- Poruka
- 49.444
U aktovki skrojenoj samo za 10ku?CZ 99 uvek na dohvat ruke![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U aktovki skrojenoj samo za 10ku?CZ 99 uvek na dohvat ruke![]()
Najjače mi je kad vode dijaloge tako pred borbu. Naravno moraju da bi objasnili svoje motive gledaocima.
Mi smo usijane glave, mi balkanci. Poubijali bi smo se.Влада да подели народу оружје, а не да га одузима !
dok se valjaju po asfaltuМа, док се бију воде дијалог...
Mi smo usijane glave, mi balkanci. Poubijali bi smo se.![]()
dok se valjaju po asfaltu
kaže prvi
ej stani ček setih se još nešto da ti kažem
ovaj drugi prestao da udara pažljivo sluša
kad je prvi reko šta je imao kaže
ok sad piči
i opet valjanje po asfaltu
akciona komedija sa smrtnim ishodom od dosade
po gledaoca
Sa dozvolom sve je dozvoljenoU aktovki skrojenoj samo za 10ku?To je zabranjeno i držati u kući, a ne da se šetaš sa tim...
![]()
po nepisanom pravilu uvek onaj koji prvi zada udarac pobedjuje.dok se valjaju po asfaltu
kaže prvi
ej stani ček setih se još nešto da ti kažem
ovaj drugi prestao da udara pažljivo sluša
kad je prvi reko šta je imao kaže
ok sad piči
i opet valjanje po asfaltu
akciona komedija sa smrtnim ishodom od dosade
po gledaoca
Sad kad Nina prosledi poruku BIA pa ti upadne antiteroristička.Škorpion sa prigušivačem.
Sad kad Nina prosledi poruku BIA pa ti upadne antiteroristička.
Хаубицу.Mitraljez, po mogucnosti ruski.
Kako žena a i muškarac da se odbrane , posebno žene ako se nadju u neprijatnoj situaciji
Biber sprej,elektrošoker ili šta još a da je legalno
Šta preporucujete i da li ste imali takva iskustva ?
Pogledajte prilog 1573553
Ovu sliku sam našla na netu pod biber sprej..nikada to nisam koristila a ni znala kako izgleda
Mi imamo bodlju od pijanih devojaka koje vole da napadaju u pola noći vikendom.Kako žena a i muškarac da se odbrane , posebno žene ako se nadju u neprijatnoj situaciji
Biber sprej,elektrošoker ili šta još a da je legalno
Šta preporucujete i da li ste imali takva iskustva ?
Pogledajte prilog 1573553
Ovu sliku sam našla na netu pod biber sprej..nikada to nisam koristila a ni znala kako izgleda
Ko kaže da nije legalno? Od 2016. prema tom novom zakonu o oružju i municiji koji važi još uvek, biber sprej i tejzer, šoker, spadaju u dozvoljena sredstva, mogu da se slobodno nabavljaju i nose sa sobom.Ništa više nije legalno; šta ima pod šta još?
Ko kaže da nije legalno? Od 2016. prema tom novom zakonu o oružju i municiji koji važi još uvek, biber sprej i tejzer, šoker, spadaju u dozvoljena sredstva, mogu da se slobodno nabavljaju i nose sa sobom.
Hladno oružje (nož) je prepisan iz starog zakona i namerno je nejasno definisano kao zabrana nošenja "oštrice za napad". Tako naravno policajac može da piše prijavu i oduzme džepni perorez za ljuštenje jabuka od 4cm.
U Nemačkoj je to drugačije rešeno članom #42 koji kaže da je zabranjeno nositi noževe koji se otvaraju jednom rukom.
Aha nisam razumeo.Ja sam napisao još; dakle, pored te dve stvari.
Aha nisam razumeo.
U pravu si, ništa više. Ako krenes sebe da braniš čak i rukama, ne smeš da naneseš napadaču štetu veću nego što je on tebi pokušao da naneseRecimo on te šutne a ti mu uzvratiš sa dva tri udarca zatvorenom šakom i slomiš mu nos, to je prekoračenje nužne odbrane...
Bukvalno je tako u EU. Živeo sam u Holandiji, sad u Nemačkoj. Ne smeš ništa ako čuješ provalnika, samo da se zaključaš u sobu, zoveš policiju i moliš boga da stignu na vremeTo mi je najgluplja stvar našeg zakona apsolutno.
Doslovno neko može da ti uđe u stan na tvoje oči i odnosi ti stvari, ti u najboljem slučaju možeš da ga izguraš napolje ili da ga zamoliš da to ne radi.
Čak i šamar pri kom pukne zub je teža povreda, fantastično...
Ili, kao, imaš pištolj kod sebe i neko te napadne nožem da te izmasakrira, ti moraš da se biješ na ruke jer nemaš nož, a pištolj je već jači od noža... Kakve budaletine nama kroje živote![]()