emy_331
Zainteresovan član
- Poruka
- 247
Ja ti to,rodjace nista nepriznajem.Bleak WinterFullMoon:Zvali su me iz chasopisa Teen da pishem rubriku IN & OUT
IN:Za devojke: Trenutno su karirane boxerske chizmice in,pa onda ona crna fensi majca (zenska) na kojoj je istovremeno znak anarhije i peace znak i nazivi gomile gradova (Paris,London...).Pa onda shto se tiche boja,in su bebi plava,bebi roze...Nikako da ne zaboravim da ako ne stavite TONU sjaja za usne (koji mora biti jarko roze) ode mas' u propas'.
Ako ste mushko morate nositi trenerku sa ranflom.Pri tome morate podicji nogavice do pola potkolenice kako bi to istaklo vashe brze (po mogucjstvu crvene ili,josh bolje,ZLATNE) patike i bele sportske charape.U koliko nemate trenerku sa ranflom,vi onda podvrnite (onako nehajno) JEDNU nogavicu kako bi se otkrio deo vashe divne dlakave noge.Gore ogrnite neku besnu jaknicu...ali zapamtite da rubovi kragne UVEK idu uvis (pod uglom od 48 28' u odnosu na ravan ramena).Josh ako ste pri svemu ovome oshishani na 'tarzanku' ili 'zemunku',onda ste definitivno pravi baja i spremni ste za muvanje raznih maloumnih pripadika zenske populacije koji su mahom maloletni.
OUT: Svi ostali koji se ogreshe o ova pravila su OUT i meni se lichno gade!
Po meni je in,ziveti slobodno,misliti svojom glavom,ziveti punim plucima,biti spreman na sve,voleti i biti voljen,uzivati u zivotu,biti svoj,slediti svoje instikte!
A out,mi je trcati za drugima,lagati,folirati,kopirati druge,biti ustogljen i prefinjen,nemati svoj stav!A sve ove price tipa sada su in zuta,roze,plava boja,a out ostale su mi skroz bezveze,jer svi smo mi drugaciji i svi mi treba da pokazemo svoju prirodu,svoj karakter i svoja osecanja,na svoj nacin!