L
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da li je to ona gostcha koje nije bilo bas dugo??? ej, a ja se zabrinula sta se desava... samo uzivajte u ljubavi. prava stvar.GOSTCHA:Sunrise,ja je cuvam...
U vezi sam vise od godinu dana i osecaj mi je jaci nego u pocetku...Svakog ga dana volim sve vise,jos uvek imam ''leptire u stomaku''kad god me pogleda...A kad sam odvojena od njega,nedostaje mi uzasno..
Kao sto vidis,nemora da znaci,da se sve postepeno hladi nakon mesec,dva..
Ljubav treba gajiti kao cvece u basti
taja:to je kada si non/stop sa nekim i ako nije tu
)))))))))))))))))))))))))Incognito:Ljubav - to su dve ovce koje pasu na istoj livadi :wink:
sunrise:[
a ovo drugo nisi shvatila ... posle god dana ok... ali nemoj da mi kazes da ce posle i tri god da bude isti feeling... to je ne moguce...ja sam rekla da vreme cini svoje kod nekog to proradi ranije kod nekog kasnije... ti si slucaj kod kog ce da se menja malko kasnije....ajde uzivaj sad... :wink: e da, nemoj samo da mi kazes kad se udas da ce isto da ti rade leptiri u stomaku kad ti muzic dodje sa posla a ti mu ono kao postavljas rucak i rade ti leptiri u stomaku....hihihi... ma da...lhahaha
Eh da, upravo tako... Shvatih i ja to nedavno...savannah:gori je strah od same patnje, nego sama patnja...
uf.Gazdarica:Eh da, upravo tako... Shvatih i ja to nedavno...savannah:gori je strah od same patnje, nego sama patnja...
Gazdarica:Ma jok... Nema patnje, vec samo pregrst lijepih emocija, koje sam osjetila nakon sto sam se oslobodila straha od patnje i otvorila srce...
A, ako kasnije i dodje do patnje, pa i to ce proci...
Gazdarica:Treba samo primiriti sujetu,quote]
e to mi najteze pada
sve ja pokusavam...
ali osecam da sam u puno stvari jos uvek previse nestrpljiva...ne upsevam uvek tek da pustim...
Gazdarica:To i jeste definitivno najtezi dio...
Jedinstvenog recepta nema, ali treba pokusavati...
Zivot je isuvise kratak da bismo se opterecivali patnjom zbog nekih ljudi, koji vise nisu kraj nas...