STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вјероватно су то за европски стил живота мучења,пошто је то у Европи саставни дио живота.
И за Кинезе би било мучење кад би им забранио чај и рижу.
И вама исто кад би вам се забранила кава и дуван.

U Islamu je zabranjeno sve sto je stetno znaci i duvan ako se ustanovi i da je kafa stetna i ona kad bi ti doktor sutra reko prestani piti ili za dva mjeseca umires sigurno bi presto a

A zasto ne jedes krmetinu

Обичај обрезивања и неједења крметине имали су још древни Египћани.
Сматрали су прасад за прљаве и погане животиње,с њима су хранили робове.
Овај обичај обрезивања и неједења крметине је Мојсије раширио по семитском свијету кад је изашао из Египта.
Уосталом,тамо се и школовао.

Talmud je knjiga zakona kojima se Jevreji rukovode da bi ziveli zdravo i opstali duze. Svinjetina se ne jede zato sto nije zdrava, ali ako nekom zavisi zivot od nje (nekako, bilo kako), onda normalno da moze da je jede. Bolje to nego da nam umre covek. Nama je svaki nas covek bitan...
U tome se razlikuju nase vere... Vi ginete za alaha, unistavate se, mucite se... a mi zivimo za Boga i uzivamo za njega....

Talmud je knjiga zakona kojima se Jevreji rukovode da bi ziveli zdravo i opstali duze. Svinjetina se ne jede zato sto nije zdrava, ali ako nekom zavisi zivot od nje (nekako, bilo kako), onda normalno da moze da je jede. Bolje to nego da nam umre covek. Nama je svaki nas covek bitan...
U tome se razlikuju nase vere... Vi ginete za alaha, unistavate se, mucite se... a mi zivimo za Boga i uzivamo za njega....

Opet ti mucite se ,pami ginemo za vjeru jer bez vjere si niko i nista,znaci ti nebi pogino za vjeru znaci ne vjerujes u to sto mislis da vjerujes ,to se kaze munafik jedno prica drugo radi,a koliko znam i za tebe je ALAH

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back