Frederick_
Iskusan
- Poruka
- 6.535
Bas je fora u preterivanju, pogotovo u preterivanju sa bludnicenjem 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Evo ti dobra zika od ranog jutra da ti digne malo raspoloženje.E, moji bludnici, gde ste, spavate? Petak je - dan za metak, ovaj, blud i nemoral![]()
cekaj rano je sad je onaj dnevni sexic na posluE, moji bludnici, gde ste, spavate? Petak je - dan za metak, ovaj, blud i nemoral![]()
Evo ti dobra zika od ranog jutra da ti digne malo raspoloženje.
Koga šta radi.Ovo je za dizanje
Kazu za njih da su satanisti - moji ljudi
Ја бих блуд и разврат дефинисао као све што је свесно угрожавање сексуалне интиме јединке, тј кад та особа сама себи угрожава и обелодањује своје интимне делове тела и ствари сличне томе.Šta se podrazumeva pod bludom i ravratom? Stalno se granice pomeraju i menja se poimanje tih pojmova pod uticajem globalizacije. Danas zbog modernih tehnologija možemo zaviti i u neke druge kulture i videti njihove načine života i u njihovo poimanje stvarnosti koje se razlikuje od našega. Prosto pitanje za sve,
šta je blud i razvrat?
Znaci ako je u bracnoj zajednici onda moze.BLUD (lat. stuprum), u običnom govoru, svaka radnja fizičke prirode kojom se ide za zadovoljenjem spolne pohote, a u protivnosti je s moralnim shvaćanjem društva, bez obzira na to da li se vrši na tijelu druge osobe ili na vlastitom. U tom smislu b. obuhvata obljubu, protuprirodni blud i bludne radnje (u užem smislu). U krivičnom pravu pojam bluda nešto je uži i pod njim se razumiju sve vrste kažnjivih radnja kojima se ide za zadovoljenjem spolne pohote i vrijeda spolna sloboda,dostojanstvo ličnosti ili spolni moral, a vrše se, po pravilu, na tijelu druge osobe. U tom smislu b. obuhvaća protupravne obljube, protuprirodni blud i bludne radnje.
Bludne radnje (u užem smislu), svaka radnja fizičke prirode (osim obljube i protuprirodnog bluda) kojom se’ide za zadovoljenjem spolne pohote, vršena na tijelu druge osobe, a protivna je postojećim moralnim shvaćanjima. Bludne radnje kažnjive su kao krivično djelo samo ako ih je učinilac izvršio: (I) prisilno prema ženskoj osobi s kojom ne živi u bračnoj zajednici; (2) nad nemoćnom osobom s kojom ne živi u bračnoj zajednici; (3) s maloljetnom osobom mladom od 14 godina; (4) zloupotrebom položaja. Druge bludne radnje kažnjavaju se samo kao prekršaj, i to jedino ako su učinjene javno.
Sa obzirom da je lgbt dozvoljeno, mislim da pravno nista nije kaznjivo osim pedofilije, silovanja i nekrofilije.BLUD (lat. stuprum), u običnom govoru, svaka radnja fizičke prirode kojom se ide za zadovoljenjem spolne pohote, a u protivnosti je s moralnim shvaćanjem društva, bez obzira na to da li se vrši na tijelu druge osobe ili na vlastitom. U tom smislu b. obuhvata obljubu, protuprirodni blud i bludne radnje (u užem smislu). U krivičnom pravu pojam bluda nešto je uži i pod njim se razumiju sve vrste kažnjivih radnja kojima se ide za zadovoljenjem spolne pohote i vrijeda spolna sloboda,dostojanstvo ličnosti ili spolni moral, a vrše se, po pravilu, na tijelu druge osobe. U tom smislu b. obuhvaća protupravne obljube, protuprirodni blud i bludne radnje.
Bludne radnje (u užem smislu), svaka radnja fizičke prirode (osim obljube i protuprirodnog bluda) kojom se’ide za zadovoljenjem spolne pohote, vršena na tijelu druge osobe, a protivna je postojećim moralnim shvaćanjima. Bludne radnje kažnjive su kao krivično djelo samo ako ih je učinilac izvršio: (I) prisilno prema ženskoj osobi s kojom ne živi u bračnoj zajednici; (2) nad nemoćnom osobom s kojom ne živi u bračnoj zajednici; (3) s maloljetnom osobom mladom od 14 godina; (4) zloupotrebom položaja. Druge bludne radnje kažnjavaju se samo kao prekršaj, i to jedino ako su učinjene javno.
Jbt šta je sa vama omladinom? Što ste se toliko stegli?Ја бих блуд и разврат дефинисао као све што је свесно угрожавање сексуалне интиме јединке, тј кад та особа сама себи угрожава и обелодањује своје интимне делове тела и ствари сличне томе.
Постоји нешто што је естетика, дс жена истакне своју фигуру, своју згодност, а да то не буде нападно и да не иде у блуд, мада , по мени је блуд још даље од неког "секси облачења", које опет, нит волим нит подржавам
Ne znam za tebe, ali rukoblud odrađen.E, moji bludnici, gde ste, spavate? Petak je - dan za metak, ovaj, blud i nemoral![]()
Ма веруј ми брате, није тако са осталима из моје генерације, бар оно што ја знам по причи са другарима итд...Jbt šta je sa vama omladinom? Što ste se toliko stegli?![]()
\Kako bre moj bratanac skino djanu sa 15, sad ima 16 lepe se za njega.Ма веруј ми брате, није тако са осталима из моје генерације, бар оно што ја знам по причи са другарима итд...
Ал ја сам таквог схватања, ја сам сњ стисо
s mojeg stajalista micem s liste promiskuitet iko ne sasvim i ne u potpunosti, micem masturbaciju, pa micem i svingeraj, pa micem i sado-mazo, micem voajerizam i nudizam i jasno i neupitno micem oralni sex, iskljucivo micem i kazneno bih progonio pedofiliju, nekrofiliju, sodomijuOvo je moja lista:
- Promiskuitetnost, odnosno menjanje seksualnih partnera
- Masturbacija, koja se ranije zvala rukoblud
- Homoseksualnost, odnosno sodomija
- Svingeraj, odnosno grupni seks
- Sado mazo opštenje
- Pedofilija, koja je ujedno i zločin i teško krivično delo
- Nekrofilija, odnosno opštenje sa mrtvim ljudima
- Voajerizam i nudizam
- Oralni seks
- Analni seks