adda
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Simpa mala:Znas kako sa neke strane si u pravu,ali ja se druzim sa nekima sa spiska i mogu ti reci da su fini momci,jedan od njih mi je kao brat (moj cale i njegov cale su prijatelji od malena).U pravu si kad kazes da ima mnogo sponzorusa i da devojke ne cene unutrasnju lepotu nego pare i da li je neki lik u gradu.Iskreno meni je mnogo krivo sto sa svojih 16 godina znam mnoge likove koje cure u mojim godinama ne znaju.nemojte ovo pogresno da protumacite.Zivimo u takvom svetu....
Imam samo nekoliko pitanja za tebe:
Nije mi jasno sta ima toliko zanimljivo u tome sto jure i bukvalno svakodnevno menjaju devojcice od 16 17 leta i sta ima toliko zanimljivo u tome sto trose mnogo veliku kintu koju vecina njih nije sama zaradila? Koji je provod kad izadjes u foru ili studio ili slicna mesta ja ne znam, meni su toliko ta mesta smorna i gadna da je to strasno... sta ti imas od toga sto znas te likove... eto njih nabrojano 15 20 pa neka bude i 5 puta vise i to je to sa tim tzv. frajerima i mafijasima, sta ce ostale devojke, eeeee zadovoljne su kad im neki tip plati pice i provoza ih svojim (tatinim) besnim kolima... zalosno na sta se danasnje devojcice pale...Ne razumem...