Sta je bolje...

codemaker:
376a.gif


sto mu odgovori

36_12_10.gif
 
Ma uvek dobijem napad, kad neko postavi temu sa naslovom, koji ne znaci ama bas nista! $%#$@%@
Pa zar je tesko da je napisao na primer "Kombinacija memorija na ploci" ili bilo sta sto ce dati neki nagovestaj o cemu se radi?
Ovako teme "kako...", "Ne znam..", "Sta je bolje...", "Pomoc..." me uzasavaju. Ako nista, pokazuju elementarno nepoznavanje komunikacije. Da ne pominjem "koNbinacija"....
Da poblesavis.
Svaki puta se zaraknem da teme sa glupim naslovima necu ni otvarati. Ali uvek otvorim, mozda ipak nekome treba neki savet ili pomoc.

Zato i mislim da je za drugara gore - bolje.
 
codemaker:
Svaki puta se zaraknem da teme sa glupim naslovima necu ni otvarati. Ali uvek otvorim,
Ali onaj crvic ne da mira :) :) :)
Inace si potpuno u pravu.
Cak mi se cini da u lepljivoj kao preporuja i pise da ne treba davati takve nazive.
Inace ja bih dao naslov tipa
koja kombinacija memorije je bolja.
 
Ako staviš 4*256 onda ti memorija neće raditi kao dvokanalna, već kao jednokanalna(ograničenje čipseta,pročitaj uputsvo iz matične ploče), a ako staviš 2*512 onda će sve raditi O.K., zato bolje 2*512Mb!
 
Slobodno uzmi Kingmax, i ako mozesh da nadjesh SuperRam DDR433, pa ga u BIOS-u postavi na 400, a CL smanji sa 2,5 na 2 (mozesh i ostale latencije). Razlika u ceni je neprimetna pa se isplati, daje vishe prostora za OC. 8-) 8-) 8-)
 
Ploča je dvokanalna i jedino ako ima 2 modula radi kao 128bitna memorijska magistrala, a ako je jedan modul onda je 64bitna memorijska magistrala, zato si napravio pravi potez što si kupio 2*512Mb Kingmax memorije! Pozdrav!
 

Back
Top