- Poruka
- 24.377
Očekujem da baci anatemu na nas
bludnike i razvratnike.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si po mojim merilima i vrednostima jedna najobičnija perverznjačina. Izvini ako te ovo vređa ali zaista tako mislim.
Eto vidiš da sam u pravu. Pervernjak ni ništa više od toga.Mmmm...dirty talk...now we are talking![]()
Eto vidiš da sam u pravu. Pervernjak ni ništa više od toga.
Jesi u pravu, je l se sada osećaš bolje? Ispunjenije ?Ostvareno?Eto vidiš da sam u pravu. Pervernjak ni ništa više od toga.
Када жена има 480 сексова?Šta se podrazumeva pod bludom i ravratom? Stalno se granice pomeraju i menja se poimanje tih pojmova pod uticajem globalizacije. Danas zbog modernih tehnologija možemo zaviti i u neke druge kulture i videti njihove načine života i u njihovo poimanje stvarnosti koje se razlikuje od našega. Prosto pitanje za sve,
šta je blud i razvrat?
Veseo momčićOd sada ću da ga pratim i da učestvujem na svakoj njegovoj temi... On pravi neviđen show...
A, malkice mi ga je i žao...
Bez muvanja i uzajamnih komplimenata na temi! Perverznjačine!Mmmm...dirty talk...now we are talking![]()
Joj hvala ti! Onaj tvoj komentar sa listom bludova me rešio trodnevnog zatvoraZbogom sa ove teme.
Pederluk, lezbijstvo, biseksuslnost, pedofilija, silovanje, zoofilija, plus sva ona kategorizirana i nekategorizirana psihička oboljenja, zbog kojih se u nekim sretnijim vremenima oboljele doživotno slalo u ustanovu zatvorenog tipa.Šta je blud i razvrat?
Kako si izašao? Na vezu?Pederluk, lezbijstvo, biseksuslnost, pedofilija, silovanje, zoofilija, plus sva ona kategorizirana i nekategorizirana psihička oboljenja, zbog kojih se u nekim sretnijim vremenima oboljele doživotno slalo u ustanovu zatvorenog tipa.
Drustveni u religijskim dravama.Mislim da su i društveni takođe.
Ne kad si u braku. To blud i razvrat je imalo za svrhu da tera ljude da se vencavaju. No katolicka crkva je izmislila da nije samo ako se praveZnači svaki sex koji nema za cilj pravljenje dece je blud i razvrat?
Piše odlično u Starom Zavetu, nego nema ko da pročita i kvalitetno protumači.Ne kad si u braku. To blud i razvrat je imalo za svrhu da tera ljude da se vencavaju. No katolicka crkva je izmislila da nije samo ako se prave
deca, sto ne pise u Bibliji.
Znam na sta mislis, no oni koji se seksaju a da ne prave decu, tumace drugacije.Piše odlično u Starom Zavetu, nego nema ko da pročita i kvalitetno protumači.
Upravo tako, lepo si sebe opisao jer meni to isto ne odgovara ali tumačim kako treba.Znam na sta mislis, no oni koji se seksaju a da ne prave decu, tumace drugacije.
Svako to tumaci, kako mu odgovara :>p
Samo se ti teši da je tako. ,,Što je babi milo to se babi snilo".U biblji je samo prosipanje semena blud. Dakle uzmes rissar, seksas se, dozivis orgazam, ali ne prospes seme i sve pet :>P
Само напред, колико видим ти си као наркоман навучен на нешто јако.Znaci, nastavljamo sa bludom i razvratom....opaa!![]()
Naravno, navucen sam na dobar seks, dobru hranu, dobro pivo i dobro drustvo.Само напред, колико видим ти си као наркоман навучен на нешто јако.![]()
Не треба ни у чему претеривати, па чак ни у добром друштву, јер треба мало и одмарати и посветити се себи.Naravno, navucen sam na dobar seks, dobru hranu, dobro pivo i dobro drustvo.
Jel ima nesto lose u tome?![]()