HappyFuneral
Domaćin
- Poruka
- 4.545
A zasto ne jedes krmetinu
Jevreji ne jedu svinjetinu zato sto je svinja prljava zivotinja koja jede svoja go*na....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вјероватно су то за европски стил живота мучења,пошто је то у Европи саставни дио живота.
И за Кинезе би било мучење кад би им забранио чај и рижу.
И вама исто кад би вам се забранила кава и дуван.
Jevreji ne jedu svinjetinu zato sto je svinja prljava zivotinja koja jede svoja go*na....
Glupost najveca
U Islamu je zabranjeno sve sto je stetno znaci i duvan ako se ustanovi i da je kafa stetna i ona kad bi ti doktor sutra reko prestani piti ili za dva mjeseca umires sigurno bi presto a
E pa vidis meni je sve ovo zabranio Kuran ,bi li ti prekrsio tu zabranu ako vjerujes u to ja nebi
И не треба ми.
Имам разум.
mens cini da nemas
Meni se cini da ti ga ti tali bali nemas,petnaest puta te covek zamoli da pises normalne postove i ti ignorises
Погрешно ти се чини.
Као и неке друге ствари.
Уосталом,није на теби да оцјењујеш.
a na tebi jest
A ko to ovde pise normalne postove matereti

Talmud je knjiga zakona kojima se Jevreji rukovode da bi ziveli zdravo i opstali duze. Svinjetina se ne jede zato sto nije zdrava, ali ako nekom zavisi zivot od nje (nekako, bilo kako), onda normalno da moze da je jede. Bolje to nego da nam umre covek. Nama je svaki nas covek bitan...
U tome se razlikuju nase vere... Vi ginete za alaha, unistavate se, mucite se... a mi zivimo za Boga i uzivamo za njega....