Šta je blud i razvrat?

Crkva nam blagoslovila brak ,dakle, imam papir da smemo :mrgreen:
"Ja bih proverio da li oni uopšte imaju vencani list!"
1681636705-01-1024x601.jpg

"U psihologiji, projekcija je obrambeni mehanizam u kojem pojedinci drugima pripisuju vlastite neprihvatljive misli, emocije ili impulse. Projekcija smanjuje anksioznost dopuštajući izražavanje neželjenih podsvjesnih sadržaja u prihvatljivijem obliku. To je nesvjesno pripisivanje vlastitih neželjenih emocija drugima".

Ponasanje postavljaca teme je u mnogim situacijama upravo po gore opisanom šablonu.

S tim što je ograničeno na maštu, pošto RL kod njega, ocigledno ne postoji.

A u mašti je sve ono što navodi kao blud i razvrat. Pogotovo sve ono za šta optužuje direktno druge da je bludno i nemoralno.

Ah, što volim psihologiju i reverzni inženjering 😊🤓😊🤓

Poslednja izmena:
Блуд и разврат за мене је злостављати, повредити, украсти, или на било који начин оштетити некога или неке. У сексуалном смислу ништа не спада под то, осим само оно са чиме се двоје или неколико страна не слажу. Тим "блудничењем" и "развратом" под подразумеваним значењем се нико не угрожава и стога је то ок. Моралисање угрожава друге.

Неко ко нпр. воли оргије и не вара, не вређа, не шиканира, много је бољи човек од хладног асексуалног малограђанина који се неће либити да се запосли преко везе државној фирми, који крши саобраћајне и разне прописе, који вређа угрожене групације, и сл.

"U psihologiji, projekcija je obrambeni mehanizam u kojem pojedinci drugima pripisuju vlastite neprihvatljive misli, emocije ili impulse. Projekcija smanjuje anksioznost dopuštajući izražavanje neželjenih podsvjesnih sadržaja u prihvatljivijem obliku. To je nesvjesno pripisivanje vlastitih neželjenih emocija drugima".

Ponasanje postavljaca teme je u mnogim situacijama upravo po gore opisanom šablonu.

A u mašti je sve ono što navodi kao blud i razvrat. Pogotovo sve ono za šta optužuje direktno druge da je bludno i nemoralno.

Ne bi me čudilo da ovde kuca komentare sa dildom u dupetu.

Blud = Pakao

Time bih završio i molim da se tema zaključa ili da mi bar više niko ne citira poruke. Hvala unapred. Ja neću više nikome odgovarati.
Pišeš tamte, vamte, postavljaš pitanja kao da si pubertetlija, u sve se razumeš, uvek si u pravu, niko ne zna osim tebe, etc. etc..
Pravo da ti kažem, nisam znala gde da te stavim... u kakav ram...

Hvala ti, večeras si se razgolitio i sam odabrao ram koji ti pripada...

Pametno si se povukao sa teme...
Nemoj da dozvoliš da bilo ko poljulja tvoje čvrste stavove...
Laku noć...

Odakle ti znaš kakve su meni misli nikada me nisi video u životu? Prestani da se pozivaš na neku kvazinauku kako bi svoja ubeđenja koja su zasnovana isključivo samo na liberalizmu i perverziji predstavio kao ispravna.

Ti si po mojim merilima i vrednostima jedna najobičnija perverznjačina. Izvini ako te ovo vređa ali zaista tako mislim.

Pišeš tamte, vamte, postavljaš pitanja kao da si pubertetlija, u sve se razumeš, uvek si u pravu, niko ne zna osim tebe, etc. etc..
Pravo da ti kažem, nisam znala gde da te stavim... u kakav ram...

Hvala ti, večeras si se razgolitio i sam odabrao ram koji ti pripada...

Pametno si se povukao sa teme...
Nemoj da dozvoliš da bilo ko poljulja tvoje čvrste stavove...
Laku noć...
Sve je ok sa stavovima dok ne ugrožava druge s njima ili ih ne nameće. Ako ništa, bar je bilo zabavno na temi 😁

Odakle ti znaš kakve su meni misli nikada me nisi video u životu? Prestani da se pozivaš na neku kvazinauku kako bi svoja ubeđenja koja su zasnovana isključivo samo na liberalizmu i perverziji predstavio kao ispravna.

Ti si po mojim merilima i vrednostima jedna najobičnija perverznjačina. Izvini ako te ovo vređa ali zaista tako mislim.
To je u redu. I mi mislimo da si ti budala. 🙂

Back