- Poruka
- 39.500
Da li ovo ima veze sa religijom? Jer vidim da se šamaraju.
Potpuno čudan snimak.
O čemu se ovde radi?
Potpuno čudan snimak.
O čemu se ovde radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da ima veze sa IslamomTo je Shije sekta....Shiizam je vjera za sebe, nema veze sa islamom.
naravno da ima veze sa Islamom
Trans nastaje u masi...jer dobro je da drugi vide.Da li ovo ima veze sa religijom? Jer vidim da se šamaraju.
Potpuno čudan snimak.
O čemu se ovde radi?
Šiti čine 95 % Muslimana u Iranu npr..90 miliona Šita u jednoj državi!
ako Šiti nemaju veze sa Muslimanima i Islamom onda ni Iran nema veze sa Muslimanima i Islamom
Islam je imao svoj raskol tj podelu baš kao i Hrišćanstvo i reći za Šijite da su sekta a da ste vi Suniti pravi Muslimani je debilizam.. mogu i oni za vas da kažu da ste sekta kog boli k...
ako Šiti nemaju veze sa Muslimanima i Islamom onda ni Iran nema veze sa Muslimanima i Islamom
Islam je imao svoj raskol tj podelu baš kao i Hrišćanstvo i reći za Šijite da su sekta a da ste vi Suniti pravi Muslimani je debilizam.. mogu i oni za vas da kažu da ste sekta kog boli
nikakve veze sa islamom nema...ne pametuj, i nemoj da mene ucis koji istrazujem islam preko 30 godina.
nego de nam reci posto je islam dolazi od Muhammeda, kad je to mUhammed naredio samoudaranje i bicevanje i proljevanje krvi samom sebi??
da cujemo pametnjakovicu ako mislis da znas islam bolje od mene, da te vidimo![]()
Šiti čine 95 % Muslimana u Iranu npr..90 miliona Šita u jednoj državi!
Islam je imao svoj raskol tj podelu baš kao i Hrišćanstvo i reći za Šijite da su sekta a da ste vi Suniti pravi Muslimani je debilizam.. mogu i oni za vas da kažu da ste sekta kog boli k...
Da li ovo ima veze sa religijom? Jer vidim da se šamaraju.
Potpuno čudan snimak.
O čemu se ovde radi?
jbm li ga brt al kad u svetu pomeneš Iran prva asocijacija je Islami nemaju veze.
pazi ulazis sa expertom u diskusiju, a ako vec hoces diskusiju dobit ces znojava pitanja koja mi moras odgovoriti...
pa da krenemo
Jesi li ti Shija, jesi li ti uopste musliman?
jbm li ga brt al kad u svetu pomeneš Iran prva asocijacija je Islam
i oni Rusi koji svakog dana idu u crkvu vrv kažu za Amere ili Švabe da nisu pravi Hrišćaniali to je zabluda. Iran nije nikakva islamska republika to ce ti svaki pravi vjernik musliman reci, i oni uopste nemaju nista zajendicko sa nama...totalno su druga religija.
Odgovori mi na pitanje, jesi li Shija ili Musliman?
Šijiti nisu sekta..Bilo je i hrišćana koji su davno nekad , srednji vek, sami sebe bičevali.. međutim, to je izgleda bilo individualno i vezano za RKC.
Ovo je kao masovna hipnoza, moguće i da jeste sekta samo se na ovaj način ubrzano širi, jer vrv deluje hipnotički. Ajde ako neko zna tačno nek napiše
ali to je zabluda. Iran nije nikakva islamska republika to ce ti svaki pravi vjernik musliman reci, i oni uopste nemaju nista zajendicko sa nama...totalno su druga religija.
Odgovori mi na pitanje, jesi li Shija ili Musliman?
To su obrasci ponašanja karakteristični za polusvet koji nikada nije prošao kroz procese prosvetiteljstva, racionalizma, ni sekularizacije. Nije problem što to postoji negde tamo, već što je Evropa odlučila da bez ikakvog kriterijuma te obrasce masovno uvozi. Rezultat je predvidiv: kulturni šok, demografska destabilizacija, rast bezbednosnih izazova, a sve to uz ogroman finansijski teret koji snosi poreski obveznik.
U pokušaju da pokaže svoju "otvorenost", Evropa je zaboravila osnovnu lekciju: ko ne deli temeljne vrednosti, taj ne doprinosi društvu, već ga potkopava.
A ovo su šiiti?Šijiti nisu sekta..
ima u Islamu oko 70 sekti al postoji zvanična podela na Sunite i Šijite
msm svi su bili zajedno pa su se nešto posvađali i sad svako tera svoje..ko mi i Katolici npr
i oni Rusi koji svakog dana idu u crkvu vrv kažu za Amere ili Švabe da nisu pravi Hrišćani
nisam bre Musliman nego znam kolko tolko o Islamu
nisam bre Musliman nego znam kolko tolko o Islamu
A ovo su šiiti?
A da li oni to uobičajeno rade van crkvi?da to su šiiti na videu gore.
ok brt verujem da znaš više od mene al možda si pomalo subjektivan kada pričaš o ovome.. možda ja koji manje znam ali sve posmatram iz neutralnog ugla dajem tačnije informacije od tebe..znaci nisi, dobro....samo da znas da pricas sa vjernikom muslimanom koji istrazuje duboko islam preko 30 godina.
znaci ovdje sa profesor profesora za tebe , i ima da slusas sto ti kazem a ne ti mene da ucis o islamu i ko je musliman a ko nije....to neka ti je jasno....
nemoj ni sekundu jednu pomisliti da poznajes islam bolje od mene.
Ako ti jedan musliman vjernik koji poznaje jako dobro islam kaze Shiizam nije islam....onda je to tako....ti kao nemusliman nisi u poziciji da meni oponiras i mene ucis sta i kako stvari idu u nasoj religiji.
A da li ono to uobičajeno rade van crkvi?