Sta je pisac hteo da kaze !?

Moguce je da ce se oni stvarno angazovati oko KiM, buduci da im od toga donekle zavisi prestiz u svetu, a bogumi i sopstvena goozica (Rusija ima dvadesetak autonomnih republika).

Nazalost, moguce je i da ce se zadrzati na izjavama o ruzicastim semaforima.

ovi na Kosovu...neobrazovani, glupi, prljavi, ruzni, zli :)[/QUOTE]
evo ja kazem da jesu:cry: ne svi ali vecina:twisted: i da dodam nisam radikal:cool:[/QUOTE]

Ne lazi, kako ti mozes da budes za Srbiju a da nisi Radikal, nemoj mi tih pro-srpskih parola vise ovde, samo eUropsko i onda ti mozda i poverujem da nisi Radikal ;) :P

ovi na Kosovu...neobrazovani, glupi, prljavi, ruzni, zli :)
evo ja kazem da jesu:cry: ne svi ali vecina:twisted: i da dodam nisam radikal:cool:[/QUOTE]

Ne lazi, kako ti mozes da budes za Srbiju a da nisi Radikal, nemoj mi tih pro-srpskih parola vise ovde, samo eUropsko i onda ti mozda i poverujem da nisi Radikal ;) :P[/QUOTE]

Ja sam ti u jednom postu objasnio da mi Seselj ne treba da mi kaze ko su Hrvati,Shiptari Muslimani i ostali, a to sto je prisvojio sve radikalsko u Srbiji Nikola Pasic, da ne idem dalje malo je ne logicno,a i sa grba stranke kasnije kada ga princ Aleksandar nije priznao za Vojvodu skinuo krunu sa dvoglavog orla.A smatram da nama EU treba vise od Kine Indije i ostalih kambodza.Ali kako to da ti objasnim:?:

Како су неки људи досадни са АНТИРУСКОМ и АНТИСРПСКОМ кампањом не схватајући да такве ствари могу да имају "прођу" или "шансу за успех" само на оваквим пдф... у стварном животу НЕ!

Како су неки људи досадни са PROРУСКОМ и proСРПСКОМ кампањом не схватајући да такве ствари могу да имају "прођу" или "шансу за успех" само на оваквим пдф... у стварном животу НЕ!

Како су неки људи досадни са PROРУСКОМ и proСРПСКОМ кампањом не схватајући да такве ствари могу да имају "прођу" или "шансу за успех" само на оваквим пдф... у стварном животу НЕ!

За оволико дуго време боравка на интернету бар си могао да научиш како да цитираш туђи пост (у овом случају мој) а НЕ ДА ГА ПРЕПРАВЉАШ и ФАЛСИФИКУЈЕШ... мора да си се опет прејео бакљава...
icon9.gif

icon9.gif
icon9.gif

За оволико дуго време боравка на интернету бар си могао да научиш како да цитираш туђи пост (у овом случају мој) а НЕ ДА ГА ПРЕПРАВЉАШ и ФАЛСИФИКУЈЕШ... мора да си се опет прејео бакљава...
icon9.gif

icon9.gif
icon9.gif

ma cista slucajnost mitke, eto desilo se da u jednom momentu skoro isto razmisljamo:oops:

da stvarno
kako su neki ljudi dosadni sa ulizivanjem rusima.....
a rusi su zajebali srbiju i to se potrvdilo 17.2.2008 (opet).........
i ljudi se i dalje loze na ruse......oni ce doci, oni ce nam pomoci........

О овоме би могли да расправљамо али тек онда када објасниш НА КОГА
СЕ ТИ ЛОЖИШ и КОМЕ СЕ ТИ УЛИЗУЈЕШ... и ЗАШТО СЕ УЛИЗУЈЕШ ???:x

И одмах да те упозорим да само веома поремећени људи ГАЈЕ ЉУБАВ ПРЕМА СОПСТВЕНОМ ЏЕЛАТУ - нормалан човек се џелату опире и супротставља.

О овоме би могли да расправљамо али тек онда када објасниш НА КОГА
СЕ ТИ ЛОЖИШ и КОМЕ СЕ ТИ УЛИЗУЈЕШ... и ЗАШТО СЕ УЛИЗУЈЕШ ???:x

naravno, ne ulizujem se nikome i ponosan sam na to.
i nema tu sta da se raspravlja......rusi su opet vikali, pretili, drkali *****....i sta.......pa nista, kosovo proglasilo nezavisnost, a priznale ga vodece drzave u svetu......
s.e.r.e.m ti se na njihovu "pomoc"

naravno, ne ulizujem se nikome i ponosan sam na to.
i nema tu sta da se raspravlja......rusi su opet vikali, pretili, drkali *****....i sta.......pa nista, kosovo proglasilo nezavisnost, a priznale ga vodece drzave u svetu......
s.e.r.e.m ti se na njihovu "pomoc"

Ај' добро, "сере* се на руску помоћ", ОК - али НИСИ МИ ОДГОВОРИО, ЗА ШТА СИ, ЗА КОГА СИ ??? Имаш ли неки предлог - или само задатак да пљујеш РУсе???

Ај' добро, "сере* се на руску помоћ", ОК - али НИСИ МИ ОДГОВОРИО, ЗА ШТА СИ, ЗА КОГА СИ ??? Имаш ли неки предлог - или само задатак да пљујеш РУсе???

odgovorio sam ti - ja sam za nikoga :)
u stvari, ja sam za sebe i to je kraj :)
sem toga, to za koga sam ja uopste nije bitno za novu ispali koja je dosla od strane rusije....

Како су неки људи досадни са АНТИРУСКОМ и АНТИСРПСКОМ кампањом не схватајући да такве ствари могу да имају "прођу" или "шансу за успех" само на оваквим пдф... у стварном животу НЕ!

ma j... im ja i staljina i gromika i hruščova i ceo politbiro kp sssr-a:lol:
a i ovima kip slobode i ajfelov toranj:lol:
ebt u normalnim drzavama ljudi bre neznaju ko im je predsednik nego zive zivot kako hoce kad nevalja biraju druge i zdravo.
kad cemo mi tako jednom godišnje zimovanje i letovanje i to svojim audijem ili bmw-om mečkom... al da ne nosis hranu od kuce i ne vuces se po crnoj gori po privatnim smestajima nego lepo ko chovek.. pa onda ...za novaka u prag amsterdam new york pa na mundial pa tamo vamo pa planinarenje na kilimandžaru pa reli pariz dakar pa wrc pa trke formule 1, pa konceti raznorazni na ibizi, copacabani itd... uf nestade mi inspiracje...
al ne mi slusamo naseg premijera iz audi a8 4.2 quatro (izdajnickog auto) kao se on jadan ubi od muke da nam sačuva kosovo, i selju ilića koji hebe raznorazne sekreterice po bg-u
joooooooooooooooooj.... ne nesto mora da se preduzme
podhitno!!

odgovorio sam ti - ja sam za nikoga :)
u stvari, ja sam za sebe i to je kraj :)
sem toga, to za koga sam ja uopste nije bitno za novu ispali koja je dosla od strane rusije....

Ето, показујеш да си политички пекинезер... не смеш ни да напишеш да волиш аналне отворе наших џелата... добро то сам од тебе и очекивао.

Али ову твоју изјаву "ја сам за себе и то је крај" могу да протумачим као подршку ДСС-у и њиховом залагању ЗА НЕУТРАЛНОСТ У СВАКОМ ПОГЛЕДУ...хехехе...
НИЈЕ дошла никаква "испала" од стране Русије, очигледно не читаш добро њихова саопштења и политичке ставове.

п.с. не пише се "ја сам за никога" него ЈА САМ НИ ЗА КОГА...:cool:

ma j... im ja i staljina i gromika i hruščova i ceo politbiro kp sssr-a:lol:
a i ovima kip slobode i ajfelov toranj:lol:
ebt u normalnim drzavama ljudi bre neznaju ko im je predsednik nego zive zivot kako hoce kad nevalja biraju druge i zdravo.
kad cemo mi tako jednom godišnje zimovanje i letovanje i to svojim audijem ili bmw-om mečkom... al da ne nosis hranu od kuce i ne vuces se po crnoj gori po privatnim smestajima nego lepo ko chovek.. pa onda ...za novaka u prag amsterdam new york pa na mundial pa tamo vamo pa planinarenje na kilimandžaru pa reli pariz dakar pa wrc pa trke formule 1, pa konceti raznorazni na ibizi, copacabani itd... uf nestade mi inspiracje...
al ne mi slusamo naseg premijera iz audi a8 4.2 quatro (izdajnickog auto) kao se on jadan ubi od muke da nam sačuva kosovo, i selju ilića koji hebe raznorazne sekreterice po bg-u
joooooooooooooooooj.... ne nesto mora da se preduzme
podhitno!!

Хехехе........а ти си адолесцент, или волиш да машташ НА ПРАЗНО...ако, ако...

Ето, показујеш да си политички пекинезер... не смеш ни да напишеш да волиш аналне отворе наших џелата... добро то сам од тебе и очекивао.

nema sta da smem ili ne smem......napisao sam sta mislim

НИЈЕ дошла никаква "испала" од стране Русије, очигледно не читаш добро њихова саопштења и политичке ставове.

e vidis, imam takav stav bas zato sto citam da ta njihova saopstenja
oni ce ovo, oni ce ono , oni ce bombu, oni ce nosac.....
a sta se desava?
sve kako je USA zamislila.....

п.с. не пише се "ја сам за никога" него ЈА САМ НИ ЗА КОГА...:cool:

ne, bas je poenta u tome - ja sam za nikoga.......

nema sta da smem ili ne smem......napisao sam sta mislim

e vidis, imam takav stav bas zato sto citam da ta njihova saopstenja
oni ce ovo, oni ce ono , oni ce bombu, oni ce nosac.....
a sta se desava?
sve kako je USA zamislila.....

ne, bas je poenta u tome - ja sam za nikoga.......

Нису они нигде написали или рекли било шта о бомбама или носачима...

п.с. Сунце ли ти калаЈисано......па НЕ МОЖЕ да буде ЗА НИКОГА... то је што би рекли у сленгу "антипротивно".........

Нису они нигде написали или рекли било шта о бомбама или носачима...

pa napisali su i rekli su......
te ovaj nosac dolazi iz crnog mora, te ne znam bojni brod ide u indijski okean, te branice kosovo silom........
nema leba od pricanja.....
a nek dodju, nek nas brane.....bolje da pijem vodku nego nesto bezveze.....al nazalost, svetska politika kaze da se sad na kosovu pije Coca Cola......

п.с. Сунце ли ти калаЈисано......па НЕ МОЖЕ да буде ЗА НИКОГА... то је што би рекли у сленгу "антипротивно".........

pa jeste, al u tome je i fazon :)

Back