Šta je jače u ljubavi, fizička ili emotivna privlačnost?

Nisam sigurna da je to dobar naziv emotivna privlačnost. Privlači te nešto toj osobi a posle nastanu emocije.

Ne postoji ni nešto što se zove fizička privlačnost kod mene. Ako bi muškarca gledala kao lutku van konteksta našeg odnosa ne može mi biti privlačan zato što je lep.

Odnos je bitan
Koliko se kapiramo, da li se smejemo sličnim stvarima, da li imamo slične duhovne potrebe i poglede. Da li ume da bude dominantan u sexualnom odnosu onako kako mi prija, da li me gleda kako mi se dopada. Ostvarenje bliskosti je najvažnije. A u tome sve učestvuje. Emocije su posledica bliskosti. A kada se razradi sex onda te ne privlači više kako izgleda, to fizičko, nago te privlači vaš sex. A sex je odnos. Privlači te tj navučen si na to kako se osećaš dok si pored.

Šta je jače u ljubavi, fizička ili emotivna privlačnost?
do ljubavi dug je put
privlačnost je samo predvorje nekog odnosa ako se uopšte i razvije u nešto ozbiljnije
ali mislim da se fizička privlačnost javi uvek prva.
posle nje idu u nizu sve ostale
ili se jednostavno raziđu svaka na svoju stranu dok opet ne prođe neka fizička privlačnost za kojom ćemo uzdisati dok je ne upoznamo.

do ljubavi dug je put
privlačnost je samo predvorje nekog odnosa ako se uopšte i razvije u nešto ozbiljnije
ali mislim da se fizička privlačnost javi uvek prva.
posle nje idu u nizu sve ostale
ili se jednostavno raziđu svaka na svoju stranu dok opet ne prođe neka fizička privlačnost za kojom ćemo uzdisati dok je ne upoznamo.
prirodna stvar

nesto tj neko ti se dopadne ,svidi... prvo ide taj vizuelni deo svakako potom se tematika prosiruje jel...

Back