Šta je najbitnije za uspešan brak ili vezu?

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislim da je to dobra komunikacija, spremnost za kompromis i odlican sex :per:
Naravno ovo je hipoteticki, jer nisam dosad jel te, imao zelje za dugotrajniom vezom.... :))

Seks (jaka erotska energija koja neiscrpno inspirise), odanost i sigurnost (u smislu posvecenosti, poverenja, slobode otvaranja, bez straha od kompromitovanja i iskoriscavanja).

Ja bih rekao prijateljski odnos izmedju dvoje ljudi, sto naravno ne znaci da treba veza biti platonska, naprotiv.
Dvoje ljudi mogu da se "vole", osecaju zaljubljenost, imaju divlji seks, ali koliko god da je to dobro, ako ne gledaju jedno drugo kao prijatelja, od toga nema nista.

Pod prijateljem mislim da neko ti bude emotivna podrska, psihicka, da te razume kada nesto neces, da ne moras toj osobi da se pravdas, da mozes da budes potpuno svoj i prirodan sa tom osobom kao sto bi bio sa nekim prijateljem.
Danas je tesko naci prijatelja, tako da cim nema razumevanja, tolerancije, postovanja, prihvatanja, nema ni veze.

Ja bih rekao prijateljski odnos izmedju dvoje ljudi, sto naravno ne znaci da treba veza biti platonska, naprotiv.
Dvoje ljudi mogu da se "vole", osecaju zaljubljenost, imaju divlji seks, ali koliko god da je to dobro, ako ne gledaju jedno drugo kao prijatelja, od toga nema nista.

Pod prijateljem mislim da neko ti bude emotivna podrska, psihicka, da te razume kada nesto neces, da ne moras toj osobi da se pravdas, da mozes da budes potpuno svoj i prirodan sa tom osobom kao sto bi bio sa nekim prijateljem.
Danas je tesko naci prijatelja, tako da cim nema razumevanja, tolerancije, postovanja, prihvatanja, nema ni veze.

I da ne moram da se druzim sa njenim drugaricama.

takav odnos obicno predje u ljubljenje 3x u obraz za novu godinu

pa kaze se "dobar q mir u kuci"

Kakav nonsens...:rotf:
Umesto poštapalica i umotvorina, vredi razmisliti malo ;)

- - - - - - - - - -

Slažem se, dodala bih -posvećenost, zajednički cilj.

...znati ko si i zanati
šta partner želi
svoje želje i podsvijesti
za sebe zadržati
i ako im ne dodje vrijeme
nije ni trebalo
uraditi sve što očekuješ
i čuvati se iskrenosti
iskrenost se poštuje
ali u 'vezi'
-bez veze je...
...ne živi se od izloga
nego svog frižidera
i svog podruma...
...biti spreman
da 'životni' saputnikveć sjutra
strancem te proglasi
...ako se ikako može
okovati i srce i razum
jer ,-samo je to Razumno...
...vučji zakoni
odavno su na snazi...

pa da privlace jedno drugo i hoceeseks oboje, da ima nije tesko da provode vreme zajedno, postovanje, tolerancija, prijateljstvo, poverenje, i mislim da je krajnje bitno da su ljudi sustinski slicni, da dele interesovanja i stavove o zivotu, jer na duge staze do je ono sto moze da ih odrzi ili rasturi. i ako cete da se vencate, da zivite zajedno pre nego sto se to dogodi. ili bar putujete, da vidite koliko mozete da se podnesete :lol:

Back