se treci bandit... (((: Cao kolegenice... :wink:

hmm ali to je moje misljenje i uverujem te,ne mislim da su svi isti ali ja ne govorim o LJUDIMA vec o MUZICI!zaista mi se ne dopada i znam to pouzdano...zao mi je ako sam "uvredila" hip-hopere ali ovaj topic je valjda vasi innovi i outovi...naravno da nemam nista protiv hip hopera,ali se pitam zasto to svaki put moram napomenuti?ljudi,opustite se,ne volim hh i to je moja presuda :roll:

joGooOOD:
hmm ali to je moje misljenje i uverujem te,ne mislim da su svi isti ali ja ne govorim o LJUDIMA vec o MUZICI!zaista mi se ne dopada i znam to pouzdano...zao mi je ako sam "uvredila" hip-hopere ali ovaj topic je valjda vasi innovi i outovi...naravno da nemam nista protiv hip hopera,ali se pitam zasto to svaki put moram napomenuti?ljudi,opustite se,ne volim hh i to je moja presuda :roll:
ok... sorry... sorry... :wink:

Back