C
chika_doktor
Gost
jok ti si...fuj su fujova
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da...lolla:Ne moze se definisati.... moze se samo namirisati, liznuti i osetiti... i prepustiti se istoj...
gossca:Nije to moj ukus, to su pesme koje svi znaju... ;-) moj ukus je na prvom mestu Ekv... a i mi ne mozemo imati isti ukus, godine cine svoje... ciko...
Gošćica, primer ekstremnomentalne kazuistike! Šuma svetskosti! Kad bi nekom srećom Sigmund bio živ, ili makar Džonsonova, da vidi ovaploćenje svojih najsmelijih nadanja! Niko ne doživi trijumf sopstvenog dela. Tragični bilans emancipovane civilizacije. Teško menigossca:Ko razume, tesko njemu...
Warden_Assasin:Ljubav...je kada dve osobe mogu da se isprde jedno pred drugim, a da ih nije sramota...
Kada ih nije blam da kenjaju jedno pred drugim(bukvalno)...
QUOTE]
:shock:
-HUGH HEFNER::shock:
kojote:Gošćica, primer ekstremnomentalne kazuistike! Šuma svetskosti! Kad bi nekom srećom Sigmund bio živ, ili makar Džonsonova, da vidi ovaploćenje svojih najsmelijih nadanja! Niko ne doživi trijumf sopstvenog dela. Tragični bilans emancipovane civilizacije. Teško meni
Ovo je ljubav :-D :-D :-Dkojote:Gošćica, primer ekstremnomentalne kazuistike! Šuma svetskosti! Kad bi nekom srećom Sigmund bio živ, ili makar Džonsonova, da vidi ovaploćenje svojih najsmelijih nadanja! Niko ne doživi trijumf sopstvenog dela. Tragični bilans emancipovane civilizacije. Teško meni
Corto Malteze:Ljubav je stanje jake emotivne naklonosti prema nekome ili nečemu.