Šta je lepo u Nišu

Simpa mala:
Znas kako sa neke strane si u pravu,ali ja se druzim sa nekima sa spiska i mogu ti reci da su fini momci,jedan od njih mi je kao brat (moj cale i njegov cale su prijatelji od malena).U pravu si kad kazes da ima mnogo sponzorusa i da devojke ne cene unutrasnju lepotu nego pare i da li je neki lik u gradu.Iskreno meni je mnogo krivo sto sa svojih 16 godina znam mnoge likove koje cure u mojim godinama ne znaju.nemojte ovo pogresno da protumacite.Zivimo u takvom svetu....

Imam samo nekoliko pitanja za tebe:
Nije mi jasno sta ima toliko zanimljivo u tome sto jure i bukvalno svakodnevno menjaju devojcice od 16 17 leta i sta ima toliko zanimljivo u tome sto trose mnogo veliku kintu koju vecina njih nije sama zaradila? Koji je provod kad izadjes u foru ili studio ili slicna mesta ja ne znam, meni su toliko ta mesta smorna i gadna da je to strasno... sta ti imas od toga sto znas te likove... eto njih nabrojano 15 20 pa neka bude i 5 puta vise i to je to sa tim tzv. frajerima i mafijasima, sta ce ostale devojke, eeeee zadovoljne su kad im neki tip plati pice i provoza ih svojim (tatinim) besnim kolima... zalosno na sta se danasnje devojcice pale...Ne razumem...

adda:
Imam samo nekoliko pitanja za tebe:
Nije mi jasno sta ima toliko zanimljivo u tome sto jure i bukvalno svakodnevno menjaju devojcice od 16 17 leta i sta ima toliko zanimljivo u tome sto trose mnogo veliku kintu koju vecina njih nije sama zaradila? Koji je provod kad izadjes u foru ili studio ili slicna mesta ja ne znam, meni su toliko ta mesta smorna i gadna da je to strasno... sta ti imas od toga sto znas te likove... eto njih nabrojano 15 20 pa neka bude i 5 puta vise i to je to sa tim tzv. frajerima i mafijasima, sta ce ostale devojke, eeeee zadovoljne su kad im neki tip plati pice i provoza ih svojim (tatinim) besnim kolima... zalosno na sta se danasnje devojcice pale...Ne razumem...

Ja se ne lozim na njih...To gde cu ja da izlazim to je moj problem,svako ima svoj ukus i bira gde ce da izlazi.A u pravu si kad kazes da se cure pale na takve likove,ja nisam jedna od njih.Znam ih od kad sam se rodila i prosto mi se gade!!!Znam mnoge cure koje ce zbog par **** i prevoza do kuce svasta da urade.Normalnih ima tako malo....

Divnih li znamenitosti grada Niša, kakvi su to frajeri, ''i mi konje za trku imamo''... Krasnih li momaka, idoli, uzori, ponos, nada i optimizam države! Trebalo bi ih staviti pod zaštitu UNESKO -a, ipak su to retke lepote i dragocenosti...
O, BOLESNA, hvala ti što me prosvetli!
Bila sam slepa, pokušavam da otvorim oči i vidim i razumem ŠTA JE TO LEPO U NIŠU, i zato pozivam sve koji me razumeju da se svi zajedno, svakog dana, molimo Bogu za dugovečan sjaj bajnih dvadeset zvezdica našeg velelepnog grada... Neka im da zdravlje, sreću, a najviše para, skupih automobila i dobrog provoda! A mene... mene neka Svevišnji samo od njih sakloni... i od ovakvih koji im se dive...
Raznih bolesti ima u Srbiji, zemlji pogodnoj za razmnožavanje svakojakih klica i bakterija... Čak se desi da neki - paradoxalno - obole u organ koji nemaju...
Dragi forumaši, moji istomišljenici,
Ukoliko me nema više od dva dana ovde, znajte da sam završila u bolnici od prevelike mučnine i povraćanja...

Simpa mala:
Ja se ne lozim na njih...To gde cu ja da izlazim to je moj problem,svako ima svoj ukus i bira gde ce da izlazi.A u pravu si kad kazes da se cure pale na takve likove,ja nisam jedna od njih.Znam ih od kad sam se rodila i prosto mi se gade!!!Znam mnoge cure koje ce zbog par **** i prevoza do kuce svasta da urade.Normalnih ima tako malo....

E pa drago mi je zbog toga, hvala Bogu kad ima jos normalnih devojaka, mada znam ih samo nekoliko licno, ali valjda cu da upoznam jos neku! Inace slobodno izlazi gde god hoces, ja i da hocu ne mogu da te promenim. Jeste, ti si u pravu kad kazes svako bira gde ce da izlazi, ali danas je problem sto vecina mladih ljudi ide gde ide vecina!!! A to je po meni malo uvrnuto ponasanje! Ja idem samo gde mi se svidja, pa makar i sam izaso i otiso na zurku! Ja ne izlazim da budem vidjen i da potrosim brdo para, vez izlazim da bih se ekstra dobro proveo i djuskao sa dragom mi osobom celu noc na nekoj dobroj zurci.

Sokolica_M:
Neka im da zdravlje, sreću, a najviše para, skupih automobila i dobrog provoda! A mene... mene neka Svevišnji samo od njih sakloni... i od ovakvih koji im se dive...
Dragi forumaši, moji istomišljenici,
Ukoliko me nema više od dva dana ovde, znajte da sam završila u bolnici od prevelike mučnine i povraćanja...

Svaka cast za ovo!!!! Zanci rekla si pravu pravcatu istinu! :D :D :D

Ja bih samo želeo da suprotstavim dva iskaza koja si postovala ovde:

Simpa mala:
... ali ja se druzim sa nekima sa spiska i mogu ti reci da su fini momci,jedan od njih mi je kao brat (moj cale i njegov cale su prijatelji od malena).
Simpa mala:
Znam ih od kad sam se rodila i prosto mi se gade!!!
Misli o tome simpatična mala... mislim, jel ćemo da se lažemo ili ne? :roll: :)

Simpa mala:
Svidja mi se ovaj spisak,ali mislim da si izostavila neke momke...
u svakom slucaju sve je ok!!!

A ova kontradiktornost?

Simpa mala:

Sta reci... :(

joj
ja sam stvarno mislila da je spisak sarkazam jer glasi "mi smo vas prozvale"
poznajem ih vecinu, istina, ima medju njima dobrih momaka, ali...not my style
osecam da devojcica ide u sremac, ne zato sto imam nesto protiv te gimnazije (ali ipak grobarska zakon:)) vec jer mi taj stav lici na stav jedne moje mladje drug.iz sremca koju, istina, volim, ali se uvek muva tu s nekim likovima sa kojima ne treba...jbt, devedeseto. au.

ah da, tema
nisam odavde, ali zivim ovde vec....5 i po god. i...
volim stadion u cairu,
volim nishville,
volim nisomniu,
volim da trcim na keju,
lepo je sedeti na splavu popodne kada pada kisa,
a kada je sunce sesti posle faxa pored nisave (takva kakva je) i zapaliti cigaretu i jesti fornetti
lepo je ziveti gde ja zivim i cuti voz kako prolazi
lepo je videti toliko lepih devojaka
lepo je otici do chan-doo-a i dati bogatstvo na DC kacket
lepo je videti ljude koji setaju pse po cairu u pola noci
lepo je otici na klizaliste
lep je novi spomenik kod Art-a
nove klupice u obrenovicevoj
miris lipe u ulici kod supa
lep je kafic-galerija Nebo.........

...al' sto me nerviraju oni "budite humani" cudo jedno

Preživeh onaj spisak... :)
Lepo je sve kad je čovek zadovoljan sobom... tad može da bude bilo gde... Meni je Niš samo u određenim periodima lep...
Ali ipak, bilo da sam srećna ili tužna, uvek mi nešto probudi posebne emocije... Čair... u bilo koje doba dana... naročito kad je pun dece...

mala_nish:
ah da, tema
nisam odavde, ali zivim ovde vec....5 i po god. i...
volim stadion u cairu,
volim nishville,
volim nisomniu,
volim da trcim na keju,
lepo je sedeti na splavu popodne kada pada kisa,
a kada je sunce sesti posle faxa pored nisave (takva kakva je) i zapaliti cigaretu i jesti fornetti
lepo je ziveti gde ja zivim i cuti voz kako prolazi
lepo je videti toliko lepih devojaka
lepo je otici do chan-doo-a i dati bogatstvo na DC kacket
lepo je videti ljude koji setaju pse po cairu u pola noci
lepo je otici na klizaliste
lep je novi spomenik kod Art-a
nove klupice u obrenovicevoj
miris lipe u ulici kod supa
lep je kafic-galerija Nebo.........

...al' sto me nerviraju oni "budite humani" cudo jedno

Srpkinjo..... Nishlijko... :*

Back