Шта је ''нови светски поредак'' и како мислећи човек да му се не противи?

Аха, и пре два века су сви имали да једу и пију и били су изнад овце?

Другим речима, везе ти са психологијом немаш.

i pre dva i pre dvadeset.
zato i jeste vreme da se to promeni.
da svi ljudi više ne bi bili ovce

Он је рекао само оно што већ видимо да се дешава тј. да покушавају да спроведу у замисао ''једну владу'' за све .

Covek je mrtav ozbiljan , rekao je onoliko koliko sme ( inace smo sve ovo znali ) i rekao je sta odredjeni krugovi zaista smeraju ...

Kad bi se ovaj intervju precizno rasclanivao videlo bi se koliko tu supljina ima - ali dovoljno je reci : ,,Dzaba si krecio Prnjavorce - bolje da si pecao na Ukrini ,, - sto bi rekao De Melo ....

Covek je mrtav ozbiljan , rekao je onoliko koliko sme ( inace smo sve ovo znali ) i rekao je sta odredjeni krugovi zaista smeraju ...

Kad bi se ovaj intervju precizno rasclanivao videlo bi se koliko tu supljina ima - ali dovoljno je reci : ,,Dzaba si krecio Prnjavorce - bolje da si pecao na Ukrini ,, - sto bi rekao De Melo ....

Боро, биће то јаааако тешко.
Мислим да ће Руси опет морати да бију битку за човечанство.
Само овог пута, ако су паметни, мораће да их сравне са земљом.

no, da se ne foliramo, svi znamo istinu, ili barem neke njene delove. pun je net tekstova, sve je prochitano i provaljeno, oni koji su izmislili internet su se silno zaebali. elem, novi svetski poredak je ista ona parola koju je hitler u ekstazi uzvikivao, znachi ista ekipa ideologa stoji iza svega, samo su metode ponekad drugachije, od cilja se nije odustalo. i da, ono shto se retardima ne govori (a retardi su oni koji nisu deo ekipe koja svime rukovodi a podrzhavaju ceo projekat), je da oni nikad nece moci da imaju odluchujucu rech u celoj stvari, nece moci da napreduju na lestvici moci, nikada njihova rech nece imati istu tezhinu kao npr rech vojvode od jorka. njih zovu dvorskim ludama. u tom smislu treba gledati i na vecinu stvari koje je dotichni gospodin izgovorio u intervjuu.

:hvala:

postoji samo jedan način da se to sazna

Мало ли је било авантура до сада?
Која је цена и ко је плаћа?
Шта значи израз заговорника Новог светског поретка "Златна милијарда"?

no, da se ne foliramo, svi znamo istinu, ili barem neke njene delove. pun je net tekstova, sve je prochitano i provaljeno, oni koji su izmislili internet su se silno zaebali. elem, novi svetski poredak je ista ona parola koju je hitler u ekstazi uzvikivao, znachi ista ekipa ideologa stoji iza svega, samo su metode ponekad drugachije, od cilja se nije odustalo. i da, ono shto se retardima ne govori (a retardi su oni koji nisu deo ekipe koja svime rukovodi a podrzhavaju ceo projekat), je da oni nikad nece moci da imaju odluchujucu rech u celoj stvari, nece moci da napreduju na lestvici moci, nikada njihova rech nece imati istu tezhinu kao npr rech vojvode od jorka. njih zovu dvorskim ludama. u tom smislu treba gledati i na vecinu stvari koje je dotichni gospodin izgovorio u intervjuu.

:hvala:
То он и каже, ''медији само сметају у спровођењу идеје, али кад се довољно развију нанотехнологије...''.

Мени су заиста најјаднији они који трипују да ће у том НСП-у они имати улогу неког капоа !
А таквих умишљених мозгова имамо на политичкој сцени колико нам душа иште.

Pa i oni su ljudi . :mrgreen: Neki oblik "NSP" -a će sigurno zavladati , samo što neće njegovi ideolozi iz SAD tu biti jedini koji će upravljati ,već će tu biti i predstavnici drugih sila u usponu , pre svega Kine,tamo je koncept "NSP" i elitističko-robovskog kapitalizma doveden već do savršenstva ,samo ga drugačije zovu . U suštini bez obzira ko će biti na vrhu "piramide" običan narod će u velikoj većini živeti bedno i radiće za malu grupu ljudi .

Pa i oni su ljudi . :mrgreen: Neki oblik "NSP" -a će sigurno zavladati , samo što neće njegovi ideolozi iz SAD tu biti jedini koji će upravljati ,već će tu biti i predstavnici drugih sila u usponu , pre svega Kine,tamo je koncept "NSP" i elitističko-robovskog kapitalizma doveden već do savršenstva ,samo ga drugačije zovu . U suštini bez obzira ko će biti na vrhu "piramide" običan narod će u velikoj većini živeti bedno i radiće za malu grupu ljudi .
Свето, надам се да разумеш да си и ти у тој категорији. ;)

Pa bice da je Bandi vlasnik neke multi kompanije .... ili makar banke ... :think:

Dobro , moguce je i da je sef generalstaba amerike ... :think:
:lol: Могуће...

Htedoh napisati neki komentar na ovaj tekst dptičnog gospodina, ali na kraju shvatih da je čovek ipak radio-električar, astronautičar, političko/ekonomski savetnik, magistar nwo, teolog, kvantni fizičar, pisac Bušovih govora, hladnoratovski pregovarač, kvantni kosmolog etc, tako da nema smisla da ja sad tu nešto komentarišem pošto je očigledno stručan u svim mogućim oblastima.

Al evo ipak par crtica, čisto zabave radi

taj sistem je trebalo da pokrije ceo svet. Zato je i nazvan „Rat zvezda“.
-kad je već radio 27 godina na projektu rata zvezda mogao je da proveri zašto je projekat dobio takvo ime

kompjuter već simulira ljudski mozak
-ovo je razmišljanje normalno za čoveka njegovih godina, ali u slučaju da se bavio poljoprivredmo ceo život, i to negde gde još ni struja nije prošla.

Ratovi koje se vode su pokušaj stabilizacije sveta
-sasvim logično, prosto ne znam kako nismo svi to uvideli još odavno. takođe mi je drago što će ljudi sa takvom logikom da me brane u slučaju napada civilizacije slične nama iz svemira.

Naravno i znanja, koje se za 18 meseci udvostruči.
-lepo je što je negde načuo za Murov zakon, šteta što nije shvatio na šta se odnosi.

Kad dođe do masovne primene takve tehnike, onda će biti moguće primeniti „rat uticaja“.
...
To je rat koji se vodi inteligencijom, pameću, nematerijalnim sredstvima
-koliko sam shvatio potrebna je masovna primena kvantnih računara da bi se modifikovala inteligencija i pamet ratnika i onda će oni te računara da pobacaju i da ratuju nematerijalnim sredstvima

To je mogućnost da koncentracijom misli mogu da utičem na Vas da prihvatite moj način razmišljanja.
-samo čitanje ovog teksta utiče na mene da prihvatim taj način razmišljanja kao nešto što definitivno određuje razmišljaoca kao kandidata za čuvanu ustanovu.

Ono što mi zovemo Bog kvantna fizika na osnovu kosmoloških principa određuje kao „finalnog posmatrača“. „Finalni ili apsolutni posmatrač“ nema prošlost, ni budućnost, on je sadašnjost. Neko mora sve to da održava. U religiji je to Bog, u nauci apsolutna inteligencija.
-ovde već počinje da se vidi da starije ljude ne treba podvrgavati dugotrajnim i preopširnim interjvuima, jer pred kraj mogu da počnu da se gube.

Jasno je i to da istraživanja kvantne mehanike navode misli naučnika ka Bogu.
-uh.

Naravno, ako nekoga interesuje i kvantna kosmologija – tu sam.
-jel na neki 900xxxx broj telefona?

Мало ли је било авантура до сада?
Која је цена и ко је плаћа?
Шта значи израз заговорника Новог светског поретка "Златна милијарда"?

moraš da razumeš da je ljudska vrsta vrlo mlada, kao oblik života, na zemlji.
u istoriji planete bilo je mnogo drugih vrsta koje su izumrle.
kada bi se istorija života na ovoj planeti prikazala slikovito u vidu npr jednog čoveka, od stopala pa do kolena bi bili mikroorganizmi..
od kolena pa do recimo butina, dinosaurusi..
a ljudska vrsta može da se predstavi tek vrhom nokta. Dakle samo par milimetara, koji mogu da se skinu turpijom fine granulacije (da parafraziram Bila Brajsona)

E sad, to što je tebi 500 godina mnogo..neke ljude, koji razmišljaju DALJE - je ništa.
Avanture i eksperimenti su ništa.
Idi bre..ljudi su kolko juče otkrili struju..još uvek protiv kiše koristimo kišobran..brak postoji relativno kratko..od 1800 i neke su počeli da se kupaju i koriste sapun..
kolko juče je bila tzv industrijska revolucija gde su izmišljeni (između ostalog) i konac, otkriveni načini efikasne obrade pamuka, lana, svile, vune..

šta hoću da kažem: ljudska vrsta još uvek veoma luta i biće ko zna koliko novih svedskih poredaka

tvoje je da čekaš, ili da se pobuniš

moraš da razumeš da je ljudska vrsta vrlo mlada, kao oblik života, na zemlji.
u istoriji planete bilo je mnogo drugih vrsta koje su izumrle.
kada bi se istorija života na ovoj planeti prikazala slikovito u vidu npr jednog čoveka, od stopala pa do kolena bi bili mikroorganizmi..
od kolena pa do recimo butina, dinosaurusi..
a ljudska vrsta može da se predstavi tek vrhom nokta. Dakle samo par milimetara, koji mogu da se skinu turpijom fine granulacije (da parafraziram Bila Brajsona)

E sad, to što je tebi 500 godina mnogo..neke ljude, koji razmišljaju DALJE - je ništa.
Avanture i eksperimenti su ništa.
Idi bre..ljudi su kolko juče otkrili struju..još uvek protiv kiše koristimo kišobran..brak postoji relativno kratko..od 1800 i neke su počeli da se kupaju i koriste sapun..
kolko juče je bila tzv industrijska revolucija gde su izmišljeni (između ostalog) i konac, otkriveni načini efikasne obrade pamuka, lana, svile, vune..

šta hoću da kažem: ljudska vrsta još uvek veoma luta i biće ko zna koliko novih svedskih poredaka

tvoje je da čekaš, ili da se pobuniš

Научно техничка достигнућа немају везе са психологијом човека која је иста од постанка врсте до данас.
Реалност је да неки људи врше злоупотребу психологије како би манипулацијом дошли до циља наметања себе као господара света.
Колико ће та манипулација бити плодна понајвише зависи од предмета манипулације а то су људи.
Време не постоји људи су га измислили.
Научници се још споре о настанку људске врсте на Земљи да ли је настала еволуцијом или креацијом, тако да не можемо донети квалитетан суд без сазнања о постанку људске врсте.

ZADRZACU SE NA POLITICKOM STAVU OKO KOGA SAM OVDE IMAO PUNO POLEMIKE - O POSTOJANJU PLANA O ,,VELIKOM BLISKOM ISTOKU ,, - UZALUD SAM CITIRAO IZVORE AUTORA I MENTORA TOGA PLANA NA TEMAMA TUNIS , EGIPAT , SIRIJA , LIBIJA , IZRAEL , JEMEN .. SUTRA ARABIJA , TURSKA , MALE NAFTONOSNE DRZAVICE OKO MOREUZA ...

Tu je pogodio ....

Научно техничка достигнућа немају везе са психологијом човека која је иста од постанка врсте до данас.
Ovo verujem da je neki nesporazum, tj nesrećno izabrana terminologija. Sigurno ne mislite da je psiha čoveka od pre recimo 10.000 godina i danas ista?

Време не постоји људи су га измислили.
A ovo je u maniru onoga "ako drvo padne u šumi i nema ko da ga čuje da li je ono zaista napravilo neki zvuk".

Научници се још споре о настанку људске врсте на Земљи да ли је настала еволуцијом или креацијом, тако да не можемо донети квалитетан суд без сазнања о постанку људске врсте.
Malo je nepotpuno ovo, ne spore se naučnici međusobno između evolucije i kreacije, već se spore naučnici sa jedne i religiozni aktivisti sa druge strane.

Да јер је то, као, разлог зашто хоће да нас ''штите'' .

Jasno .

Nedavno sam ovde postavio dopis koji je NASA poslala svojim radnicima u kom ih upozorava da u bliskoj buducnosti budu oprezni i da brinu o svojoj porodici - zbog opasnosti od vanzemaljaca .. Takodje sam postavio i upozorenje koje je gradjanima amerike uputilo Ministarstvo zdravlja kako da prezive invaziju zombije - makar prvih nekoliko dana - dok drzava ne reaguje ...

Da tu pomenem i kometu koju je jedan ruski naucnik ,, otkrio ,, prosle godine i histeriju da se iza nje kriju ogromni svemirski brodovi ( tipa onih iz ,,Dana nezavisnosti ,, ) - taj ruski astrofizicar se morao javno oglasati da bi malo smirio paniku ...

Samo tri primera plasenja ljudi ...

Cetvrti i najopasniji - koga implicitno pominje ovaj Prnjavorcanin - je vec otisao ad akta u strucnim ruskim medijima ( i na strucnim internet forumima ) jer su svi zainteresovani vec upoznati o cemu se radi ... Ovde ga necu ni pominjati - jer bi me ,, globalshabani ,, napali kao da sam ga ja smislio ... a i ne trosi mi se vreme na polemike sa neznalicama ...

Poslednja izmena:
Боро, биће то јаааако тешко.
Мислим да ће Руси опет морати да бију битку за човечанство.
Само овог пута, ако су паметни, мораће да их сравне са земљом.

Mislim da tu gresis
mislim da oni svi duvaju u istu tikvu...vidis da su rusi priznali libijske pobunjenike....uveli sankcije iranu
cela ta sarada sa putinom,koji lovi tigrove i slicno je samo show....oni su svi u talu...ukljucujuci i kinu

Back