Шта је ''нови светски поредак'' и како мислећи човек да му се не противи?

Nemam pojma zašto je nužno "novi svetski poredak" vezati za: a) amerikance, b) vanzemaljce, c) antisrpsku zaveru.

S tim da imam više teorijskog razumevanja za prve dve stavke, nego treću; s naglaskom na: teorijsko,

Svetski poredak je takav kakav jeste, i mi smo mu deo, jer ga, makar i nesvesno, podupiremo; i najmanje ćemo doprineti rasvetljavanju i globalnom prosvetljenju insistiranjem na nepravdi koja se nas lično tiče.

Ovaj bi narod stvarno trebao naučit razmišljat van okvira taraba svojih đedova. Jer,đed je možda bio u pravu za svoje doba, i svoje careve; ali vremena se menjaju; i niko se više ne sme klet u zarđale mačeve u isto vreme dok menja statuse na fejsu; verujući da je u pitanju benigna stvar; i, stoga, nebitna za temu.

Ovce, i vi blejite u istom stadu.

"Misleći čovek" stvarno nema argumenata da mu se protivi; mada nas je izuzetno malo mislećih, ili ljudi. I čak i kad se protivimo, ni na šta ne utičemo, Jer je ne-mislećih više.

Šta ako pojedinci ne prihvataju Novi svetski poredak?
Pa, oni će se morati složiti ili će morati da trpe. Pojedinci mogu da govore šta hoće, na to niko ne obraća pažnju jer će lako biti izolovani, a njihova mišljenja prikazana kao ekstremna, zaostala i neodgovarajuća vremenu u kojem žive.

To je vec zazivilo

Nemam pojma zašto je nužno "novi svetski poredak" vezati za: a) amerikance, b) vanzemaljce, c) antisrpsku zaveru.

S tim da imam više teorijskog razumevanja za prve dve stavke, nego treću; s naglaskom na: teorijsko,

Svetski poredak je takav kakav jeste, i mi smo mu deo, jer ga, makar i nesvesno, podupiremo; i najmanje ćemo doprineti rasvetljavanju i globalnom prosvetljenju insistiranjem na nepravdi koja se nas lično tiče.

Ovaj bi narod stvarno trebao naučit razmišljat van okvira taraba svojih đedova. Jer,đed je možda bio u pravu za svoje doba, i svoje careve; ali vremena se menjaju; i niko se više ne sme klet u zarđale mačeve u isto vreme dok menja statuse na fejsu; verujući da je u pitanju benigna stvar; i, stoga, nebitna za temu.

"Misleći čovek" stvarno nema argumenata da mu se protivi; mada nas je izuzetno malo mislećih, ili ljudi. I čak i kad se protivimo, ni na šta ne utičemo, Jer je ne-mislećih više.

Bravo.:worth:

Амеро-Србин прича познате ствари.
Време његовог доласка у САД :1963 !Онда су могли само брозовци да фурну легално.
Сад долази да нас просветли.
Идеје НСП је Орвел написао 1946 год.

Значи ти НСП видиш као једну потпуно позитивну ствар?

нсп треба спречити свим расположивим средствима
само неинформисани малоумни и злонамерни могу бити поборници нсп. неинформисани ће завршити у логорима и део њих ће као "нужно зло" преживети због неопходности разноликости генетског материјала да би се смањиле генетске деформације оних који су себи дали за право да покоре милијарде а чији је генетски материјал веома ограничен и већ веома дегенерисан услед бракова између рођака, малоумни ће бити без милости истребљени од стране вођа нсп, а злонамерни ће завршити као дворске луде или у аренама са зверима на радост нових цезара.
у сваком случају - бити противник нсп значи бити на правој страни, позитивац

Poslednja izmena:
нсп треба спречити свим расположивим средствима
само неинформисани малоумни и злонамерни могу бити поборници нсп. неинформисани ће завршити у логорима и део њих ће као "нужно зло" преживети због неопходности разноликости генетског материјала да би се смањиле генетске деформације оних који су себи дали за право да покоре милијарде а чији је генетски материјал веома ограничен и већ веома дегенерисан услед бракова између рођака, малоумни ће бити без милости истребљени од стране вођа нсп, а злонамерни ће завршити као дворске луде или у аренама са зверима на радост нових цезара.
у сваком случају - бити противник нсп значи бити на правој страни, позитивац

NSPje nemoguce spreciti....Uveliko se priprema za nas...

Што је људима немогуће Богу јесте могуће.
"Копља" многих светских освајача су се ломила на Русији и Србији.
Срби треба да се врате Православљу и онда нам нико ништа неће моћи.

Poslednja izmena:
Што је људима немогуће Богу јесте могуће.
"Копља" многих светских освајача су се ломила на Русији и Србији.
Срби треба да се врате православљу и онда нам нико ништа неће моћи.

Daj sta pricas...Ko da se vrati pravoslavlju..Mi u Srbiji bili smo najjveci zagovornici komunizma, Ruskog boljsevizma(Goli otok) i sad ta njihova deca ce da see vrate pravoslavlju..Cisto mastanje...

Daj sta pricas...Ko da se vrati pravoslavlju..Mi u Srbiji bili smo najjveci zagovornici komunizma, Ruskog boljsevizma(Goli otok) i sad ta njihova deca ce da see vrate pravoslavlju..Cisto mastanje...

Ти који бејаху заговорници комунизма(комунисти) и који су српски православни народ и свештенство прогањали, убијали не беху православци сигурно и на њих нисам ни мислио(атеисти). Мада и они ако то желе могу постати православци. Нису атеисти одбачени од Бога својим неверовањем него су они сами одбацили Бога. Када год пожеле могу приступити православљу у то сам сигуран.

Велика већина српског народа одлажаше у Цркву док им то нису забранили атеисти. На њих мишљах.

Poslednja izmena:
Браво! :)

И комунизам је је служио тој сврси. А како је доказано да је неодржив, јасно је да ни тај нови светски поредак неће бити одржив.

значи биће чупаво - стаљин/лењин/тито - само сада отворени из америке а не као фол кумровец и остало

:hahaha:
ovo bi samo dokona budala sa mnoooooooogo slobodnog vremena čitala

спољну политику САД-а не осмишљавају пролазни ликови Клинтон, Буш или Обама већ управо људи који су цео живот у тој администрацији попут саветника, заменика, чланова одбора и сл.

кад они имају нешто да кажу у сваком случају треба то пажљиво слушати свиђало се то нама или не

Ne Sofija...Nego ce lokalne lidere ala Milosevic, Sadam da puste da prave lokalne klanice.NSPima dosta pristalica i kod nas koji su u strankama, demokratske orjetacije....
:lol:

С написаним нисам сагласна, али то није тема, већ нсп.

Елем, ти сматраш да је сасвим ок ово што је чикица напричао у тексту, типа, нема пијаће воде- одузећемо је Русима и Канађанима ? Како ћете то учинити? Ако не буду дали мирним путем, онда ратом!

Да закључим, сматраш да се у циљу остваривања НСП-а може користити рат и убијање, а тамо неки други лидери не смеју да се служе ратом?

Кога то ''вас'' ?

Мислиш добићете улогу капоа у том НСП-у ?

Ok Sofija...Plan jedne svetske vlade..Bice sproveden....Vodice se sitni ratovi sa manjim zemljama. Za krupne zverke su oruzija za kotrolu uma narocito HAARP ako znas sta je to....Postujem te kao bivsu SPS ali vase vreme je proslo veruj mi...

Русија и Канада нису мање замље, али ако не буду дале воду биће нападнуте.
Дакле, неће се водити ратови само са мањим земљама.
Такође, зашто уопште водити ратове ако је тај НСП тако сјајан и прихватљив? Очито није свима.
Ако није свима, онда се ради о натурању поретка.
Ако неко натура поредак онда је јасно да се у истом неће сви добро осећати.
Где је ту право на слободу и слободан избор?

Знаш ли ти шта ће се десити ако Русија буде нападнута?
Имаш ли свест да се може десити да пола планете буде збрисано? Јеси ли чуо за термин ''омницид'' ?

Није лепо ни културно етикетирати.
Знаш ли да је то била метода прво инквиитора (није довољно побожна, она је вештица, бацимо је на ломачу= није за нсп и не сматра да је Милошевић ''касапин'', она је спс-овка), а онда и фашиста ?
Не наводи ми мисли на сличне закључке!

Ниси ми одговорио на питање, шта мислиш , да ли ћеш ти лично имати улогу капоа у нсп-у?

Poslednja izmena:
Da odgovovorim...Sofiji.....Ne poznajes spoljnu politiku pa zato tako pricas.Kanada je obicna Americka kolonija danas.Tamo je stacionarana i FEMA tajna vojsa USA(googlaj termin) uRusiju je 'ubaceno mnogo ljudi novog svetskog poretka u vlast da ce se desiti kao za vreme Gorbacova...Rasturili su SSSR i Varsavski pakt bez ispaljenog metka.Dzaba sanjas velike ratove.Odgvor za kapoa.-DA

Ово је вероватно пресудило Шта је ''нови светски поредак'' и како мислећи човек да му се не противи? .

Из тога се да закључити да се треба противити НСП-у свим сретствима и да су још увек итекако рањиви.
Боје се да се народ не пробуди. :lol:

Nece niko nikog ubijati....Stanovnistvo ce biti podeljeno -na':BELE' KOJI CE VLADATI I KOJI SHVATAJU NUZNOS PORETKA.., 'SIVE KJI CE RADIDITI, STO U LOGORIMA STO U DUZNICKOM ROPSTVU, I 'CRNE' ONE KOJI CE BITI LIKVIDIRANI NA POCETKU PROCESA, DA NE 'SMETAJU'...O ovome imas brojne studije, napisane i koji nisu tajna....

Poslednja izmena:
Nece niko nikog ubijati....Stanovnistvo ce biti podeljeno -na':BELE' KOJI CE VLADATI I KOJI SHVATAJU NUZNOS PORETKA.., 'SIVE KJI CE RADIDITI, STO U LOGORIMA STO U DUZNICKOM ROPSTVU, I 'CRNE' ONE KOJI CE BITI LIKVIDIRANI NA POCETKU PROCESA, DA NE 'SMETAJU'...O ovome imas brojne studije, napisane i koji nisu tajna....

Ово болдовано не разумем. Личи ми на контрадикцију.

И молим те дај неки линк такве студије да погледам. По могућности на српском.

Back