- Poruka
- 13.910
Ovi englezi su izgleda jeli bunike?Nisam ovo videla pre.
Evo snimak i iz londona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi englezi su izgleda jeli bunike?Nisam ovo videla pre.
Evo snimak i iz londona
A koje su šiti vere?da to su šiiti na videu gore.
znaci nisi, dobro....samo da znas da pricas sa vjernikom muslimanom koji istrazuje duboko islam preko 30 godina.
znaci ovdje sam profesor profesora za tebe , i ima da slusas sto ti kazem a ne ti mene da ucis o islamu i ko je musliman a ko nije....to neka ti je jasno....
nemoj ni sekundu jednu pomisliti da poznajes islam bolje od mene.
Ako ti jedan musliman vjernik koji poznaje jako dobro islam kaze Shiizam nije islam....onda je to tako....ti kao nemusliman nisi u poziciji da meni oponiras i mene ucis sta i kako stvari idu u nasoj religiji.
koji god da su, ne bi voleo da su mi prve komšijeDa li ovo ima veze sa religijom? Jer vidim da se šamaraju.
Potpuno čudan snimak.
O čemu se ovde radi?
A koje su šiti vere?
Idu u Džamiju?
A da li su muslimani kod nas u Srbiji Suniti? Da li ima i šiita?
Suniti su.. Nema ŠijitaA da li su muslimani kod nas u Srbiji Suniti? Da li ima i šiita?
koji god da su, ne bi voleo da su mi prve komšije
znaci nisi, dobro....samo da znas da pricas sa vjernikom muslimanom koji istrazuje duboko islam preko 30 godina.
znaci ovdje sam profesor profesora za tebe , i ima da slusas sto ti kazem a ne ti mene da ucis o islamu i ko je musliman a ko nije....to neka ti je jasno....
nemoj ni sekundu jednu pomisliti da poznajes islam bolje od mene.
Ako ti jedan musliman vjernik koji poznaje jako dobro islam kaze Shiizam nije islam....onda je to tako....ti kao nemusliman nisi u poziciji da meni oponiras i mene ucis sta i kako stvari idu u nasoj religiji.
A u Bosni?Suniti su.. Nema Šijita
A u Bosni?
ni ja kao musliman, daleko im kuca od moje bila.
sunniti, kao u Srbiji.
Da pojasnim, ovo kada se kaze sunniti, to se misli na Muslimane koji slijede Muhammeda i Kuran.
kada se kaze Shiiti, to su sljedbenici Shiizma....za one koji ne znaju kontaju da su i shiiti dio islama, ali nisu, tamo je samo otrcana prica kao da su oni dio islama zato sto imaju muslimanska imena pa vam se cini da su dio islama....a veliki su neprijatelji islama i muslimana.
Bio je jedan snimak, šteta što ga nisam sačuvala, u kom jedan šeik kaže zapadnjacima u Evropi, vi nemate pojima šta ste uvezli. Zapamtite šta vam kažem.Da pojasnim, ovo kada se kaze sunniti, to se misli na Muslimane koji slijede Muhammeda i Kuran.
kada se kaze Shiiti, to su sljedbenici Shiizma....za one koji ne znaju kontaju da su i shiiti dio islama, ali nisu, tamo je samo otrcana prica kao da su oni dio islama zato sto imaju muslimanska imena pa vam se cini da su dio islama....a veliki su neprijatelji islama i muslimana.
Da li Šijiti veruju u proroka Muhameda?Da pojasnim, ovo kada se kaze sunniti, to se misli na Muslimane koji slijede Muhammeda i Kuran.
Bio je jedan snimak, šteta što ga nisam sačuvala, u kom jedan šeik kaže zapadnjacima u Evropi, vi nemate pojima šta ste uvezli. Zapamtite šta vam kažem.
Da li on to priča kao Sunita?
Сваки народ је луд на свој начин!![]()
Da li Šijiti veruju u proroka Muhameda?
Da li priznaju Kuran svetu knjigu?
Da li Šijiti idu u džamije?
Da li Šijiti klanjaju?
Da li slave Ramazan, Kurban Bajram i sve muslimanske praznike?
Da li Šijiti veruju u proroka Muhameda?
Da li priznaju Kuran svetu knjigu?
Da li Šijiti idu u džamije?
Da li Šijiti klanjaju?
Da li slave Ramazan, Kurban Bajram i sve muslimanske praznike?
znači :nije njima bitan Muhammed, bitniji su im imami i Ali, Husein i Hasan.
ne priznaju kao muslimani sto priznaju.
imaju svoje bogomolje.
saroliko je to kod njih, ali razlikuju se od muslimana.
slave. ali imaju i svoje neke obicaje i praznike.
Pa nije ti to napisao, rekao je da ima nekih dodirnih tačaka ali da spadaju u verske grupe koje se nazivaju sekte. Zar mi u hrišćanstvu nemamo takve od kojih se i naša crkva ograđuje?znači :
veruju u Muhameda, priznaju Kuran, idu u džamije, klanjaju, slave Ramazan, Kurban Bajram i sve muslimanske praznike ali nisu Muslimani i nemaju veze sa Islamom..ok