The Edge
Primećen član
- Poruka
- 621
Dosta kuknjave, dragi Nišlije&Nišlijke!
'Ajde da pričamo šta ima lepo ovde!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa neće valjda Kralj Ujedinitelj da jaše neku kobilu! :shock:dollores:Hm..Da zaboravila sam "Konja",cak su i ovom drugom napravili "ono" i to u prirodnoj velicini...Svaka cast za Originalnost!!! :wink: :wink: :wink:
The Edge:Pa neće valjda Kralj Ujedinitelj da jaše neku kobilu! :shock:dollores:Hm..Da zaboravila sam "Konja",cak su i ovom drugom napravili "ono" i to u prirodnoj velicini...Svaka cast za Originalnost!!! :wink: :wink: :wink:
(a pobunile bi se i feministkinje - zašto uvek ženska strana mora da bude jahana?) 8)
Dollores, draga moja sugrađanko, a što sebi dade toliko bola u Nick-u? :? (Nije valjda što živiš ovde? :wink: )
Ja sam veliki ljubitelj Westerna (mada mi se više sviđaju Špageti verzije of Fu*ked Wild Westa), pa medollores:Inspiracija je Clamity Janne i sve sto ide uz to ,cak i okruzenje ide u prilog ...Fu*king Divllji Zapad!!! :wink:..Rupa u pravom smislu reci....
Sepra ,(doduse malo veca od one u Majdampeku)jos samo fali poklopac pa da nas ispuckaju kao kokice,jedina svetla tacka sto cemo kad tad biti pojedeni ili cemo izgoreti od prejake vatre........Pa zar ne vidis da se i simbol grada KU*ČI..... Eto to je to ovde... ISKRENO...[/color]
The Edge:Ja sam veliki ljubitelj Westerna (mada mi se više sviđaju Špageti verzije of Fu*ked Wild Westa), pa medollores:Inspiracija je Clamity Janne i sve sto ide uz to ,cak i okruzenje ide u prilog ...Fu*king Divllji Zapad!!! :wink:..Rupa u pravom smislu reci....
Sepra ,(doduse malo veca od one u Majdampeku)jos samo fali poklopac pa da nas ispuckaju kao kokice,jedina svetla tacka sto cemo kad tad biti pojedeni ili cemo izgoreti od prejake vatre........Pa zar ne vidis da se i simbol grada KU*ČI..... Eto to je to ovde... ISKRENO...[/color]
čudi što si potegla baš Kalamiti Džejn personu...
Ne samo što je rintala muške poslove i bila ružnija od većine njih, još je bila neizlečivi alkos i patološki lažov...
Kakve ti veze imaš s takvom? (deluješ mi kao neko ko je svestan svojih kvaliteta)
Da je Niš rupa u koju mnogi trpaju svoj fekalni otpad, odavno je poznata stvar, ali... Kad Nišlijama prekipi, zna se...!
(posle čak i premijer postane jedan od naših... naravno, ne baš od onih najboljih, ali takva je politika)
:shock: kako to mislis za dzabe ako je hitno???dollores:...bilo koji taxista ako ti je hitno ,vozicete za dzabe (normalno od tebe zavisi da li ces to zloupotrebiti)
[/i][/b]
:shock: Izvinjavam se,tek sam sada primeto vasu poruku,koja je lepotama uvredliva a to bas zato sto spomen nije (lepote) Mose Pijade.The Edge:Sviđa li se nekom novi spomenik na Trgu Kralja Aleksandra?
Onaj stari bio je svetska klasa, ali ni ovaj novi nije loš... bar se nekuda krenulo...
Posle spomenika Vazduhoplovcima, još jedno potsećanje da je ovaj grad uvek
bio nešto...
a biće i dalje, ako se zarad praznog kosmopolitizma ne odreknemo od njega...
(Bratac Pjer, nema te na mojoj temi... sad ne znam šta ću sa onim hakerom u praznom stanu!)
Ima lepih žena!The Edge:Dosta kuknjave, dragi Nišlije&Nišlijke!
Provincijski mentalitet, šta se može... ima toga svuda u svetu, nismo nešto posebno.bljux:verujem a je nish lep ali mi nije jasni otkud toliki gnev...
На једној од клупа, неких педесетак метара даље, безбрижно су седле две жене, пушећи и ћаскајући. Потписник ових редова је пре само неколико дана затекао на делу, у исто време (7.30 ујутру), управо те две жене како испред самог улаза у зграду Универзитета чупају кадифице и односе их. Када их је, иритиран дрскошћу, да усред дана, наочиглед многобројних пролазника, без устручавања ваде тек засађено цвеће, укорио због тога што раде, једна од њих спремно је одбрусила да јој је доста таквих локал-патриота који примећују ситне лопове, док оне крупне не региструју! Друга жена је ћутала. Тај исти тандем "оперисао је" и тога дана, 31. маја, на простору око зграде Универзитета и, после успешно обављеног "посла", сео на клупу као да се ништа није десило!