STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa oni su vec tu ili si ti slijep

Написао си да ниједна муслиманска земља није војно интервенисала у Европи.

Ја сам ти одговорио да је Турска,кад је имала моћ напала је Европу.

И сад би неке земље да су војно јаке покренулу свети рат,да могу.

То што неће не значи да не желе,него да нису у могућности.

Не спорим.
У Европи,а поготово на Балкану народ има свачијих гена.
Како Турских,тако Германских,Талијанских...

A ako tako gledamo, onda Bosanci imaju najmanje turske krvi, jer nisu oni primili Islam jer im se tada svideo (mozda jeste kasnije), nego da bi spasili du*eta. A kada su primili Islam, niko od Turaka nije imao razloga da bilo sta radi sa njima (uzima im mlade prvu bracnu noc na probu i sl.), pa ispade da su oni mozda najcistiji Sloveni na Balkanu...

A ako tako gledamo, onda Bosanci imaju najmanje turske krvi, jer nisu oni primili Islam jer im se tada svideo (mozda jeste kasnije), nego da bi spasili du*eta. A kada su primili Islam, niko od Turaka nije imao razloga da bilo sta radi sa njima (uzima im mlade prvu bracnu noc na probu i sl.), pa ispade da su oni mozda najcistiji Sloveni na Balkanu...

Normalno svak je od nekog primio religiju .Pa vidis turci su davno otisli a ipak muslimana sve vise

A pa dobro... Niko ne moze da ti zabrani da razmisljas tako, ali koliko si i sam pricao, to i nije neki zivot... Vise neko mucenje da bi posle smrti mogao lepo da zivis... To mu dodje da ko ima Islam bas nesto i nema zivot...

Normalno svak je od nekog primio religiju .Pa vidis turci su davno otisli a ipak muslimana sve vise

Времена се мјењају.И то је нормално.Долази до засићења,и људи траже нешто ново.

Што се мене тиче,нека свако буде шта хоће.
Само нека поштује и другачије ставове и мишљења.

Mozda nisi primetio... Ja sam Jevrej... ne jedem ni ja krmetinu.
Mozda ti mislis da zivis bolje od mene... Ok je... Sve to zavisi iz kog se ugla gleda, ali ja gledam na to kao mucenje i ja to ne bih podneo, zato ti ne mozes ni mene da optuzis da ja nemam zivot ako nisam pripadnik Islama, kao sto si to uradio...

Objasni zasto mucenje sta ti to bolje zivis od mene sto pijes jedes krmetinu ,daj mi jedan primjer

Вјероватно су то за европски стил живота мучења,пошто је то у Европи саставни дио живота.
И за Кинезе би било мучење кад би им забранио чај и рижу.
И вама исто кад би вам се забранила кава и дуван.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back