Pa ja se uglavnom oblacim sportski i uopste ne patim za modom,a najvise prezirem FARMERICE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mrzim farmerke,ali nisam zagrizena za modu,pa da nosim ono sto izadje u casopisu il ina tv-u.Volim sportski stil,kao i FiorellaFiorella:Pa ja se uglavnom oblacim sportski i uopste ne patim za modom,a najvise prezirem FARMERICE
Keeper:pa naravno da ce se slomiti ako ne koristis kontracepciju .........![]()
ili ........ da se setim jos nekog bisera.
ah, da ......... klinka kaze da joj meca kasni vec duze vreme, a i da joj je od pocetka godine stomak poprilicno narastao ....... i na kraju kaze da je spavala s nekim. i onda pita dal je trudna ???
ma jok ja sam![]()
Alexandra9:stupid girl'',...
I ja isto!!!A nisam bas luda ni za suknjama i sandalama!Fiorella:Pa ja se uglavnom oblacim sportski i uopste ne patim za modom,a najvise prezirem FARMERICE
Taktichki skroz pogreshno!mario80:mislim da je IN kad ga stavim a OUT kad ga izvadim....![]()
E pa loshe mislish... 8)faberdm:
E,ja npr mislim...da je Ivana-Negative strasno in,ili Teodora Bojovic,a da je Karleusa,kao i Ceca veoma out,Isto tako mislim da su moji drugovi Cabra i Selni Veoma cool...a moze i Igor tu negde da udje....pozdrav od mene
Dani :![]()
Bleak WinterFullMoon:Zvali su me iz chasopisa Teen da pishem rubriku IN & OUT
IN:Za devojke: Trenutno su karirane boxerske chizmice in,pa onda ona crna fensi majca (zenska) na kojoj je istovremeno znak anarhije i peace znak i nazivi gomile gradova (Paris,London...).Pa onda shto se tiche boja,in su bebi plava,bebi roze...Nikako da ne zaboravim da ako ne stavite TONU sjaja za usne (koji mora biti jarko roze) ode mas' u propas'.
Ako ste mushko morate nositi trenerku sa ranflom.Pri tome morate podicji nogavice do pola potkolenice kako bi to istaklo vashe brze (po mogucjstvu crvene ili,josh bolje,ZLATNE) patike i bele sportske charape.U koliko nemate trenerku sa ranflom,vi onda podvrnite (onako nehajno) JEDNU nogavicu kako bi se otkrio deo vashe divne dlakave noge.Gore ogrnite neku besnu jaknicu...ali zapamtite da rubovi kragne UVEK idu uvis (pod uglom od 48 28' u odnosu na ravan ramena).Josh ako ste pri svemu ovome oshishani na 'tarzanku' ili 'zemunku',onda ste definitivno pravi baja i spremni ste za muvanje raznih maloumnih pripadika zenske populacije koji su mahom maloletni.
OUT: Svi ostali koji se ogreshe o ova pravila su OUT i meni se lichno gade!
Anonymous:Daaaaj bre uvek sam mislila da su pacenicke novine koji mi isperu mozak sta je IN A STA OUT!Znam ja sama sta je in a sta out.U jednim novinama sam procitala da je Dankan[Blue]IN a out je Kajli bas smor novine!
The Last Unicorn:Bleak WinterFullMoon:Zvali su me iz chasopisa Teen da pishem rubriku IN & OUT
IN:Za devojke: Trenutno su karirane boxerske chizmice in,pa onda ona crna fensi majca (zenska) na kojoj je istovremeno znak anarhije i peace znak i nazivi gomile gradova (Paris,London...).Pa onda shto se tiche boja,in su bebi plava,bebi roze...Nikako da ne zaboravim da ako ne stavite TONU sjaja za usne (koji mora biti jarko roze) ode mas' u propas'.
Ako ste mushko morate nositi trenerku sa ranflom.Pri tome morate podicji nogavice do pola potkolenice kako bi to istaklo vashe brze (po mogucjstvu crvene ili,josh bolje,ZLATNE) patike i bele sportske charape.U koliko nemate trenerku sa ranflom,vi onda podvrnite (onako nehajno) JEDNU nogavicu kako bi se otkrio deo vashe divne dlakave noge.Gore ogrnite neku besnu jaknicu...ali zapamtite da rubovi kragne UVEK idu uvis (pod uglom od 48 28' u odnosu na ravan ramena).Josh ako ste pri svemu ovome oshishani na 'tarzanku' ili 'zemunku',onda ste definitivno pravi baja i spremni ste za muvanje raznih maloumnih pripadika zenske populacije koji su mahom maloletni.
OUT: Svi ostali koji se ogreshe o ova pravila su OUT i meni se lichno gade!
"Prelistavam" stare teme i ne mogu a da se ne pocepam od![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma dodam ti ja...IN....da nisi tako mala i nevina...(u lakat)... 8)Alexandra9:![]()
Pa zasto je ova tema pala? Uvek ima sta da se doda...![]()
pa ko nam se to vratio?mario80:ma dodam ti ja...IN....da nisi tako mala i nevina...(u lakat)... 8)Alexandra9:![]()
lepo vreme mi je zabranilo da sedim za kompom...ne znam sta mi bi veceras...hajde da menjamo svet?zajedno? 8)Alexandra9:pa ko nam se to vratio?mario80:ma dodam ti ja...IN....da nisi tako mala i nevina...(u lakat)... 8)Alexandra9:![]()
![]()
![]()
Nedostajesh nam ovde, sa svojim kreativnim komentarima... :wink:
I mala sam i nevina... so? 8)
ebiga... meni je mama zabranila da menjam svet sa manijacima... sorry... 8)mario80:lepo vreme mi je zabranilo da sedim za kompom...ne znam sta mi bi veceras...hajde da menjamo svet?zajedno? 8)Alexandra9:pa ko nam se to vratio?mario80:ma dodam ti ja...IN....da nisi tako mala i nevina...(u lakat)... 8)Alexandra9:![]()
![]()
![]()
ma nisam manijak, keve mi! a da pitas tatu? 8)Alexandra9:ebiga... meni je mama zabranila da menjam svet sa manijacima... sorry... 8)mario80:lepo vreme mi je zabranilo da sedim za kompom...ne znam sta mi bi veceras...hajde da menjamo svet?zajedno? 8)Alexandra9:pa ko nam se to vratio?mario80:ma dodam ti ja...IN....da nisi tako mala i nevina...(u lakat)... 8)Alexandra9:![]()
![]()
![]()
ne smem... pustice pse na tebe...mario80:ma nisam manijak, keve mi! a da pitas tatu? 8)Alexandra9:ebiga... meni je mama zabranila da menjam svet sa manijacima... sorry... 8)mario80:lepo vreme mi je zabranilo da sedim za kompom...ne znam sta mi bi veceras...hajde da menjamo svet?zajedno? 8)Alexandra9:pa ko nam se to vratio?mario80:ma dodam ti ja...IN....da nisi tako mala i nevina...(u lakat)... 8)Alexandra9:![]()
![]()
![]()
I mala sam i nevina... so? 8)![]()
![]()